MånedsguidesHBO Max

Nyt på HBO Max i oktober 2023

HBO Max byder i oktober måned blandt andet på sæsonpremiere på Rick and Morty, Our Flag Means Death og The Gilded Age.

Filtrér oversigten

torsdag 5. oktober
Our Flag Means Death S2 | Trailer | HBO Max
5 okt 2023
00:01

Our Flag Means Death – Sæson 2

Serie | Action Adventure | Ny Sæson | Ugentlige afsnit | 7.8 | 2022–
Læs omtale

Du kan se frem til otte nye episoder af Max Original komedieserien Our Flag Means Deat – løst baseret på de virkelige eventyr fra 1700-tallet med den vilde pirat Stede Bonnet (Rhys Darby).

Efter at have byttet det tilsyneladende charmerede liv som gentleman ud med livet som sabelsvingende sørøver, blev Stede kaptajn på piratskibet Revenge. Han kæmpede for besætningens respekt, og hans liv ændrede sig markant efter et skæbnesvangert møde med den berygtede kaptajn Blackbeard (Taika Waititi). Til deres begges store overraskelse fandt de to meget forskellige søulke mere end blot venskab på de syv have… de fandt kærligheden. Nu skal de bare overleve den.

Udover Darby og Waititi er de tilbagevendende medvirkende Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matthew Maher, Kristian Nairn, Con O’Neill, David Fane, Samba Schutte, Nat Faxon og Leslie Jones. Nye gæstestjerner er: Ruibo Qian, Madeleine Sami, Anapela Polataivao og Erroll Shand samt Minnie Driver og Bronson Pinchot.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Anden sæson af Our Flag Means Death har premiere med tre episoder torsdag den 5. oktober på HBO Max. Herefter to nye episoder om ugen indtil sæsonfinalen den 26. oktober.

Our Flag Means Death er executive produceret af Oscar®-vinder Taika Waititi sammen med skaber og showrunner David Jenkins. Garrett Basch, Dan Halsted, Adam Stein og Antoine Douaihy fungerer også som executive producers. Sæson to er filmet i Auckland, New Zealand.

fredag 13. oktober
Doom Patrol: The Final Episodes | Official Trailer | Max
13 okt 2023
00:01

Doom Patrol S4B

Serie | Action Adventure Komedie | Ny Sæson | 7.8 | 2019–2023
Læs omtale

Max Original-serien DOOM PATROL fortsætter med sin fjerde sæson. I seriens spændende sidste episoder møder Doom Patrol gamle venner og fjender, mens de kæmper for at besejre Immortus og få deres evige liv tilbage. Doom Patrol er tvunget til at konfrontere deres dybeste frygt og beslutte, om de er klar til at give slip på fortiden for at tage deres fremtid i egne hænder… og væk fra zombie-røvene.
12 episoder. 2 episoder udgives på premieredagen, efterfulgt af 1 episode ugentligt.

mandag 16. oktober
Rick and Morty Season 7 | First Look: Opening Sequence | Adult Swim UK🇬🇧
16 okt 2023
00:01

Rick and Morty – Sæson 7

Serie | Animation Komedie | Ny Sæson | Ugentlige afsnit | 9.1 | 2013–
Læs omtale

HBO Max har sat dato på premieren på sæson 7 af Rick and Morty. Det bliver fra 16. oktober at du kan se med på nye afsnit af Adult Swim serien.

I Rick and Morty følger vi den fordrukne videnskabsmand Rick og hans letpåvirkelige barnebarn Morty på deres uheldsramte eventyr, når de fordeler deres tid mellem familielivet og interdimensionelle rejser.

mandag 23. oktober
30 Coins S2 | Trailer 2 | HBO Max
23 okt 2023
00:01

30 Coins – Sæson 2

Serie | Horror | Ny Sæson
Læs omtale

30 Coins, sæson 2 (8 x 50 minutter), har premiere den 23. oktober på HBO Max.

De fleste af indbyggerne i Pedraza har mistet forstanden og er blevet indlagt på et psykiatrisk hospital. Elena ligger i koma i Madrid, mens Paco, plaget af dårlig samvittighed, forsøger at tage sig af hende. Alt imens rædsler vokser omkring dem, står vores helte pludselig over for en ny fjende. En person så pervers, at selv Djævelen frygter ham. Men hvad med Fader Vergara? Er han død ligesom med sin ærkefjende, Kardinal Santoro? Og hvor gemmer de torturerede sjæle sig?

Medvirkende i sæson 2 er blandt andre: Eduard Fernández, Megan Montaner, Miguel Ángel Silvestre, Paul Giamatti, Macarena Gómez, Najwa Nimri, Pepón Nieto, Cósimo Fusco, Manolo Solo, Nuria González, Javier Bódalo og Manuel Tallafé.

Anden sæson af 30 Coins er optaget i Spanien, Italien, USA, Frankrig og Storbritannien.

30 Coins er instrueret af Álex de la Iglesia efter manuskript af Álex de la Iglesia og Jorge Guerricaechevarría. Executive producers for HBO Max er Steve Matthews, Miguel Salvat og Antony Root. Álex de la Iglesia og Carolina Bang er Executive producers for Pokeepsie Films. Produktionsydelser leveres af Anciana Milenaria S.L., et firma under Pokeepsie Films.

mandag 30. oktober
The Gilded Age Season 2 | Official Trailer | HBO
30 okt 2023
00:01

The Gilded Age – Sæson 2

Serie | Ny Sæson | Ugentlige afsnit | 8.0 | 2022–
Læs omtale

Til efteråret vender HBO-dramaserien “The Gilded Age” tilbage med sin anden sæson. Helt præcist så er det fra 30. oktober. Der er 8 episoder i sæson 2.

The Gilded Age – det handler den om

“Gilded Age” i USA var en periode præget af enorm økonomisk forandring, stor konflikt mellem ”the old ways” og helt nye systemer samt optjening og tab af enorme formuer. Sæson to af “The Gilded Age” begynder påskemorgen 1883 med nyheden om, at Bertha Russells ansøgning om en loge på Academy of Music er blevet afvist. I løbet af otte episoder følger vi med, når Bertha udfordrer Mrs. Astor og det gamle system og arbejder for ikke kun at etablere sig i samfundet, men også muligvis indtage en ledende rolle i det. George Russell tager kampen op med en voksende fagforening på sin stålfabrik i Pittsburgh. I Brook House fortsætter Marian sin rejse for at finde sin plads i verden ved hemmeligt at undervise på en pigeskole, mens Ada overraskende indleder en ny romance. Selvfølgelig godkender Agnes ikke noget af dette. I Brooklyn begynder Scott-familien at hele efter en chokerende opdagelse, og Peggy lader sin aktivistånd komme til udtryk gennem sit arbejde med T. Thomas Fortune på avisen NY Globe.

Rollelisten inkluderer Carrie Coon, Christine Baranski, Cynthia Nixon, Morgan Spector, Louisa Jacobson, Denée Benton, Ben Ahlers, Michael Cerveris, Kelley Curran, Taissa Farmiga, Jack Gilpin, Simon Jones, Sullivan Jones, Celia Keenan-Bolger, Debra Monk, Donna Murphy, Kristine Nielsen, Kelli O’Hara, Patrick Page, Harry Richardson, Taylor Richardson, Blake Ritson, Douglas Sills, Erin Wilhelmi, Nathan Lane, Audra McDonald, John Douglas Thompson, Ashlie Atkinson, Laura Benanti, Nicole Brydon Bloom, Christopher Denham, David Furr, Ward Horton, Matilda Lawler og Robert Sean Leonard.

“The Gilded Age” er skabt og skrevet af Julian Fellowes, der også er executive producer sammen med Gareth Neame, David Crockett, Michael Engler, Bob Greenblatt, Sonja Warfield og Salli Richardson-Whitfield. Michael Engler er instruktør, og Sonja Warfield har bidraget til manuskriptet. “The Gilded Age” er et samarbejde mellem HBO og Universal Television, en del af Universal Studio Group.

Andre titler på HBO Max i oktober 2023

The Pact sæson 2 – Premiere den 1. oktober
The Ringleader: The Case of the Bling Ring – Premiere den 1. oktober
Sea Fever – 1. oktober
Ghost Adventures: Cecil Hotel – 1. oktober
Ghost Adventures: Devil’s Den – 1. oktober
Ghost Adventures: Goldfield Hotel – 1. oktober
Ghost Adventures: Horror At Joe Exotic Zoo – 1. oktober
Scream: The True Story – 1. oktober
The Curse Of Robert The Doll – 1. oktober
The Exorcism Of Roland Doe – 1. oktober
The Ghosts Of Flight 401 – 1. oktober
The Haunted Museum: 3 Ring Inferno – 1. oktober
Ghost Adventures: Lake Of Death – 3. oktober
The Alien Endgame – 3. oktober
Elizabeth: A Portrait in Part(s) – 4. oktober
Donald Trump: A Faking It Special – 4. oktober
Jussie Smollett: A Faking It Special – 4. oktober
Michael Jackson: A Faking It Special – 4. oktober
R. Kelly: A Faking It Special – 4. oktober
Ted Bundy: A Faking It Special – 4. oktober
The Falling – 6. oktober
No Accident – Premiere den 11. oktober
The Murder Of Caroline Crouch: A Faking It Special – 11. oktober
The Murder Of Gabby Petito: A Faking It Special – 11. oktober
The Murder Of Grace Millane: A Faking It Special – 11. oktober
Murdaugh Murders: Deadly Dynasty – Premiere den 11. oktober
First Man – 13. oktober
Skyscraper – 13. oktober
Riviera sæson 3 – Premiere den 16. oktober
Angel of Mine – 20. oktober
Experimenter – 20. oktober
My Muslim Husband – 20. oktober
AKA Mr. Chow – Premieres den 23. oktober
Jamie vs Britney: The Father Daughter Trials – Premiere den 24. oktober
Batman: The Doom That Came to Gotham – 27. oktober
The Golden Compass –29. oktober

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Billions Season 7 Official Trailer | The Final Season | SHOWTIME

Billions – Sæson 7

Serie | Drama | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Paul Giamatti og Damian Lewis spiller hovedrollerne i Billions, som skildrer rigdommen og farerne ved at jage den amerikanske drøm i det 21. århundrede. I den syvende og sidste sæson af den populære dramaserie bliver alliancer vendt på hovedet. Loyaliteter testes. Forræderi når episke proportioner. Fjender bliver forsigtige venner. Og Bobby Axelrod vender tilbage, når indsatsen stiger fra Wall Street til verden. Udover Paul Giamatti, Corey Stoll og Maggie Siff i rollerne vender Damian Lewis også tilbage som Bobby “Axe” Axelrod.

Knekt (Jacks) HBO Max

Knægt (Jacks)

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Tre venner føler ikke, at de har opnået noget i livet, men deres held vender, da de beslutter at starte en ulovlig pokerklub i Oslo. Klubben bliver hurtigt et af Europas største undergrundskasinoer, og deres drømme om rigdom og succes bliver til virkelighed. Men som flere sorte penge strømmer ind, følger større – og farligere – problemer med. “Jacks” er en højspændt, mørk dramakomedie fra skaberne af “White Boys,” om en gruppe venner, der er villige til at risikere alt på et korthus, der kan kollapse når som helst. Otte episoder. De første to episoder vil blive udgivet på premieredagen, efterfulgt af én ugentlig episode.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

Kilde: HBO Max presse

I samme kategori

Back to top button