Månedsguides

Nyt på HBO Max i januar 2023

HBO Max byder i januar måned blandt andet på den nye serie The Last of Us og sæson 2 af Your Honor. Vi har ikke fået nogen komplet liste med datoer, så vores kalender indeholder ikke så meget. Du kan se HBO Max januar liste uden datoer lidt længere nede.

Filtrér oversigten

torsdag 12. januar
Velma
12 jan 2023
00:01

Velma

Serie | Animation | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 2023–
Læs omtale

Oprindelseshistorien for Velma Dinkley, den ubesungne og oversete hjerne i Scooby-Doo-slænget. En opfindsom og humoristisk fortælling, der belyser en af Amerikas mest elskede mysterieløseres komplekse og kulørte fortid.

10 episoder – to om ugen.

fredag 13. januar
Your Honor Season 2 Official Trailer | SHOWTIME
13 jan 2023
00:00

Your Honor – Sæson 2

Serie | Krimi Thriller | Ny Sæson | Ugentlige afsnit | 7.6 | 2020–2023
Læs omtale

Den Oscar-nominerede Emmy-vinder Bryan Cranston (Breaking Bad) har produceret og medvirker selv i Your Honor. I anden sæson vil nogle søge frelse for de enorme tab, de har lidt, andre vil søge hævn. Alle er forfulgt af deres fjender. I sidste ende er spørgsmålet: Hvor langt er du villig til at gå for at beskytte det, der betyder mest for dig? Your Honor er produceret af Emmy-nominerede Robert og Michelle King (The Good Wife) og Liz Glotzer (Evil). Cranston og Emmy-nominerede producer James Degus (All the Way) producerer serien for Moonshot Entertainment. Joey Hartstone (The Good Fight) er executive producer og showrunner.

Your Honor er baseret på den israelske serie Kvodo skabt af Ron Ninio og Shlomo Mashiach. Sæson to vil bestå af 10 afsnit.

HBO Max januar 2023

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Gossip Girl – Sæson 2
torsdag

Gossip Girl – Sæson 2

Dokumentar
Sidste afsnit: 26/01/23
Læs omtale

Et nyt semester er begyndt, og Gossip Girl gør sig umage for at kontrollere Manhattans elites skandaløse liv og løgne – og hvad hendes publikum vil have, skal de få. Det er på tide at skrue op (Julien, har du mødt Monet?), og finde ud af, hvordan hun kan gøre det hele endnu mere katastrofalt, end det var før. Også selvom hun skal lyve for at komme i mål. Gamle fjender, nye allierede, vilde situationer – i år er der kun plads til én dronning, og ved udgangen af skoleåret vil alle vide, hvor ligene er begravet, og hvem der gjorde det. Medvirkende i sæson 2 inkluderer Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith og Grace Duah. Michelle Trachtenberg er gæstestjerne. Gossip Girl (2021) er udviklet af showrunner Joshua Safran – forfatter og executive producer på den originale serie. Den nye udgave er baseret på Alloy Entertainments bestsellerromaner af Cecily von Ziegesar og den originale serie udviklet af Josh Schwartz og Stephanie Savage.

10 episoder. To episoder udgivet på premieredagen efterfulgt af én episode ugentligt.

Doom Patrol – Sæson 4A
fredag

Doom Patrol – Sæson 4A

Serie | Action
Sidste afsnit: 06/01/23
Læs omtale

I den fjerde sæson af Doom Patrol rejser holdet til fremtiden og støder på en ærgerlig overraskelse. Ansigt til ansigt med deres forestående død skal Doom Patrol én gang for alle beslutte, hvad der er vigtigst: Deres egen lykke eller verdens skæbne? I denne sæson medvirker Brendan Fraser, Matt Bomer, Diane Guerrero, April Bowlby, Joivan Wade, Michelle Gomez, Skye Roberts, Riley Shanahan og Matthew Zuk. Serien er skabt af Jeremy Carver og er baseret på karakterer skabt til DC af Arnold Drake, Bob Haney og Bruno Premiani.
6 episoder.

To episoder på premieredagen efterfulgt af en episode ugentligt.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

I samme kategori

Back to top button