MånedsguidesMax

Nyt på HBO Max i september 2023

HBO Max byder i september måned på nye serier, dokumentarer. Du får blandt andet fjerde og sidste sæson af Breeders, den nye serie East New York og sæson 3 af komedieserien Starstruck.

Filtrér oversigten

lørdag 2. september
The Curious Case of Natalia Grace HBO Max
2 sep 2023
00:01
Læs omtale

Denne dokumentarserie giver ekstraordinær adgang og eksklusiv indsigt i et verdenskendt mysterie. Oprindeligt antaget for at være en seks-årig ukrainsk forældreløs med en sjælden knoglevækstlidelse, viste det sig, at hun faktisk var en fuldt udvokset voksen kvinde.

tirsdag 5. september
Breeders Season 4 Trailer
5 sep 2023
00:01

Breeders – Sæson 4

Serie | Komedie | Ny Sæson | 7.5 | 2020–2023
Læs omtale

Den sorte komedie Breeders, med Martin Freeman og Daisy Haggard i hovedrollerne, er tilbage med sin fjerde og sidste sæson, og det giver fans en allersidste mulighed for at nyde denne problemfyldte families mørke eskapader. Breeders følger Freeman og Haggard som forældre, der kæmper for at få styr på forældrerollen, og i sæson 4 springer handlingen fem år frem – nu er deres børn næsten voksne, hvilket giver en hel række nye udfordringer. 10 episoder, én episode ugentligt.

torsdag 14. september
Donyale Luna: Super Model | Official Trailer | HBO
14 sep 2023
00:01

Donyale Luna: Supermodel

Dokumentar | 2023
Læs omtale

Explores the amazing life and career of Donyale Luna, as one of the first black models to appear on the cover of Vogue and Harper’s Bazaar in Europe.

Wolf | Official Trailer - BBC
14 sep 2023
00:01

Wolf

Serie | Krimi | Seriepremiere | 6.7 | 2023–
Læs omtale

Dette hæsblæsende krimidrama er baseret på Mo Hayders roste Jack Caffery-romaner. Kriminalkommissær Jack Caffery er en ung detektiv hjemsøgt af mareridt. Han er besat af naboen, som han tror myrdede hans 10-årige bror i 90’erne, så Jack er på en mission for at rette andres uretfærdigheder – men til hvilken pris? I et isoleret hus i Monmouthshire bliver den velhavende Anchor-Ferrers-familie ofre for en psykopats grusomme spil – fanget og terroriseret. De to historier kolliderer, og bliver til et spændende, neglebidende og dybt foruroligende kapløb mod tiden. Danske Kristoffer Nyblom (The Killing) har instrueret de første tre episoder. Seks episoder – alle tilgængelige på premieredagen.

fredag 15. september
Knekt (Jacks) HBO Max
15 sep 2023
00:01

Knægt (Jacks)

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Tre venner føler ikke, at de har opnået noget i livet, men deres held vender, da de beslutter at starte en ulovlig pokerklub i Oslo. Klubben bliver hurtigt et af Europas største undergrundskasinoer, og deres drømme om rigdom og succes bliver til virkelighed. Men som flere sorte penge strømmer ind, følger større – og farligere – problemer med. “Jacks” er en højspændt, mørk dramakomedie fra skaberne af “White Boys,” om en gruppe venner, der er villige til at risikere alt på et korthus, der kan kollapse når som helst. Otte episoder. De første to episoder vil blive udgivet på premieredagen, efterfulgt af én ugentlig episode.

onsdag 20. september
Gordon
20 sep 2023
00:01

Gordon, Gino and Fred’s Roadtrip – Sæson 4

Underholdning | Ny Sæson | 8.4 | 2018–
Læs omtale

Tre store egoer og en lille varevogn. Gordon, Gino og Fred pakker atter deres ting i autocamperen og kører ud på et eventyr i Europa.

fredag 22. september
A Happy Man HBO Max
22 sep 2023
00:01

A Happy Man

Dokumentar
Læs omtale

Denne dokumentarfilm præsenterer en intim historie om en transkønnet mand og hans familie, og får seerne til at reflektere over universelle eksistentielle bånd. Filmen udforsker konceptet om et meningsfuldt liv. Hvad betyder det at leve et lykkeligt liv – og hvad er vi villige til at risikere for at opnå det?

tirsdag 26. september
East New York
26 sep 2023
00:01

East New York

Serie | Seriepremiere
Læs omtale

Viceinspektør Regina Haywood er den nyligt forfremmede chef for det 74. politidistrikt i East New York – et arbejderklassekvarter på kanten af Brooklyn i oprør og under snigende gentrificering. Med sine familiebånd til området er Haywood fast besluttet på at anvende kreative metoder for at beskytte sit elskede samfund med hjælp fra sine betjente og efterforskere. Men først har hun den massive opgave at få dem med om bord, da nogle er skeptiske over hendes forfremmelse, og andre modsætter sig de ændringer, hun desperat forsøger at lave. Regina har en vision: Hun og gruppen fra det 74. politidistrikt skal ikke kun tjene deres samfund – de skal også blive en del af det. 21 episoder – alle episoder tilgængelige på premieredagen.

torsdag 28. september
Starstruck Season 3 | Official Trailer | Max
28 sep 2023
00:01

Starstruck – Sæson 3

Serie | Komedie | Ny Sæson | 7.5 | 2021–
Læs omtale

HBO Max komedieserien Starstruck er tilbage med sin tredje sæson fra 28. september.

To år efter bruddet navigerer Jessie gennem voksenlivets pres og står over for konsekvenserne af sine egne valg. Mens hendes venner går videre til næste fase i deres liv, står Jessie tilbage og spørger sig selv, hvad hun egentlig leder efter. Seks episoder – alle episoder tilgængelige på premieredagen.

Også på HBO Max i september

The Polar Express 2/9
The Dresser 8/9
Promised Land 15/9
A Nightmare on Elm Street 22/9
Friday The 13th 22/9
The Exorcist 22/9
Jason Bourne 29/9
Prospect 29/9

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Miracle Workers – Sæson 4
tirsdag

Miracle Workers – Sæson 4

Serie | Komedie
Sidste afsnit: 12/09/23
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

I en post-apokalyptisk fremtid står en ødemarkskriger (Daniel Radcliffe) og en hensynsløs krigsherre (Geraldine Viswanathan) over for mareridtet over dem alle: at slå sig ned i forstæderne. Sammen navigerer de gennem de eksistentielle rædsler i ægteskabslivet og livet i en lille by – alt under tvivlsom vejledning fra en velhavende skrothandler (Steve Buscemi). Miracle Workers er skabt af Simon Rich. Miracle Workers: End Times er executive produceret af Lorne Michaels.

What We Do in the Shadows – Sæson 5
tirsdag

What We Do in the Shadows – Sæson 5

Serie | Komedie
Sidste afsnit: 12/09/23
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

I sæson fem føler Nandor, at hans tjener (og nogle gange ven) Guillermo glider væk, da han ser ud til at tilbringe meget mere tid sammen med Laszlo, hvis evner som en gentleman videnskabsmand bliver sat på prøve, da han forsøger at løse mysteriet om de mærkelige og meget hemmelige forandringer, som Guillermo gennemgår. Nadja, der lider af en tidligere udiagnosticeret overnaturlig forbandelse, genforenes med sin familie – eller i det mindste en familie – fra Den gamle verden. Colin følger i fodsporene af så mange energivampyrer før ham ved at stille op til et politisk embede, og The Guide forsøger at finde ud af, hvor hun passer ind som nytilkommer i den sammentømrede gruppe.

10 episoder. To episoder på premieredagen efterfulgt af én episode om ugen.

Teenage Euthanasia | Season 2 OFFICIAL TRAILER | adult swim
fredag

Teenage Euthanasia – Sæson 2

Serie | Animation
Sidste afsnit: 29/09/23
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Adult Swim vender tilbage til Tender Endings Funeral Home med sæson to af Teenage Euthanasia. Serien følger de seneste gakkede eventyr for fantasy-familien med stemmer af Maria Bamford (Lady Dynamite), Emmy Award-vinder Bebe Neuwirth (Cheers), Jo Firestone (Joe Pera Talks With You) og Emmy Award-vinder Tim Robinson (I Think You Should Leave with Tim Robinson). Gæstestjerner i denne sæson inkluderer Kieran Culkin, Janelle James og Jinkx Monsoon.

10 episoder. Én episode om ugen.

How To With John Wilson Season 3 | Official Teaser | HBO
lørdag

How To With John Wilson – Sæson 3

Dokumentar
Sidste afsnit: 02/09/23
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

I sæson 3 fortsætter Wilson sin herlige mission om selvopdagelse, udforskning og iagttagelse, mens han filmer livet i New York og forsøger at give hverdagsråd om seks nye tilsyneladende enkle og vildt tilfældige emner – herunder hvordan man finder et offentlig toilet, hvordan man træner, og hvordan man renser sine ører. How To with John Wilson er executive produceret af Wilson, Nathan Fielder, Michael Koman og Clark Reinking.

Seks episoder. Én episode om ugen.

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty – Sæson 2
mandag
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

I anden sæson af HBO dramaserien “Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty” fokuserer serien på perioden lige efter finalen i 1980 og frem til 1984, der kulminerer med det første professionelle gensyn mellem æraens største basketstjerner: Magic Johnson og Larry Bird.

Rollelisten inkluderer skuespillere som John C. Reilly, Quincy Isaiah, Adrien Brody, Jason Clarke, Gaby Hoffmann, Jason Segel, Hadley Robinson, DeVaughn Nixon, Solomon Hughes, Tamera Tomakili, Brett Cullen, Stephen Adly Guirgis, Spencer Garrett, Molly Gordon, Joey Brooks, Delante Desouza, Jimel Atkins, Austin Aaron, McCabe Slye, Thomas Mann og Gillian Jacobs, samt Michael Chiklis og Rob Morgan.

Executive producers for sæson 2 er Adam McKay og Kevin Messick for Hyperobject Industries; showrunner, executive producer, forfatter og medskaber er Max Borenstein; executive producer Scott Stephens; executive producer, forfatter og medskaber Jim Hecht; executive producer og writer Rodney Barnes; executive producer og instruktør af afsnit 1, 6 og 7 Salli Richardson-Whitfield; og executive producer Jason Shuman.

“Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty”, sæson 2 (7 x 60 minutter), har premiere 7. august på HBO Max.

Billions Season 7 Official Trailer | The Final Season | SHOWTIME
lørdag

Billions – Sæson 7

Serie | Drama
Sidste afsnit: 28/10/23
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Paul Giamatti og Damian Lewis spiller hovedrollerne i Billions, som skildrer rigdommen og farerne ved at jage den amerikanske drøm i det 21. århundrede. I den syvende og sidste sæson af den populære dramaserie bliver alliancer vendt på hovedet. Loyaliteter testes. Forræderi når episke proportioner. Fjender bliver forsigtige venner. Og Bobby Axelrod vender tilbage, når indsatsen stiger fra Wall Street til verden. Udover Paul Giamatti, Corey Stoll og Maggie Siff i rollerne vender Damian Lewis også tilbage som Bobby “Axe” Axelrod.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

Kilde: HBO Max presse

I samme kategori

Back to top button