Streamingnyt

Nyt på DRTV streaming i uge 43

Uge 43 premiererne på DRTV byder blandt andet på premiere på en ny sæson af Indefra med Anders Agger og ny dansk DR3 dramaserie. Læs mere herunder.

Filtrér oversigten

mandag 25. oktober
Familier i sygdommens kløer DR TV
25 okt 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Oliver, Morten og Oline har noget, som ikke mange børn har. En livstruende sygdom. Faktisk er de så syge, at de har brug for pleje og hjælp døgnet rundt.
Og det er hårdt. Både for dem, men også for resten af familien. Så hvordan tackler man hverdagen som familie, når sygdommen rammer?
Hvor finder man styrken og håbet? Og hvad med omgivelserne – hvordan reagerer de, når familier bliver fanget i sygdommens kløer?

Indefra med Anders Agger: Livskrise DR TV
25 okt 2021
06:00
Læs omtale

Anders Agger tager seerne med ind bag kulisserne i særprægede miljøer.

Første afsnit livskrise:

I en grøftekant i udkanten af Aarhus ligger en håndskrevet seddel med syv punkter. De første punkter lyder: Ændre livsindstilling, er jeg ensom? Og rydde op i køkken. Sedlen ender i Anders Aggers hånd og i en jagt; både på den, der har skrevet sedlen, men også på, hvad det vil sige at have en livskrise. Det bringer ham rundt til en række skæbner i den lille, østjyske landsby Hjortshøj, hvor sedlen er fundet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Se første afsnit fra den 25. oktober kl 06:00 på DRTV

Andet afsnit Trip:

Anders Agger sidder med på sidelinjen, når en 54-årig IT-ingeniør tager sit første trip. Og når en gruppe rutinerede rejsende udi psykedelika rammer rusen i en rundkreds på en gård udenfor Give. Agger prøver at forstå, hvorfor de LSD-lignende stoffer blomstrer igen i en målgruppe, der kan være både dig og mig.

Fra 1. november kl. 06:00 på DRTV

Afsnit 3: Livslinien

I 24 timer sidder Anders Agger med, når Livsliniens mange frivillige tager telefonerne og svarer på chatten. Det bliver et døgn i dialog med døden, når danskere i den dybeste krise ringer ind. En balance der er allersværest, når de frivillige skal overtale de mest akut selvmordstruede til at der må sendes en ambulance, før det er for sent.

Fra 8. november kl. 06:00 på DRTV

Afsnit 4: Reklamemand

Anders Agger får nøglerne til en arena af illusioner og kreative slogans, når han følger i hælene på reklamemanden Mads Munk, som netop er hjemvendt fra Los Angeles. Hans aarhusianske firma M2 Film forsøger at lande en stor, global reklamekampagne for JYSK, imens han selv drømmer stort om at lave forretninger med Netflix. Men hvordan får reklamefolkene os egentlig til at købe mere og mere, mens jorden segner i overforbrug?

Fra 15. november kl. 06:00 på DRTV

Spærret inde: Jagten på kvindehandlerne DR TV
25 okt 2021
06:00
Læs omtale

Britisk dokumentarserie fra 2021.

Kvinder bliver købt og solgt som kød. Denne serie følger en hemmelig politienhed i tre år, mens den forsøger at infiltrere og stoppe en kriminel bande, der handler kvinder til illegal prostitution.

Se alle afsnit fra den 25. oktober kl 06:00 på DRTV.

tirsdag 26. oktober
Adnan & borgmestermoralen DR TV
26 okt 2021
06:00
Læs omtale

Politisk satire fra 2021.

I denne serie hylder Adnan borgmestrenes helt unikke moral. Han besøger fem forskellige kommuner, hvor borgmestrene har gjort sig særligt fortjent til at blive hædret! I mødet med borgmestre og borgere giver Adnan sit satiriske bud på, hvad der gør lige netop disse fem kommuner til noget særligt.

Se alle 5 afsnit fra den 26. oktober kl 06:00 på DRTV.

onsdag 27. oktober
Den britiske kongefamilies privatliv DR TV
27 okt 2021
06:00
Læs omtale

Britisk dokumentarserie fra 2021.

For næsten 70 år siden fik det britiske kongehus en ny monark. Kroningen fandt sted med pomp og pragt, men tre personer blev problematiske for den nye majestæt. Dronningens uregerlige lillesøster, prinsesse Margaret. Dronningens mor, der ikke længere selv var dronning. Og hendes mands onkel, den opportunistiske lord Mountbatten. I dette program skal vi se, hvordan han gik fra at være en outsider til en helt central figur.

fredag 29. oktober
Vores sidste sommer DR TV
29 okt 2021
06:00

Vores sidste sommer

Serie | Dansk Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Dansk dramaserie fra 2021.

Nicolai, Philip og Agnes står ved en skillevej – de ved det bare ikke endnu. Dramaserien ‘Vores sidste sommer’ er et portræt af tre mennesker og en sommer, der kalder på forandring i deres liv.

søndag 31. oktober
Hvorfor plastik? DR TV
31 okt 2021
06:00

Hvorfor plastik?

Dokumentar
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Plastik er et revolutionerende materiale. Det er langtidsholdbart, har mange formål og en meget overkommelig pris. Men det, der gør plastik så fantastisk, har samtidig formået at skubbe vores planet til randen af en miljøkrise af historiske dimensioner.

Kim Kanonarm og rejsen mod verdensrekorden DR TV
31 okt 2021
06:00
Læs omtale

Se dokumentaren fra den 31. oktober kl 06:00 på DRTV.

Med hjælp fra sine mildest talt farverige venner sætter Kim Kanonarm sig for at gøre, hvad ingen nogensinde før har gjort: At spille sit favorit-arkadespil Gyruss 100 timer i træk. På én mønt. 'Kim Kanonarm og rejsen mod Verdensrekorden' er en opfindsom, tankevækkende og underholdende dokumentarfilm om venskab og arkadespil, som man bliver glad i låget og varm om hjertet af.

Du kan også se en DRTV premiereguide for hele oktober her

Kilde: DR presse

Image

I samme kategori

Back to top button