Månedsguides

Nyt på Nordisk Film+ i oktober 2023

Oktober på Nordisk Film+ byder på klassiske danske film samt nogle af nyere dato som f.eks. Druk.

Filtrér oversigten

søndag 1. oktober
The Doorman Exclusive Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers
1 okt 2023
00:10

The Doorman

Film | Action | 4.7 | 2020
Læs omtale

The Doorman er en actionfyldt thriller med Ali Gorski som en højt dekoreret tidligere sergent i hæren, der nu er blevet portner i ejendomskomplekset The Carrington. Under påskeweekenden, hvor alle beboere bortset fra et par enkelte er bortrejst, mens der er byggearbejde på The Carrington, sættes et lurvet plot i værk, hvor nogen vil stjæle uvurderlige kunstværker gemt inde bag bygningens vægge. Men blandt de få tilbageblevne er Alis niece og nevø. Ali indser snart, at det eneste, der står mellem dem og de morderiske tyve… er hende selv.

2020

mandag 2. oktober
Man Elsker Kun Een Gang
2 okt 2023
00:10

Man Elsker Kun Een Gang

Film | Dansk Komedie | 5.2 | 1945
Læs omtale

Peter Søborg og Susanne har været lykkeligt gift i en måned. Han er postbud, men meget stemmebegavet og har i et par år medvirket som korherre i Alhambra Teatrets operetteforestillinger. Peter og navnlig hans søde lille kone har stolte fremtidsdrømme, og deres fælles ven, den gamle påklæder Kragelund, som bor i samme hus, tror også på Peters evner. Der skal være premiere på operetten “Stjerneskud”, og Peter håber at kunne komme i betragtning. Men det skal vise sig ikke at være helt let…

1945

tirsdag 3. oktober
Ted: For Kærlighedens Skyld
3 okt 2023
00:10

Ted: For Kærlighedens Skyld

Film | Drama | 7.0 | 2018
Læs omtale

Filmen om en af Sveriges mest elskede kunstnere og hans dramatiske, kontrastfyldte og alt for korte liv. Ted Gärdestads mageløse gennembrud savner modstykke i svensk pophistorie. I begyndelsen af 70’erne blev Sverige grebet af en veritabel Ted-feber, og hele landet lod sig fascinere af hans glæde, energi, talent og fantastiske sange. Fra den ene dag til den anden blev han Sveriges første rigtige teenageidol. Filmen fortæller om en af vor tids største komponister og hans urokkelige relation til broderen Kenneth, til musikken og til livet. Teds skæbne kom til at berøre en hel nation. Hans musik har på mange måder defineret svensk pop med geniale tekster af broderen Kenneth, fulde af liv, kærlighed, smerte og håb.

2017

onsdag 4. oktober
Der Er Et Yndigt Land
4 okt 2023
00:10

Der Er Et Yndigt Land

Film | Dansk Drama | 6.6 | 1983
Læs omtale

Knud og Katrine har drømmen om det frie liv på landet, drømmen om foden under eget bord og det at nyde frugten af arbejdet. Et liv i trygge familierammer og et meningsfyldt samvær med sin ægtefælle. Det er den drøm de to forsøger at gennemføre. De har viljen og den seje indstilling et sådan foretagende kræver, men firsernes økonomi er ved at få det hele til at ramle for dem. Kampen mod rentedøden, konens forsøg på at frigøre sig fra den traditionelle rolle som husmoder og den voksende afstand generationerne imellem, gør at Knud bliver mere og mere frustreret.

1983

torsdag 5. oktober
En Kongelig Affære
5 okt 2023
00:10

En Kongelig Affære

Film | Dansk Drama | 7.5 | 2012
Læs omtale

Med udgangspunkt i det pikante og livsfarlige trekantsdrama mellem den stadigt mere sindssyge Kong Christian VII, kongens livlæge og oplysningsmanden Johann Struensee, og den unge, men stærke Dronning Caroline Mathilde, er ’En kongelig affære’ den gribende fortælling om et passioneret, forbudt kærlighedsforhold, som forandrede en hel nation, men også et drama om modige idealister, der risikerede alt for at bane vejen for frihed til et helt folk.

2012

Izzat
5 okt 2023
00:10

Izzat

Film | Action | 6.3 | 2005
Læs omtale

Izzat er en realistisk dramatisering af bandekulturen blandt indvandrerbørn i Oslo i 80’erne og 90’erne. Filmen lægger ikke fingre imellem, når den skildrer Wasim, Riaz og Munawars skæbne. De er tre unge fyre, som vokser op i det østlige Oslo på den tid. De synes, skolen er håbløst kedelig, og tiltrækkes af miljøet i East Side Crew, som er en bande, der ledes af de hårdkogte brødre Sadiq og Khalid. Det, der begynder med småtyverier, udvikler sig hurtigt til narkohandel, vold og mord.

2005

fredag 6. oktober
Pigen Og Drømmeslottet
6 okt 2023
00:10

Pigen Og Drømmeslottet

Film | Dansk Komedie | 5.3 | 1974
Læs omtale

Siden hun var barn, har pigen Tine drømt om det smukke slot, hendes elskede tante er nabo til. Hun forelsker sig også i slottets unge ejer, Karsten, og han gengælder hendes følelser, selvom han længe har sørget over tabet af en kæreste. Denne kæreste viser sig imidlertid slet ikke at være død. I virkeligheden er dette en del af et komplot, som skal franarre Karsten hans ejendom ved at udnytte hans økonomiske problemer.

1974

Skovridergården
6 okt 2023
00:10

Skovridergården

Film | Dansk Komedie | 5.2 | 1957
Læs omtale

Romantik, spænding og masser af hygge – “Jul i Skovridergården” har alt, hvad man kan forlange af en rigtig dansk julefilm. Oplev unge Ghita Nørby i fuldt flor i rollen som Eva, pastorens smukke datter, som bliver centrum i et lidenskabeligt trekantsdrama. Eva har altid været en af dem, de lokale ungersvende har piftet højest efter… og ingen har piftet højere end Finn og Claus. Men nu nærmer tiden sig, hvor hun må vælge mellem de to og måske ødelægge et årelangt venskab. Julen tegner ikke godt på Skovridergården i år…

1957

lørdag 7. oktober
Krigen
7 okt 2023
00:10

Krigen

Film | Dansk Drama | 7.0 | 2015
Læs omtale

Kompagnichef Claus Michael Pedersen og hans mænd er udstationerede i en afghansk provins. Hjemme i Danmark forsøger Claus’ kone Maria, at holde sammen på en hverdag med en mand i krig og tre børn, der savner deres far. Under en rutinemission fanges soldaterne i en voldsom ildkamp, og for at redde sine mænd træffer Claus et valg, som får fatale konsekvenser – også på hjemmefronten.

2015

søndag 8. oktober
The Salvation
8 okt 2023
00:10

The Salvation

Film | Dansk Western | 6.7 | 2014
Læs omtale

1870’erne i hjertet af USA blandt nybyggere og lovløse. Den danske emigrant Jon (Mads Mikkelsen) har ventet i årevis på at få sin kone og søn til USA. Da det endelig sker, bliver de kort efter deres ankomst udsat for en forfærdelig forbrydelse. I sorg og afmagt slår Jon gerningsmanden ihjel. En hævn der slipper brutale kræfter løs. Gerningsmandens bror er den nådesløse oberst Delarue, som terroriserer byen Black Creek og ikke skyr nogen midler for at hævne sin bror. Forrådt og udstødt af lokalsamfundet må Jon forvandle sig fra en fredelig nybygger til en frygtløs kriger for at frelse byen og finde fred.

2014

mandag 9. oktober
Alt For Karrieren
9 okt 2023
00:10

Alt For Karrieren

Film | Dansk Komedie | 4.2 | 1943
Læs omtale

Den unge ingeniør Ole Eriksen har i nogle år været ansat i firmaet Møller & Søn. Han er lykkelig gift med den søde husmoderlige Ingelise, men han er i høj grad utilfreds med sin stilling på fabrikken, fordi han aldrig får lejlighed til at udfolde personligt initiativ. Seniorchefen hylder det princip, at alt kan vente, og den unge Hr. Møller er mere optaget af sine talrige veninder end af forretninger. Ole bliver til sidst så gal i hovedet, at han beslutter at sige op, endskønt Ingelise indtrængende advarer ham. Hvordan skal de klare det daglige udkomme, når han står uden stilling?

1943

tirsdag 10. oktober
Not Another Happy Ending
10 okt 2023
00:10

Not Another Happy Ending

Film | Komedie | 6.1 | 2013
Læs omtale

Med sin debutroman ”Happy Ending” opnåede JANE LOCKHART (Karen Gillan) en sjælden dobbelt triumf – kritikerros og mainstream-succes. Men nu hvor hun bare mangler at skrive det sidste kapitel af efterfølgeren, rammes hun af lammende skriveblokering. Hun aner ikke, hvordan hendes historie slutter… det er ikke godt nyt for hendes forlægger, TOM. Hans firma er i finansielle vanskeligheder, og det eneste, der kan redde ham, er et hit i form af Janes næste roman. Da han opdager, at hans vigtigste forfatter er blokeret, ved Tom, at han må få løst op for hende, for ellers er han færdig. Alle ved, at man skal være ulykkelig for at skrive godt, og Tom indser, at han kun kan få hende til at afslutte romanen ved at gøre hendes liv til den rene elendighed. Med sin bedste ven og kyniske, børnehadende gymnasielærer Roddys hjælp forsøger han at nedbryde alt det i Janes liv, der gør hende glad. I mellemtiden bliver Janes blokering værre og værre, indtil de fiktive karakterer, der triller tommelfingre i hendes stillestående roman, trænger sig ind i hendes virkelige liv. Hendes heltinde, DARSIE, er rædselsslagen for, at Jane ikke giver hende den lykkelige slutning, hun higer efter, fordi Jane har opgivet sin egen lykkelige slutning. Skal det lykkes Tom, eller Darsie, at få Jane til at skrive igen og skabe en lykkelig slutning for alle?

2012

onsdag 11. oktober
Ung Leg
11 okt 2023
00:10

Ung Leg

Film | Dansk Drama | 5.5 | 1956
Læs omtale

Ungdomsoprør i 50’erne. Instruktøren Johannes Allen filmatiserede sin egen roman om en gruppe overklasse-teenagere, der laller sig igennem deres samtid med tant og fjas. Den debuterende Ghita Nørby bliver i rollen som Helle forelsket i en musikglad og ganske seriøs (kedelig) student, spillet af Frits Helmuth. Hendes veninde, Birte er mere til fest og farver, men fælles for de fleste medlemmer af kliken er, at de er overladt til sig selv. Forældrene er i udkanten eller på kant med hinanden. Og forladt ungdom bliver skidt ungdom.

1956

torsdag 12. oktober
Olsenbanden Og Data-harry Sprænger Verdensbanken
12 okt 2023
00:10
Læs omtale

Egon er igen bag tremmer. Og igen fødes en ny plan. En korrupt diplomat har på ulovlig vis erhvervet sig 10 millioner dollar ved at sælge subsidieret fjeldsmør til udlandet. Disse penge skal ”vaskes hvide” i den norske afdeling af Verdensbanken. Egon regner med at få kløerne i dem, før de når dertil. Data-Harry har også overtalt Benny og Kjell, som svigter Egon. Kort sagt får Egon en rival, men der lurer også andre farer…

1978

fredag 13. oktober
Det Var En Lørdag Aften
13 okt 2023
00:10

Det Var En Lørdag Aften

Film | Dansk Komedie | 5.2 | 1968
Læs omtale

Folkekomedie af Erik Balling efter manuskript af Klaus Rifbjerg. Morten Grunwald er sømanden Morten, som er på landlov. Han skal igen til søs, men vil naturligvis gerne være sammen med sin kæreste Trine, når han nu en sjælden gang har mulighed for det. Afstanden mellem Frihavnen og Toftegårds Plads er dog brolagt med så mange forhindringer og misforståelser, at de to elskende først finder sammen dagen efter. Til gengæld får de hver for sig et par alternative oplevelser i byens natteliv.

1968

Far Til Fire I Byen
13 okt 2023
00:10

Far Til Fire I Byen

Film | Dansk Komedie | 6.4 | 1956
Læs omtale

Den populære familie vil i år holde sommerferie i København. Lille Per skal i skole efter ferien, så sidste dag i “friheden” tager den hyggelige, enlige far sine børn med i Tivoli. Onkel Anders er naturligvis også med til denne festlige udflugt.Skolegangen giver imidlertid problemer – og Søs’ kærlighed gør også. Denne gang er det en ung arkitekt, hun er faldet for. Værst af alt er dog, at far pludselig får sin opsigelse op til jul. Men Lille Per kan ingen tage humøret fra, og her er et skønt gensyn med charmetrolden, der synger “Til Julebal I Nisseland”.

1956

lørdag 14. oktober
Blinkende Lygter
14 okt 2023
00:10

Blinkende Lygter

Film | Dansk Komedie | 7.5 | 2000
Læs omtale

Sammen med sine barndomsvenner har Torkild i årevis smuglet, stjålet og hælet sig gennem livet uden at nå de helt store højder – snarere tværtimod. Torkild beslutter sig nu for, at forbrydekarrieren skaI slutte, og et allersidste kup skaI afslutte forbryderbanen og gøre ham gældfri, så et nyt liv kan begynde. Men da Torkild samme nat pludselig står med 4 millioner kroner mellem hænderne, er det alligevel for stor en fristelse.

2000

søndag 15. oktober
Insurgent
15 okt 2023
00:10

Insurgent

Film | Action | 6.2 | 2015
Læs omtale

I ruinerne af det, der engang var Chicago, er Tris og Four på flugt. Som “Divergents” udgør de en drabelig fare mod verdensordenen og dens enevældige diktator, Jeanine. Hun vil gøre alt for at udrydde de resterende Divergents, og hendes styrker er i voldsomt overtal. Men Tris har en idé. Hvis det lykkes hende at finde allierede blandt underverdenens udskud, er det slut med at flygte. Og så kan den ultimative kamp om verdens fremtid begynde!

2015

mandag 16. oktober
Panik I Familien
16 okt 2023
00:10

Panik I Familien

Film | Dansk Komedie | 4.2 | 1945
Læs omtale

Et par glade handelsrejsende, Hansen og Larsen, holder en stor afskedsfest for kunderne. De vil slå sig ned i storbyen for at starte en forretning med dameundertøj. Men de herrer må flygte ud af byen – skarpt forfulgt af to mænd, der med god grund mener, at Hansen og Larsen har udvist en særdeles upassende interesse for deres kærester. Mange år senere er Hansen og Larsen døde og borte, men Hansen & Larsen er ikke desto mindre stadigvæk en af byens førende forretninger – nu ledet af de to sønner. Begge er gode solide borgere med penge på kistebunden og gift med et par meget yndige damer, der nidkært våger over familiernes gode navn og rygte. Men så dukker to vagabonder op i byen – de ligner de to direktører Hansen & Larsen så meget, at det er umuligt at se forskel på dem – nu bliver der panik i familien!

1945

tirsdag 17. oktober
Jigsaw
17 okt 2023
00:10

Jigsaw

Film | Gys | 5.7 | 2017
Læs omtale

Efter en række mord, som ligner Jigsaw-morderens, jager myndighederne genfærdet af en mand, som har været død i over et årti, og hvirvles ind i et spil, som kun lige er begyndt. Er John Kramer blevet vækket til live igen for atter at minde verden om, at livet er en gave? Eller er det en fælde, som er blevet konstrueret af en morder med helt andre planer?

2017

onsdag 18. oktober
Himlen Er Blaa
18 okt 2023
00:10

Himlen Er Blaa

Film | Dansk Komedie | 4.0 | 1954
Læs omtale

Et interessant spillefilms-eksperiment af den kendte og erfarne kort- og dokumentarfilminstruktør Svend Aage Lorentz. Filmen har ikke nogen egentlig handling, men består ef en række tableauer, sammensat en sommermorgen på en halv time. Rundt omkring sker der nemlig en masse. Man mødes, hilser, taler med hinanden, løser konflikter, sætter andre i gang o.s.v. Der er kendte skuespillere i de fleste af rollerne, men de spiller ‘almindelige’ mennesker i dokumentarisk stil. Og hele filmen er optaget on-location. En spændende, enlig film-svale i dansk spillefilms historie.

1954

torsdag 19. oktober
Cold Prey 2
19 okt 2023
00:10

Cold Prey 2

Film | Thriller | 6.1 | 2008
Læs omtale

I vinter 2006 dør fire unge på brutal vis i Jotunheimen. Kun en ung kvinde overlever. Nedkølet og svag kæmper Jannicke sig tilbage til civilisationen. På det lille lokale sygehus sidder personalet i fred og aner ingen fare. Men pludselig bliver den blodige og forslåede unge kvinde bragt ind. Lidt senere vågner Jannicke i sygesengen. Sygehuset er helt mørkt og der er ikke en levende sjæl at se. Alene går hun ud i de tomme korridorer… Er mareridtet ikke snart ovre?

2008

fredag 20. oktober
Dyrlægens Plejebørn
20 okt 2023
00:10

Dyrlægens Plejebørn

Film | Dansk Komedie | 6.3 | 1968
Læs omtale

Dirch Passer-lystspil med den folkekære humorist i hovedrollen som dyrlægen Linsager, der får den lille pige Winnie (Winnie Rasmussen) som plejebarn. Det er en vidunderlig effektiv kombination – Linsager slår keglerne omkuld, Winnie samler dem tålmodigt op igen. Der er nemlig nok at se til for dyrlægen – ud over de firbenene kræ er der alle de tobenede, som han også har besluttet sig til at sørge for. ’Konsultationen’ er konstant overfyldt af ’patienter’ som Axel Strøbye, Lone Hertz og Dirch Passers erfarne partner gennem masser af lystspil Ove Sprogøe.

1968

Løgn Og Løvebrøl
20 okt 2023
00:10

Løgn Og Løvebrøl

Film | Dansk Komedie | 5.0 | 1961
Læs omtale

Journalisten Tom Thomsen (Jørgen Reenberg) hører en god historie om, at to afrikanske millionærer har væddet om hvorvidt en dyreimitator kan brøle som en løve. Da han skriver den til avisen lander den på forsiden! Men historien er en løgnehistorie, og da nyheden spreder sig til resten af verden, tvinges dyreimitatoren Max Maximillus Maximus Olsen (Kjeld Petersen), der også er den oprindelige ophavsmand til skrønen, til at lade som om, han rejser til Afrika for at tilfredsstille pressen. Inden flyet letter bliver han hjulpet ud af stewardessen Lucilla (Lily Broberg), som gemmer ham af vejen hos sine forældre. Forældrene er til gengæld overbeviste om, at Max er deres nye svigersøn, og så er forviklingerne i gang!

1961

lørdag 21. oktober
Kaptajn Bimse
21 okt 2023
00:10

Kaptajn Bimse

Film | Børn Dansk | 4.8 | 2019
Læs omtale

Anna på 7 år har svært ved at falde i søvn, for i morgen er det hendes fødselsdag og hendes yndlingsdukke Sofie er glemt oppe i sommerhuset i Rørvig. Anna tænker på ensomheden, og hvordan det må være at ligge der helt mutters alene i mørket. Puttet godt ned under dynen hører Anna pludselig en brummen. Anna får besøg af en lille gul flyvemaskine ved navn Zanzibar samt flyets besætning: Kaptajn Bimse og andenpiloten Goggeletten.

2019

søndag 22. oktober
Safe
22 okt 2023
00:10

Safe

Film | Action | 6.5 | 2012
Læs omtale

Trust your instincts. Fight! De slog hans venner ihjel. Og hans kone. De lovede at dræbe alle hans kommende bekendtskaber! Men da cage-fighteren Luke Wright på kanten af selvmord ser de samme russiske mafiahåndlangere jagte en 12-årig kinesisk pige, slår det klik. Luke kaster sig ind i kampen. Befrier en pige, han aldrig har mødt. Og befinder sig pludselig midt i et episk showdown mellem den russiske mafia, kinesiske Triade-gangstere og et korrupt politi!

2012

mandag 23. oktober
De Blå Drenge
23 okt 2023
00:10

De Blå Drenge

Film | Dansk Komedie | 6.2 | 1933
Læs omtale

Sylvia Grøn er gymnastik- og naturhistorie-lærerinde i Elmquists skole i en dansk provinsby. Den daglige gerning har gradvist nedslidt hendes ellers gode humør. Hendes eneste virkelige interesse er teatret – og hun har fast logeplads, når de rejsende turnéteatre kommer til byen. Skolen har en ung sanglærer, Henrik Brandt, der privat har skrevet en operette, De Blå Drenge. Den er stadig ikke afsat efter at have været vist til samtlige Københavnske teaterdirektører. Men Sylvia har en plan..

1933

tirsdag 24. oktober
Druk
24 okt 2023
00:10

Druk

Film | Dansk Drama | 7.7 | 2020
Læs omtale

Fire gymnasielærere og venner beslutter sig for, at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med, at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogen, og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser. DRUK er et morsomt, rørende, livsbekræftende og tankevækkende drama om venskab, frihed, kærlighed – og alkohol.

2020

onsdag 25. oktober
Døden Kommer Til Middag
25 okt 2023
00:10

Døden Kommer Til Middag

Film | Dansk Drama | 6.8 | 1964
Læs omtale

Kriminalforfatteren Peter Sander løber tør for benzin en regnfuld aften i en mørk skov i Jylland. I nærheden ligger et hus, og da der er lys i vinduerne, begiver Sander sig forsigtigt indenfor. Men huset er tomt – bortset fra den ældre herre, som ligger død i soveværelset… Kort efter sin forskrækkende opdagelse bliver Sander slået ned bagfra. Han vågner i en seng i huset, hvor børn og husholderske nu er hjemme. Liget er væk, og ingen – heller ikke politiet – tror på Sanders historie. Og nu er Sander selv i livsfare…

1964

torsdag 26. oktober
Cold Prey 3
26 okt 2023
00:10

Cold Prey 3

Film | Gys | 5.1 | 2010
Læs omtale

Jotunheimen, vinteren 1976. En 10 år gammel dreng bliver efterladt og overladt til døden i en bræ-sprække. Mod alle odds overlever han og kæmper sig tilbage til Stehøe Fjeldhotel, hvor han brutalt dræber sine forældre. Alene trækker han sig tilbage til sit nye skjulested og lever isoleret fra omverdenen. Flere år senere er politimanden, som efterforskede hans forsvinden, igen på vej op til gerningsstedet. Med sig i bilen har han seks unge mennesker, som skal på en tilsyneladende uskyldig fjeldtur. Uden at vide hvad de har begivet sig ud i, står de pludselig midt i et grusomt mareridt, og ikke alle vil vågne op igen. Norges største seriemorder har fundet sine første ofre.

2010

fredag 27. oktober
Familien Gyldenkål Vinder Valget
27 okt 2023
00:10

Familien Gyldenkål Vinder Valget

Film | Dansk Komedie | 5.3 | 1977
Læs omtale

Det kære barn, Bistandsloven – der i øvrigt burde være aflivet ved fødslen – er denne gang Gyldenkåls redning. Men den lækre forstadslejlighed, familien får tildelt, er ved at fise af, da Charles Gyldenkål får arbejde – som fejemand! Det kan de sgu da ikke mene med “meningsfyldt arbejde”! Charles blir tosset, og som alle andre ved han, at vejen fra fejemand til kommunalpolitiker er lille bitte – og det gør han noget ved! I byrådet bliver Charles stemme tungen på vægtskålen, og rådhuset får lov til at leve op til sit ry som “korruptionens og uvidenhedens højborg”…

1977

Gys Og Gæve Tanter
27 okt 2023
00:10

Gys Og Gæve Tanter

Film | Dansk Komedie | 7.0 | 1966
Læs omtale

Morderisk morsomt gyser-krimi-lystspil, der udspilles på et plejehjem, hvor der er en morder på spil. Det er noget, som to søstre har tænkt sig at gøre noget aktivt ved. Og de har planer i puf-ærmerne.

1966

lørdag 28. oktober
Unge Astrid
28 okt 2023
00:10

Unge Astrid

Film | Drama | 7.1 | 2018
Læs omtale

Da Astrid Lindgren var meget ung, skete noget der ramte hende dybt, og denne kombination af både mirakel og ulykke kom til at forme hele hendes liv. Det var en begivenhed, der forvandlede hende til en af de mest inspirerende kvinder i vores tidsalder, og fortælleren som en hel verden ville komme til at elske.

2018

søndag 29. oktober
The Best Of Me
29 okt 2023
00:10

The Best Of Me

Film | Romantik | 6.7 | 2014
Læs omtale

Den første forelskelse er aldrig forbi… Dawson og Amanda mødtes i gymnasiet. Kærligheden var stor, men omverdenen ville noget andet. Og forholdet forblev dét, der kunne have været… Nu 20 år senere mødes de tilfældigt i deres barndomsby. Minder dukker op, kærligheden er aldrig glemt. Men de kræfter, der skilte dem dengang, lever endnu. Og i dag er de farligere end nogensinde. Kan den første forelskelse holde altid? Og giver kærligheden en chance til?

2014

mandag 30. oktober
Naar Man Kun Er Ung
30 okt 2023
00:10

Naar Man Kun Er Ung

Film | Dansk Komedie | 7.2 | 1943
Læs omtale

Et let og spænstigt portræt af en gruppe unge drømmere og kunstnere i og omkring Nikolaj Plads i København i midten af 40’erne. Centralt er maleren Peter placeret. Han forelsker sig i Susan, som både er journalist og datter af en kunstsamler – så pludselig ser det hele lyst ud. Også for vennen og komponisten, der pusler med at komponere filmens iørefaldende titel-melodi.

1943

tirsdag 31. oktober
The Maiden Heist
31 okt 2023
00:10

The Maiden Heist

Film | Komedie | 6.0 | 2009
Læs omtale

Det er ingen kunst at begå et kunsttyveri! Roger, Charles og George. Tre aldrende kustoder på et af byens finere kunstmuseer. Fælles er deres kærlighed til kunsten… og den bliver sat på en hård prøve, da en ny kurator vil skaffe sig af med tre af deres yndlingsværker! Til trods for høj alder, svag motorik og totalt manglende erfaring inden for komplicerede kunsttyverier udtænker trekløveret en snedigt kup, der vist KUN kan gå galt!

2009


I samme kategori

Back to top button