Månedsguides

Nyt på Prime Video i januar 2022

Der er en ny Amazon Original film med Ben Affleck, instrueret af George Clooney på vej i januar på Prime Video. Se The Tender Bar fra 7. januar. Du får også Hotel Transylvania: Transformania og den nye serie Spy City.

Filtrér oversigten

fredag 7. januar
Spy City - Official Teaser Trailer (2021) Dominic Cooper, Leonie Benesch
7 jan 2022
09:03

Spy City

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Spy City følger det forfærdelige dilemma, som den engelske spion Fielding Scott står over for. Fielding bliver sendt til Berlin i 1961 på en mission for at finde ud af kilden til læk af vitale sikkerhedsoplysninger. Det ser ud til, at russerne ved alt. Fielding har fået det muligvis hårdeste job i verden: at rydde op i Berlin.

The Tender Bar - Official Trailer | Prime Video
7 jan 2022
09:03

The Tender Bar

Film | Drama
Læs omtale

The Tender Bar fortæller historien om J.R. (Tye Sheridan). En faderløs dreng, der vokser op i rampelyset på en bar, hvor hans onkel Charlie (Ben Affleck) fremstår som den mest farverige og excentriske faderfigur. Da drengens mor (Lily Rabe) kæmper med at forsørge sin søn og give ham de muligheder, hun ikke selv havde som barn, beslutter hun sig for at forlade deres faldefærdige hjem til trods for sin fars (Christopher Lloyd) modvillighed. J.R. begynder at forfølge både sine romantiske og professionelle drømme samtidig med, at han har én fod plantet i sin onkel Charlies bar. The Tender Bar er baseret på memoir-bestselleren af samme navn af J.R Moehringer.

fredag 14. januar
HOTEL TRANSYLVANIA: TRANSFORMANIA - Official Trailer 2 (HD)
14 jan 2022
09:03
Læs omtale

Amazon Prime Video har sikret sig rettighederne til at vise Hotel Transylvania: Transformania fra Sony Pictures Animations i 240 lande/territorier. Det bliver fra 14. januar 2022, at den kan streames.

Hotel Transylvania: Transformania er den fjerde film i franchisen, der begyndte tilbage i 2012 med Hotel Transylvania. Siden fulgte Hotel Transylvania 2 og Hotel Transylvania 3: Monsterferie.

Drac og resten af slænget vender tilbage, som du har aldrig har set dem før. Da Van Helsings nyeste opfindelse går amok, bliver Drac og hans monster-venner transformeret til mennesker, mens Johnny bliver til et monster.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I deres nye kroppe skal Drac, frataget sine kræfter, og en energisk Johnny, der elsker livet som et monster, slå sig sammen for at finde en kur. Men tiden er imod dem, og de skal finde kuren før deres transformationer bliver permanente.

“The success of the Hotel Transylvania franchise over the years speaks for itself,” udtaler Jennifer Salke, head of Amazon Studios. “Audiences around the world have fallen in love with the films created by the brilliant Genndy Tartakovsky, and the latest installment is the perfect ending to an incredible journey.”

Sony Pictures Animation chief Kristine Belson gave a shout-out to directors Jennifer Kluska and Derek Drymon. “These films have thrilled audiences and paved the way for so many artists working in CG animation,” she said. “We are thrilled to work with Amazon to bring this film to families everywhere.”

onsdag 26. januar
Simeone: Living Match by Match | Official Trailer
26 jan 2022
09:03
Læs omtale

Amazons eksklusive dokuserie SIMEONE. Living Match by Match får premiere den 26. januar 2022. Det er en serie om Diego Pablo Simeones karriere. De seks afsnit på 40 minutter får eksklusivt premiere på Prime Video globalt, undtagen i Indien, Japan og Kina, den 26. januar 2022.

I løbet af en karriere på tre årtier både som spiller og træner har Diego Pablo Simeone skabt en unik og globalt genkendelig måde at forstå fodbold på. “Cholismo” er mere en filosofi end en spilstrategi: et sæt værdier og værktøjer, Simeone har samlet gennem sin karriere baseret på observation, hårdt arbejde og overvindelse af vanskeligheder, lært af sejre og især nederlag. Dokuserien følger Simeone i sæsonen 2020-21 og opdager hemmeligheden bag en succes, der er begyndt at cementere hans arv.

Cristiano Ronaldo, David Beckham, Leo Messi, José Mourinho, Pep Guardiola, Sergio Ramos, Luis Suárez, Koke og Fernando Torres er nogle af dem, hvis udtalelser omkring figuren Diego Pablo Simeone er blevet samlet i serien.

SIMEONE. Living Match by Match er en TBS- og Wakai Sports-produktion i samarbejde med Atleti Studios eksklusivt for Prime Video, med David Quintana og Toni Muñoz som executive producere.

fredag 28. januar
The Legend of Vox Machina - Title Sequence | Prime Video
28 jan 2022
09:03

The Legend of Vox Machina

Serie | Animation | Seriepremiere
Læs omtale

Amazon Original serien The Legend of Vox Machina følger en gruppe af andenrangseventyrer på en søgen efter at redde riget fra skræmmende monstre og mørke magiske kræfter. I løbet af den første sæson vil karaktererne stå ansigt til ansigt med genopståede giganter, vælte en frygtindgydende necromancer og konfrontere en kraftfuld forbandelse, der har slået rod i deres egen gruppe. Gennem det hele lærer de, hvordan de skal samarbejde, og de opdager, at de ikke bare er en gruppe af eventyrer: de er familie.

Kilde: Prime Video presse

I samme kategori

Back to top button