Streamingnyt

Simeone: Living Match by Match

- ny dokumentar om Diego Pablo Simeone

Amazons eksklusive dokuserie SIMEONE. Living Match by Match får premiere den 26. januar 2022. Det er en serie om Diego Pablo Simeones karriere. De seks afsnit på 40 minutter får eksklusivt premiere på Prime Video globalt, undtagen i Indien, Japan og Kina, den 26. januar 2022.

I løbet af en karriere på tre årtier både som spiller og træner har Diego Pablo Simeone skabt en unik og globalt genkendelig måde at forstå fodbold på. “Cholismo” er mere en filosofi end en spilstrategi: et sæt værdier og værktøjer, Simeone har samlet gennem sin karriere baseret på observation, hårdt arbejde og overvindelse af vanskeligheder, lært af sejre og især nederlag. Dokuserien følger Simeone i sæsonen 2020-21 og opdager hemmeligheden bag en succes, der er begyndt at cementere hans arv.

Cristiano Ronaldo, David Beckham, Leo Messi, José Mourinho, Pep Guardiola, Sergio Ramos, Luis Suárez, Koke og Fernando Torres er nogle af dem, hvis udtalelser omkring figuren Diego Pablo Simeone er blevet samlet i serien.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

SIMEONE. Living Match by Match er en TBS- og Wakai Sports-produktion i samarbejde med Atleti Studios eksklusivt for Prime Video, med David Quintana og Toni Muñoz som executive producere.

Simeone: Living Match by Match | Official Trailer
Simeone: Living Match by Match | Official Trailer
26 jan 2022
Amazon Prime Video

Simeone: Living Match by Match Amazon Prime Video STREAM NU HER
Dokumentar

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Prime Video presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


C More særtilbud

  • C More til 29/kr. måned i 6 måneder
  • Min. pris i bindingsperiode 174 kr. Efter endt bindingsperiode overgår abonnement til normalpris, såfremt du ikke selv opsiger det.
  • Tilbuddet gælder frem til 27. feb. 2022

Bestil her reklame-link

Back to top button