Månedsguides

Nyt på DRTV streaming – November 2021

DR byder i november på nyt til både store og små. Hvor ligger Løkken? er tilbage med en ny sæson og så er der et par nye britiske krimiserier. Der er også en masse dokumentar indhold som sædvanligt på DR Se oversigten herunder.

Filtrér oversigten

mandag 1. november
Kenya på egen krop DR TV
1 nov 2021
06:00

Kenya på egen krop

Underholdning
Læs omtale

Jonas har lavet en serie om Kenya, selvom han ikke må rejse derned på grund af corona. Men det stopper ham ikke i at bo i slummen, svede i en ørken, løbe som de vildeste kenyanske maratonløbere og meget andet. Jonas har nemlig en mission om at mærke Kenya på sin egen krop, og det kommer til at gøre nas.

Se alle afsnit fra den 1. november kl 06:00 på DRTV.

tirsdag 2. november
Sådan overlever du et voldeligt forhold DR TV
2 nov 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2021.

Skær i dig selv, eller få bank. Mies ekskæreste gav hende to valgmuligheder. Nu bor hun ligesom Zandra på et krisecenter et hemmeligt sted i Danmark. Louises ekskæreste stak hende 11 gange med en kniv, inden han smed hende ud ad vinduet fra 2. sal. Selvom Mie, Zandra og Louises historier er vidt forskellige, så er der særligt én ting, de har til fælles. De vil skåne andre for den smerte, de selv har gennemgået. Derfor går de nu sammen for at dele ud af deres vigtigste tanker og råd, når de fortæller os alt det, de ville ønske, de selv havde vidst.

Se alle afsnit fra den 2. november kl 06:00 på DRTV.

onsdag 3. november
Gåden om Danmarks første konge DR TV
3 nov 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2021.

Historiker Cecilie Nielsen går på jagt efter svaret på, hvem Danmarks første konge egentlig var. Hvorfor er det, at vi siger, at det var Gorm og Harald? Hvad ved vi egentlig om dem? Hvor havde de deres magt fra? Mon det vil være muligt at finde et navn før dem?
I forsøget på at finde svar undersøger Cecilie steder og arkæologiske fund, som har forbindelse til magtens udvikling i vikingetiden, herunder jellingemonumentet, ringborgen Trelleborg, wodan-mønter fra Ribe, de frankiske rigsårbøger, et muligt uopdaget magtanlæg på Falster og plyndrede grave i hele Skandinavien.

Se alle afsnit fra den 3. november kl 06:00 på DRTV.

fredag 5. november
Fremtidens havnebyer DR TV
5 nov 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Hvordan kan vi blive boende i vores byer, når havet stiger? Er vandtætte huse bedre end høje mure, der skærmer for udsigten? Eller skal vi trække os helt tilbage og op i landet? Skybrud har længe været et problem, men stormflod vil blive langt værre. Danmarks ti største byer er havnebyer, og de skal vælge, hvordan de vil beskytte sig mod fremtidens stigende havvand.

Se dokumentaren fra den 5. november kl 06:00 på DRTV.

OFFICIAL Trailer | ITCH Series 1 (2020)
5 nov 2021
06:00

ITCH

Serie | Børn
Læs omtale

Der foregår noget mærkeligt i Seaburgh. En bådeksplosion og en række døde fisk, der skyller op på kysten, får alle til at tale. Da Itch og hans venner får mistanke om at det er det onde selskab Greencorp står bag, går de i gang med at forsøge at afdække sandheden.

Se alle afsnit fra den 5. november kl 06:00 på DRTV.

Vigil | Trailer - BBC
5 nov 2021
06:00

Vigil – Døden i dybet

Serie | Thriller | Seriepremiere
Læs omtale

Britisk thrillerserie fra 2021.

En atomvåbenbevæbnet ubåd. Et gådefuldt mord. Og en efterforskning med livet som indsats. Da et besætningsmedlem findes død på den britiske ubåd Vigil, sendes Glasgowstrømeren Amy Silva ud til det flydende gerningssted for at undersøge sagen. Men den erfarne politikvinde kan ikke lokke mange oplysninger ud af bådens mandskab. Og pludselig opstår der en trussel, der overskygger hendes efterforskning.
Dyk med ned i dybet i den nervepirrende britiske thrillerserie, der udløste topkarakteren fem stjerner fra avisen The Guardians anmelder.

Se alle afsnit fra den 5. november kl 06:00 på DRTV.

lørdag 6. november
Jagten på regnbuens farver DR TV
6 nov 2021
06:00
Læs omtale

Et actionfyldt eventyr med Motor Mille og Hr. Skæg.

Motor Mille og Hr. Skæg opdager, at regnbuen er begyndt at miste sine flotte farver. Hvis farverne forsvinder fra regnbuen, så bliver Ramasjang og hele verden fuldstændig grå og trist! Deres venskab kommer på en hård prøve, når de drager på en hæsblæsende mission for at redde regnbuen farver.
Serien er produceret i forbindelse med Børnenes Ulandskalender.

Se de første to afsnit fra lørdag d. 6. november kl 06:00 på DRTV

mandag 8. november
Den sidste mink DR TV
8 nov 2021
06:00

Den sidste mink

Dokumentar
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Den 4. november 2020 fik minkavler Henning Christensen og hele familien et chok. Mette Frederiksen bekendtgjorde på et pressemøde, at alle mink i Danmark skulle aflives. Dermed fjernede hun livsgrundlaget hos familien Christensen, som har levet af minkavl i mere end 50 år.
DR Dokumentar har fulgt familien fra de hektiske dage, hvor de skulle aflive 93.000 dyr, til i dag, hvor de forsøger at finde et nyt livsgrundlag.
Samtidig undersøger DR Dokumentar baggrunden for aflivningen, som stadig er et af de mest betændte politiske emner i Danmark.

Se dokumentaren fra den 8. november kl. 06:00 på DRTV.

Gaden hvor det offentlige forsvandt DR TV
8 nov 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Gadelyset forsvinder, en nabo er hårdt ramt af stress, mens en dement genbo skal akut på plejehjem. Udfordringer og udgifter står i kø på en lille østjysk gade, hvor beboerne har sagt ja til at deltage i et eksperiment. De slipper for at betale skat i tre uger og skal i stedet selv prioritere, hvilke udgifter fællesskabet vil dække, og hvilke hver enkelt beboer selv må betale.
Gaden bliver sin egen lille kommune, som sammen skal løse problemerne. Men det gode naboskab bliver udfordret, når økonomien ikke rækker, og dilemmaerne hober sig op.
Vært: Jacob Kragelund

Se begge afsnit fra den 8. november kl. 06:00 på DRTV.

Mishas historie: Overlevede blandt ulve DR TV
8 nov 2021
06:00
Læs omtale

Britisk dokumentar fra 2021.

Som lille pige undslap Misha Holocaust ved at flygte ud i skoven. Her boede hun blandt ulve i årevis og overlevede ved at spise insekter og ådsler, mens hun ledte efter sine deporterede forældre. Da hun blev voksen, skrev hun en selvbiografi, der tog verden med storm. Indtil historien begyndte at smuldre. Hvem er Misha? Og hvad er den sande historie?

Se dokumentaren fra den 8. november kl 06:00 på DRTV.

Stol på mig - historien om en svindler DR TV
8 nov 2021
06:00
Læs omtale

Norsk dokumentar fra 2021.

Han tog Norge med storm. Waleed Ahmed startede sit eget selskab som 18-årig. I medierne blev han hyldet som en begavet iværksætter og fik tilnavnet Norges Mark Zuckerberg. Det gav ham adgang til politikere, diplomater og kongelige, men karrieren blev kort. Ahmed blev anholdt af FBI og idømt 11 års fængsel for international svindel. Her dykker vi ned i hans mange løgne.

Se dokumentaren fra den 8. november kl 06:00 på DRTV.

fredag 12. november
Halalbønderne DR TV
12 nov 2021
06:00

Halalbønderne

Serie | Komedie
Læs omtale

Norsk komedieserie fra 2021.

Marwan er bange for at miste forældremyndigheden over sin datter. Han søger tilflugt hos sin ven Adil, som er ved at flytte fra Oslo ud på en idyllisk bondegård sammen med Khabib og Tariq. Marwan ved ikke, at Adil og hans venner har ganske andre planer end at drive landbrug. Tingene går dog ikke helt som planlagt, for alt fra nysgerrige naboer over hjælpsomme kommunalarbejdere til en kæmpe flok geder truer med at stikke en kæp i hjulet for vennerne.
Den norske komedieserie ’Halalbønderne’ modtog både ungdomsprisen for bedste serie og prisen for bedste skuespiller-ensemble ved den prestigefulde tv-festival i Cannes.

Se alle 8 afsnit fra den 12. november kl 06:00 på DRTV.

Over grænsen - Sæson 2 DR TV
12 nov 2021
06:00

Over grænsen – Sæson 2

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Dansk DR Ultra fiktionsserie.

Alberte har det hele. Masser af veninder, en spirende forelskelse og udsigten til at skulle på sin første udenlandstur uden forældre. Men det hele går selvfølgelig galt. Presset af ideen om, hvad andre forventer af hende, overskrider hun både andres og sine egne grænser. Få dage inden turen er Alberte blevet upopulær, da hun har fået lukket årets fest. Nu har hun desperat brug for at genvinde popularitet for ikke at føle sig helt alene.

Se de første tre afsnit fra den 12. november kl. 06.00. Herefter publiceres yderligere tre afsnit hver lørdag.

lørdag 13. november
P3 Guld DR TV
13 nov 2021
06:00

P3 Guld

Underholdning
Læs omtale

Dansk awardshow fra 2021.

P3 har taget det festlige tøj på og skruet op for musikken, for nu skal der uddeles tre af de vigtigste priser i dansk musik. I en times festfyrværkeri spilles der med musklerne, når vi skal høre det bedste nye danske musik og grine og græde med de bedste venner fra P3, alt imens salen summer af spænding for at finde ud af, hvem der vinder aftenens priser.

Se programmet fra den 13. november

Titanic i kapløb med tiden DR TV
13 nov 2021
06:00
Læs omtale

Fransk dokumentar fra 2020.

Hun er alle dybhavsudforskeres hellige gral. Siden Titanic sank i 1912, har det legendariske skib fascineret historikere og forskere. Men de seneste ekspeditioner ned i dybet har afsløret en ny trussel. Bakterier angriber vraget og fortærer hundredvis af kilo jern om dagen. Her afslører nye 3D-animationer vragets udvikling – og hvordan hun går i opløsning. Vil det legendariske skib forsvinde for altid?

Se dokumentaren fra den 13. november kl 06:00 på DRTV.

søndag 14. november
Forbandede film - myterne bag de største gys DR TV
Læs omtale

Amerikansk dokumentarserie fra 2020.

Flyulykker, bombeangreb og mystiske dødsfald. Denne serie udforsker rygterne og myterne bag nogle af Hollywoods mest forbandede gyserfilmsproduktioner.

Se alle 5 afsnit fra den 14. november kl. 06.00 på DRTV.

Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo - ny sæson DR TV
14 nov 2021
06:00
Læs omtale

DR er tilbage med fem nye episoder af programserien Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo.

Selvom der er lidt for mange nøgne kvinder og skøre pligter hos Sussi og Leo, elsker Lukas stadig at bo hos dem. Men hans mor vil flytte derfra og have Lukas med!

Se alle afsnit fra den 14. november kl. 06.00 på DRTV.

mandag 15. november
Christian på efterskole DR TV
15 nov 2021
06:00
Læs omtale

Dansk faktaserie.

Christian på 16 år sprang ud som homoseksuel, da han var 14 år. Han har altid haft flest pigevenner og følt, at han stak ud blandt de drenge, der var omkring ham. Christian skal nu på efterskole, og her håber han at finde sin allerførste kæreste og opleve den forelskelse, som er ens for alle uanset seksualitet. Men på efterskolen føler Christian sig ikke anderledes blandt drengene, og i de nye venskaber med både pigerne OG drengene oplever han, at han kan folde sig ud på en anden måde end tidligere. Måske er det slet ikke hos en kæreste, men blandt venner, at han først skal føle sig rigtigt hjemme?

Se alle ti afsnit fra den 15. november kl 06:00 på DRTV.

Diplomaterne DR TV
15 nov 2021
06:00

Diplomaterne

Dokumentar
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2021

Når verden brænder, kommer Danmarks diplomater i spil. I fire programmer følger DR de danske diplomater på arbejde – både iført smoking og skudsikker vest. Kom med bagom og ind i det udenrigspolitiske spil, hvor Danmark nogle gange råber højt og andre gange tier stille.

Se første afsnit fra den 15. november kl 06:00 på DRTV.

torsdag 18. november
Det andet landshold DR TV
18 nov 2021
06:00

Det andet landshold

Dokumentar
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2021.

Troels har været hjemløs siden han var 16 år. Hjemløselandsholdet og hans lille datter er nu med til at holde ham ude af heroinmisbruget. Efter et langt liv med cokemisbrug studerer Danni til pædagogisk assistent. Han arbejder på at færdiggøre en opgave om negativ social arv, som han kender en del til. For hele holdet gælder det, at de er deres egne værste modstandere, når stofferne lokker.
DR har igennem et år fulgt det danske hjemløselandshold gennem op og nedture på vej mod VM i gadefodbold.

Se alle afsnit fra den 18. november kl 06:00 på DRTV.

fredag 19. november
Annika - Trailer - Alibi
19 nov 2021
06:00

Annika

Serie | Krimi | Seriepremiere
Læs omtale

Britisk krimiserie fra 2021.

Nicola Walker fra serien ‘Uforglemt’ tager sig af titelrollen i den skotske krimiserie ’Annika’. Annika Strandhed – der har norske rødder og gerne gør sine omgivelser opmærksom på det – er ny chef for en enhed, som efterforsker mordsager i farvandene i og omkring Skotland. Væbnet med skæv humor forsøger hun at balancere mellem arbejde og familieliv. Ikke helt let, når man er chef for et team, der opklarer komplekse drabssager, og samtidig har en klog, men krævende teenagedatter at holde styr på. Da en mand med en harpun gennem hovedet fiskes op af floden Clyde, begynder Annikas første sag.

Se alle afsnit fra den 19. november kl 06:00 på DRTV.

Hvor ligger Løkken? Sæson 2 DR TV
19 nov 2021
06:00

Hvor ligger Løkken? Sæson 2

Serie | Dansk Drama Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

Henrik og Stephanie er på vej til Paris for at blive gift i al hemmelighed, da turen bliver aflyst i sidste øjeblik på grund af en ny corona-lockdown i Frankrig.

Da det er svært at finde en kirke i København, beslutter de sig for at kombinere bryllupsrejse og bryllup ved at sejle til Løkken og blive gift. Men tingene går ikke helt efter planen, og der er endnu engang langt til Løkken i sæson 2.

Se alle fem afsnit fra den 19. november kl 06:00 på DRTV. Se hele første sæson her

Temalørdag: DR2 på job med verdens vildeste dykkere DR TV
Læs omtale

Lasse Spang Olsen møder manden, som overlevede tre dage i et skibsvrag på 34 meters dybde og hører redningsdykkernes historie om hvordan den livsfarlige redningsaktion forløb. Se hele historien for første gang, for redningsaktionen blev foreviget i detaljer af dykkernes hjelmkameraer.
Og så skal vi 11 kilometer ned i verdens dybeste hav – og vi skal besøge vraget af Titanic i verdens mest avancerede hjemmelavede undervandsbåd – finde en guldskat i Caribien – og med specialdykkere ned og desarmere flybomber fra anden verdenskrig i Danmark – i stormvejr.
Tag med på job med verdens vildeste dykkere…

Se programmet fra den 19. november kl 06:00 på DRTV.

søndag 21. november
Arne Jacobsens moderne Danmark
21 nov 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Dokumentar om den ulydige skoledreng med talent for at male, der blev en af vores største arkitekter. Hans ideer var forud for deres tid og fik ofte kritik, men i dag, 50 år efter hans død, står Arne Jacobsens skoler, rådhuse og biblioteker stadig og tegner det moderne Danmark.

Se dokumentaren fra den 21. november kl 06:00 på DRTV.

Frigear - Sæson 2 DR TV
21 nov 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2021.

Deres morgenånde lugter af benzin. De er født med en ‘raket i røven’. De roder med biler, drikker bajere i spandevis og snakker om damer. Og de kan slet ikke undvære hinanden.

Se alle seks afsnit fra den 21. november kl 06:00 på DRTV.

mandag 22. november
Mindet om et mord DR TV
22 nov 2021
06:00

Mindet om et mord

Dokumentar
Læs omtale

Amerikansk dokumentar fra 2021.

Kan man stole på sin hukommelse? Vi dykker ned i historien om Eileen Franklin, der pludselig husker, at hun har overværet mordet på sin barndomsveninde.

Se alle fire afsnit fra d. 22 november kl 06:00 på DRTV

Ridley Road | Trailer - BBC
22 nov 2021
06:00

Ridley Road

Serie | Drama | Komplet Serie | Seriepremiere
Læs omtale

Britisk dramaserie fra 2021.

England, 1962. Nynazismen er på fremmarch. Det opdager den unge jødiske damefrisør Vivien, da hun mod sine forældres vilje tager til London for at finde manden, hun elsker, Jack. Hun ved ikke, at Jack er medlem af en antinazistisk gruppe, og at han har infiltreret den farlige nynazistiske organisation NSM. Da Jack forsvinder, sætter Vivien alt ind på at finde ham. Hun finder hårfarven frem, forvandler sig til arisk blondine – og går undercover i NSM.

Se alle fire afsnit fra den 22. november kl 06:00 på DRTV.

Spice Girls DR TV
22 nov 2021
06:00

Spice Girls

Dokumentar
Læs omtale

Dokumentarserie fra BBC fra 2021.

De er den bedst sælgende pigegruppe nogensinde. Midt i 1990'erne dukker et helt nyt fænomen op på musikscenen. En pigegruppe, der tager verden med storm og kommer til at præge en hel generation med deres girl power. De fem unge kvinder bliver globale popikoner – og må kæmpe imod både fordomme og sexisme i en mandsdomineret verden. Det er historien om Spice Girls.

Se alle tre afsnit fra d. 22 november kl 06:00 på DRTV

Spice Girls-effekten DR TV
22 nov 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Hvordan har Spice Girls haft indflydelse på, hvem vi er i dag? Fem kendte danske Spice Girls-fans får nu mulighed for at udleve deres allerstørste barnedrøm, at blive til Spice Girls. Imens får vi et indblik i, hvordan Spice Girls har haft indflydelse på dem, og hvem de er – samt en hel generation af unge piger som i dag er voksne.

Se begge afsnit fra den 22. november kl 06:00 på DRTV

tirsdag 23. november
Prinsesse Maries kamp mod madspild DR TV
23 nov 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

I to år har DR1 fulgt Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Maries kamp mod madspild både privat i hjemmet i Paris, men også som Prinsesse med et vigtigt budskab. Sammen med vennen Timm Vladimir går de i køkkenet for at vise, hvordan man ud af gamle grøntsager kan lave et festmåltid.

Se det første af to afsnit fra den 23. november kl 06:00 på DRTV.

fredag 26. november
Hooligan DR TV
26 nov 2021
06:00

Hooligan

Serie | Dansk Drama | Komplet Serie | Seriepremiere
Læs omtale

Dansk fiktionsserie fra 2021.

Hele Mads’ verden falder sammen, da hans drøm om at blive fodboldspiller knuses af en grim skade. Da Mads møder Lasse, en lokal fodboldhooligan, bliver han dybt fascineret af det rå og voldelige hooligan-miljø. Mads vil være med, men må lære på den hårde måde, at alle ikke er velkomne!

Se alle syv afsnit fra den 26. november kl 06:00 på DRTV

søndag 28. november
Togulykken DR TV
28 nov 2021
06:00

Togulykken

Dokumentar
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2021.

“Jeg lovede Line at kæmpe for retfærdighed for hende – og for de syv andre.” Sådan siger Lasse i sin tale til Lines begravelse.

Line blev dræbt ved togulykken på Storebælt for tre år siden. Ingen er nogensinde blevet draget til ansvar for ulykken, men flere af de pårørende til de omkomne sætter nu gang i en fælles kamp for at få placeret et ansvar.

Se alle fire afsnit fra den 28. november kl 06:00 på DRTV.

mandag 29. november
Kongelige hemmeligheder DR TV
29 nov 2021
06:00
Læs omtale

Britisk dokumentarserie fra 2021.

Med adgang til tidligere hemmeligstemplede dokumenter, private breve og fortrolige notater afslører denne serie nogle af den britiske kongefamilies hemmeligheder.

Se alle afsnit fra den 29. november kl. 06.00 på DRTV.

tirsdag 30. november
Bortført af min mor og far DR TV
30 nov 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Som 16-årig bliver Sara sendt på genopdragelseslejr i Somalia af sine forældre. Hun bliver spærret inde i lejren, frataget sit danske pas og gennem 16 måneder udsat for fysisk afstraffelse, indtil hun på dramatisk vis stikker af. Hun ender på gaden i Mogadishu uden pas og penge – og uden mulighed for at opsøge sin familie. I denne dokumentarserie undersøger Sara selv, hvordan det kunne ske.

Se alle fire afsnit den 30. november kl. 06.00 på DRTV.

En for holdet - Sæson 2 DR TV
30 nov 2021
06:00
Læs omtale

Premiere på anden sæson

Jasseminho og hans shababs Dollar og Victor har vundet Challenge Cup og er dermed 20.000 kroner rigere!
Dollar har store planer om, hvad pengene skal bruges til, men pludselig møder drengene den mystiske Dior og hans sidekick AK. Dior har én billet til DM i streetfodbold, og holder en undergrundsturnering, hvor billetten går til vinderen. Kan drengene gå hele vejen, snige sig uden om Dior og sikre sig en plads til DM?

Serien publiceres med tre afsnit hver tirsdag fra den. 30 november kl. 06.00 på DRTV.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button