Månedsguides

Nyt på DRTV i august 2022

August er lig med en masse programpremierer i efterårs sæsonen på DRTV. Du får den nye programserie Min Sang, Alle mod 1 og Gift ved Første Blik er tilbage og flere nye serier. Se listen herunder.

Filtrér oversigten

mandag 1. august
Playboys hemmeligheder DR TV
1 aug 2022
06:00
Læs omtale

Amerikansk dokumentarserie fra 2022.

Sexorgier, stoffer og manipulation. Hvordan var det i virkeligheden at bo i det legendariske Playboy-hus med Hugh Hefner? Tidligere Playboy-bunnies står frem og fortæller deres historier.

Se alle afsnit fra den 1. august kl 06:00 på DRTV.

torsdag 4. august
nak og aedj
4 aug 2022
06:00
Læs omtale

Kap Verdes eksotiske vand har lokket Jørgen og Nikolaj på fisketur. Rygtet er, at den farverige papegøjefisk er vegetar. Drevet af videbegærlighed og leg ønsker makkerparret at udfordre dette rygte. Det fører dem langt ind i naturvidenskabens verden, og pludselig kommer der vin på bordet. En lokal fisker giver tips til fiskeriet. Men spørgsmålet er, om det er nok til, at vinen kan serveres til papegøjefisk? Hvis ikke, så skal den skylles ned til smagen af gul abe.

Se programmet fra den 4. august kl 06:00 på DRTV.

fredag 5. august
Trailer // Det, der er tilbage
Trailer // Det, der er tilbage
5 aug 2022
06:00

Alt for dig

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Svensk dramaserie fra 2022.

Da Oliver pludselig slår op, står Matilda uden tag over hovedet. Men hun når knap at forstå, hvad der er sket, før hun samles op af sin ven Miron. Han lover hende et hjem, men først og fremmest et eventyr, som skal få sorgen til at forsvinde. Uden at kunne stå imod bliver Matilda trukket ind i et psykologisk trekantsdrama i løbet af en grænseløs sommermåned i Stockholm.

Se alle afsnit fra den 5. august kl 06:00 på DRTV.

Fantus og dyrene DR TV
5 aug 2022
06:00

Fantus og dyrene

Serie | Børn
Læs omtale

Norsk slow-tv for de mindste.

Fantus er en meget nysgerrig lille elefant, som undersøger verden i et tempo, hvor alle kan være med.
I denne nye serie med Fantus undersøger vi kattekillinger, grise, rådyr, geder og andre dejlige dyr.

Se alle ni afsnit i Minisjang fra fredag den 5. august kl 06:00 på DRTV.

Too Sune? DR TV
5 aug 2022
06:00

Too Sune?

Comedy / Talk
Læs omtale

Dansk satireprogram fra 2022.

Sunes stand-up karriere er gået i stå, og drastiske midler skal tages i brug, hvis Sune skal få succes. Samtidig bliver Sunes gode gamle jokes udfordret af debatten om, hvad man må lave sjov med i lyset af #metoo og woke-kulturen.

Se alle afsnit fra den 5. august kl 06:00 på DRTV.

mandag 8. august
Hammerslag - Den klassiske murermestervilla DR TV
8 aug 2022
06:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Mange danskere er vilde med den klassiske murermestervilla. Derfor inviterer værten Tina Müller, os denne gang indenfor i to røde murermestervillaer i Sorø. Lars Lyng og Kristine Virén dyster mod Christian Torp og Lena Schmüser, når prisen først skal gættes på en attraktiv villa fra 1936, der byder på fine, originale detaljer og masser af muligheder. Turen går blot til den anden side af vejen, når prisen dernæst skal gættes på en villa fra 1919. Her bliver eksperterne begejstret både beliggenhed, et moderne køkken-alrum og et velbevaret, lyseblåt badeværelse.

Se programmet fra den 8. august kl 06:00 på DRTV.

Vold og kontrol bag sløret DR TV
8 aug 2022
06:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2022.

Udstødelse af familien, betaling af store pengebeløb og krav om at give afkald på deres børn. Det kan være prisen for at blive skilt for nogle af de kvinder i Danmark, der lever i islamiske ægteskaber. Men i en lille ny forening i Odense spirer et oprør. Her har en gruppe kvinder dannet et netværk af frivillige, som vil gøre op med normerne i en kultur, hvor manden har ultimativt ejerskab over kvinden. Vi følger foreningen, når de forsøger at hjælpe kvinder, som lige nu lever i konstant frygt for deres mænd eller eksmænd, der nægter at sætte dem fri.

Se begge afsnit fra den 8. august kl 06:00 på DRTV.

tirsdag 9. august
Klassen - Sæson 13 DR TV
9 aug 2022
06:00

Klassen – Sæson 13

Serie | Drama
Læs omtale

Der har været indbrud på skolen, men hvem er den skyldige? Er det Tobi fra A-klassen, en fra B-klassen eller en helt tredje? De tidligere bedste veninder Agnes og Lotus står på hver sin side af konflikten. For at gøre ondt værre har en ny skoleleder store planer for de to parallelklasser, som de slet ikke vil bryde sig om.

torsdag 11. august
Nak & Æd - En fasan på Mols DR TV
11 aug 2022
06:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Mols i Østjylland viser sig fra sin smukkeste side og lejren står flot placeret i baghaven på et gods. Denne gang ønsker Jørgen og Nikolaj at yde deres allerbedste. Derfor skærper Jørgen sin skydeevne med træning inden jagten begynder. Nikolaj drømmer om at tilberede en fasan efter en helt særlig fransk opskrift. Men hvis ikke Jørgen rammer en fasan, så er Nikolaj tvunget til at kokkerere med hvide mus. Heldigvis får Jørgen hjælp af en hund med en meget god næse.

Se programmet fra den 11. august kl 06:00 på DRTV.

fredag 12. august
Helt ny DR TV
12 aug 2022
06:00

Helt ny

Serie | Drama
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Den 14-årige Bertram har det vildeste ungdomsjob i hele verden! Hans mor har nemlig skaffet ham et arbejde som alt-mulig-assistent i landets hotteste influencerbureau, hvor blandt andre Niki Topgaard, Jasmin Lind og Morten Münster også arbejder. Bertrams job ændrer sig dag for dag og sekund for sekund. Intet går nemlig som forventet, når kendte influencere og store firmaer mødes for at skabe virale hits og fede reklamer. Bertram kæmper med alt fra dramatiske divaer, umulige deadlines og helt almindelige ungdomsproblemer. Og det ender ikke altid godt, når man er en klodset og åbenmundet teenager.

Se de første to afsnit fra den 12. august kl 06.00 på DRTV

Sherwood | Trailer - BBC Trailers
Sherwood | Trailer - BBC Trailers
12 aug 2022
06:00

Sherwood

Serie | Krimi | Seriepremiere
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

I en lille tidligere mineby slikker man stadig sårene efter den store minestrejke for 30 år siden. Men der bliver rippet op i fortiden, da der ud af det blå sker et chokerende mord – begået med en armbrøst. Den lokale kriminalinspektør Ian St Clair får til opgave at efterforske sagen, der truer med at få gammelt nag til at bryde ud i lys lue. Se alle seks afsnit fra den 12. august kl 06:00 på DRTV.

Spise med Price - At være eller ægge være DR TV
12 aug 2022
06:00

Spise med Price – 2022

Underholdning | Ny Sæson
Læs omtale

James og Adam Price er tilbage med nye retter i de nye 2022 programmer på DR.

I første program i den nye sæson så er der travlhed i hønsegården, når James og Adam Price laver fem forskellige fantastiske æggeretter… selvfølgelig med æg fra egne høns.

ADVARSEL: I dette program laves flere fantastiske æggeretter (bl.a. “Eggs Bennedict” og “Soufflé au Grand Marnier”) som de fleste finder stærkt vanedannende.

Se programmet fra den 12. august kl 06:00 på DRTV.

søndag 14. august
my life as a rolling
14 aug 2022
06:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Britisk dokumentarserie fra 2022.

De er indbegrebet af sex, stoffer og rock’n’roll. Et af historiens allerstørste rockbands. Hør de ekstraordinære historier om hvert medlem af The Rolling Stones.

Se alle fire afsnit fra den 14. august kl 06:00 på DRTV.

TVÆRS: Ida er helt væk DR TV
14 aug 2022
06:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2022.

Ida på 20 år er en energibombe, men bliver nemt stresset. Hun har ADHD, og små hverdagsting er tit uoverskuelige for hende. Heldigvis finder hun tryghed og stabilitet hos sin roomie og bedsteveninde Saga. Men nu skal Saga flytte. Kan Ida lære at klare sig selv?

Se dokumentaren fra den 14. august kl 06:00 på DRTV.

Vores grønne planet DR TV
14 aug 2022
06:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

BBC-naturserie fra 2022.

Fra glohede ørkener til frodige regnskove og under vandets overflade. Oplev planters magiske, overraskende og skjulte liv i selskab med Sir David Attenborough.

Se alle afsnit fra den 14. august kl 06:00 på DRTV.

mandag 15. august
Boksekongerne DR TV
15 aug 2022
06:00

Boksekongerne

Dokumentar
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Britisk sportsdokumentarserie fra 2021.

Ghetto, guld og korruption. Fire bokseikoner dominerer i 1980'erne boksesporten i USA: "Sugar" Ray Leonard, Marvin Hagler, Thomas Hearns og Roberto Durán. Følg deres barske kampe i og udenfor ringen.

Se alle afsnit fra den 15. august kl 06:00 på DRTV.

Den grønne optur - Sæson 2 DR TV
15 aug 2022
06:00

Den grønne optur – Sæson 2

Reportage | Ny Sæson
Læs omtale

TV-vært Anna Lin har klimaangst og frygter for vores jord. Sammen med klimakorrespondent Thøger Kirk tager hun rundt i Europa og ser på løsninger, der skal hjælpe os med at bremse krisen. Men kan turen dæmpe hendes angst?

Se alle afsnit fra den 15. august kl 06:00 på DRTV.

Dragen og de syv prinsesser DR TV
15 aug 2022
06:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Ny nordisk eventyrserie for de mindste.

Den søde drage Bolibompa er blevet taget til fange af den onde fe Prutte. Bolibompa skal befries fra Pruttes fængselstårn, og det er lige en opgave for den gode fe og de syv små prinsesser. Ny eventyrlig serie til de mindste fra vores svenske naboer.

Se de første fem afsnit af den nye serie i Ramasjang på DRTV den 15. august kl. 06:00.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Min vilde forvandling DR TV
15 aug 2022
06:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

I dokumentarserien 'Min vilde forvandling' følger vi Max og Bastian fra de er 12 til de er 14 år. Max er født som pige, men er lige sprunget ud som transkønnet dreng. Bastian er født som dreng, men er begyndt at føle sig som en pige. Hvordan finder man ud af, hvem, man er, når krop og sind er i konstant forandring? Og kan man være noget midt mellem kønnene? Vi følger Max og Bastian i deres turbulente overgang fra barn til teenager, hvor store spørgsmål rumsterer indeni. Skal jeg stoppe min pubertet og skifte køn? Hvad nu, hvis jeg fortryder?

Se alle afsnit fra den 15. august kl 06.00 på DRTV.

tirsdag 16. august
skattejagt på museet drtv
16 aug 2022
06:00
Læs omtale

Seks kendte makkerpar er atter klar til at gå på skattejagt i de danske museers arkiver. Anden sæson af ’Skattejagt på museet’ har premiere tirsdag den 16. august på DR1 og DRTV.

De danske museers arkiver er fyldt med spændende genstande og artefakter, som aldrig ser dagens lys. I ’Skattejagt på museet’ giver de seks makkerpar sig i kast med at finde det glemte guld, når de snuser rundt på museerne for at finde de skjulte skatte. De går på eventyr blandt tusindvis af gamle genstande for at finde ud af hvilke spændende historier og hemmeligheder, de gemmer på. Jagten på de gemte historier sender dem ud på ekspeditioner i Danmark, og gør både dem og os klogere på, hvem vi er, og hvor vi kommer fra.

Skattejagten har én mission: deltagerne skal skabe en udstilling, hvor de skjulte skatte får nyt liv. En udstilling, som man kan opleve efter programmerne er blevet vist, da alle museer har deres respektive udstillinger oppe indtil minimum slutningen af september.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Frederik Cilius og Phillip Faber tager atter på skattejagt, når de besøger M/S Museet for Søfart, mens andre nye makkerpar besøger nye museer i den kommende sæson. Følg Lisbet Wulff og Rasmus Botoft på Arbejdermuseet, Cecilie Lassen og Nikolaj Hübbe på Designmuseet Danmark, Mads Steffensen og Flemming Møldrup på Medicinsk Museion, Ellen Hillingsø og Peter Frödin på Københavns Museum samt Stéphanie Surrugue og Søren Pind når de besøger Kongernes Samling.

– Der er stadig mange skatte og historier, som ligger gemt i museers arkiver og dem har vi haft lyst til at støve af endnu engang. Det er de forskellige makkerpars nysgerrighed for et givent emne, som de har fået lov til at dykke ned i – og det gør både dem og os andre meget klogere på vores fælles danske historie, siger Jan Lagermand Lundme, redaktør hos DR.

onsdag 17. august
Løvens hule - velkommen til virkeligheden 2022 DR TV
Læs omtale

Jesper Buch har investeret 1,5 million kr. i en app, der skal hjælpe danskerne med deres skat. Men Skatteguiden har omkostninger for op mod en halv million kr. om måneden og tjener ingen penge. Mia Wagner og Christian Arnstedts investering, Klub Venus, kæmper for at aftabuisere onani.

Se første afsnit fra den 17. august kl 06:00 på DRTV.

torsdag 18. august
Kontant: Livsfarligt støv DR TV
18 aug 2022
06:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Dan Henriksen er uhelbredeligt syg. Asbestarbejde har givet ham lungehindekræft – en sygdom, der hvert år rammer cirka 150 danskere, der kommer i kontakt med det livsfarlige stof. Kontant undersøger nogle af de virksomheder, der tilbyder at fjerne asbest, og Jacob Kragelund konfronterer myndighederne med manglende kontrol af arbejdsforholdene.

Se programmet fra den 18. august kl 06:00 på DRTV.

fredag 19. august
Alle mod 1 DR TV
19 aug 2022
06:00

Alle mod 1

Underholdning
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Joakim Ingversen og Stephania Potalivo er klar til igen at underholde hele familien, når 'Alle mod 1' vender tilbage på DR1. Joakim guider seerne gennem aftenens spil, mens Stephania står klar udenfor studiet til at styre og i mange tilfælde også udføre programmets vilde og uforudsigelige eksperimenter.

Se første afsnit fra den 19. august kl 20:00 på DRTV.

Babylons stol DR TV
19 aug 2022
06:00

Babylons stol

Serie | Børn
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Ny sæson af den succesfulde danske dramaserie for større børn.

Rosa og Eske skal igen holde sommerferie med deres fætter Karl Otto og kusinen Molly. Babylons stol var jo farlig at spille på, så det har de lovet aldrig at gøre igen, men …
Glæd dig til den spændende sæson to af serien om den mystiske stol.

Premiere på de første tre afsnit af den nye sæson i Ramasjang på DRTV den 19. august kl. 06:00.

Guilt | Series 2 | Coming Soon to BBC iPlayer
Guilt | Series 2 | Coming Soon to BBC iPlayer
19 aug 2022
06:00

Guilt – Sæson 2

Serie | Thriller | Ny Sæson
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Britisk thrillerserie fra 2019.

Alle mennesker har noget at skjule. Max og Jake har en hemmelighed, der kan sende dem bag tremmer i årevis. Mød de to brødre i den sorthumoristiske, skotske thrillerserie 'Guilt'.

Se alle fire afsnit fra den 19. august kl 06:00 på DRTV.

Spise med Price - Den Store Burgerfest DR TV
19 aug 2022
06:00
Læs omtale

At der skulle gå så mange år, inden der blev produceret et rent burgerprogram er jo nærmest en skandale. Til gengæld tør vi godt love at alle bliver lykkelige (også vegetarerne) når James og Adam Price giver deres bud på fem forskellige helt suveræne burgere.

Se programmet fra den 19. august kl 06:00 på DRTV.

lørdag 20. august
Min Sang til Danmark DR1
20 aug 2022
06:00

Min Sang til Danmark

Musik, Underholdning
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

DR inviterer som del af temaet 15 kendte danske musikere til at lave deres personlige Danmarkssang I DR1-programserien ’Min Sang til Danmark.

Oh Land, Stine Bramsen, Peter Sommer, Andreas Odbjerg, Anne Linnet, Steffen Brandt med flere skal være med. Tre sangere deltagere i det enkelte program og vi de 15 artister, under tilblivelsen af deres sang og sammen med vært Phillip Faber, bliver seerne taget med i de tanker og følelser, der ligger bag den personlige fortælling.

TV-programmet Min Sang til Danmark har premiere Lørdag den 20. august med det første af fem programmer, og der følges op med en live koncert i september som også vises på DR1.

DISSE ARTISTER FØLGER VI I DE ENKELTE AFSNIT

Lørdag den 20. august: Anne Linnet, Stine Bramsen og Andreas Odbjerg

Lørdag den 27. august: Simon Kvamm/Hugorm, Malte Ebert og Birthe Kjær

Lørdag den 3. september: Steffen Brandt, Peter Sommer og Soleima

Søndag den 11. september: Oh Land, Ankerstjerne og Mekdes (Ændret til søndag grundet Dronningens regentjubilæum. Programmet ligger fortsat på DRTV lørdag)

Lørdag den 17. september: Sanne Salomonsen, Mads Langer og Branco

Lørdag den 24. september: Livekoncert i DR Koncerthuset og på DR1

søndag 21. august
Er der en arkitekt til stede? - Sæson 2 DR TV
21 aug 2022
06:00
Læs omtale

Arkitektur skal gøre vores liv bedre, og bygninger skal give tilbage til sine omgivelser. For når først en bygning er opført, går den sandsynligvis ingen vegne de næste mange årtier. Ane Cortzen undersøger, hvordan vi i vores tid alligevel ender med arkitektur, der går galt, når hun spørger, om der har været en arkitekt til stede.

Se alle afsnit fra den 21. august kl 06:00 på DRTV.

Spies og morgenbollepigerne DR TV
21 aug 2022
06:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2022.

Heidi startede som 15-årig piccoline i Spies Rejser og blev hurtigt en af rejsekongens morgenbolledamer. Teenageren betalte for et vildt liv i luksus ved at sælge sin krop til sin 40 år ældre chef. Det satte sine spor, og Heidi døde kun 26 år gammel af aids. Nu vil Heidis søster Anika Barkan undersøge, hvad der egentlig foregik med Heidi og de mange andre unge piger i rejseimperiet.

Se alle afsnit fra den 21. august kl 06:00 på DRTV.

Vision DR TV
21 aug 2022
06:00

Vision

Dokumentar
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2022.

Dette afsnit af VISION handler om iværksætteri. Hovedpersonen er Kaspar Basse, manden bag Joe & The Juice, der voksede ud af en lille pop-up i hjørnet af en tøjbutik i København og blev til en verdensomspændende megasucces. Kaspar giver et sjældent indblik i de hemmelige ingredienser i hans rejse til succes.
Du møder også unge iværksættere, som har lavet millionforretninger ud af alt fra østersopdræt, armbåndsure og træningsapps.

Se afsnittet fra den 21. august kl 06:00 på DRTV.

onsdag 24. august
Iran-Contra-skandalen DR TV
24 aug 2022
06:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Amerikanske dokumentarserie fra 2021.

Gidsler, våben og en hemmelig krig i Nicaragua. Scenen for Iran-Contra-skandalen bliver sat i 1979. Venstreorienterede oprørere overtager magten i Nicaragua, mens iranske studerende tager 52 amerikanere som gidsler i Teheran. Men hvordan udvikler det sig til et spindelvæv af intriger, ulovligt våbensalg og støtte til contraerne i Mellemamerika? Og hvordan bliver Jimmy Carter, Ronald Reagan, Oliver North og andre nøglespillere fanget i spindelvævet?

Se alle afsnit fra den 24. august kl 06:00 på DRTV.

torsdag 25. august
gift ved foerste blik 2022 DR1 DRTV
25 aug 2022
20:00

Gift ved første blik 2022

DR1
Reality | Ny Sæson
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Så har DR løftet sløret for premieredatoen af ottende sæson af Gift ved første blik, hvor det endelig lykkedes eksperterne at finde et match af samme køn.

Ti nye modige singler kaster sig ud i et livsforandrende eventyr af de helt store, når de siger “ja” til at blive gift med en fremmed.

DR har indtil videre kun offentliggjort navne på de fire deltagere der er med i første program. Lever Patrick, Sebastian, Anders og Olivia op til hinandens forventninger allerede fra første blik? Og hvordan reagerer venner og familie på de nye ægtefæller?

Se første afsnit fra den 25. august kl 06:00 på DRTV eller samme aften på DR1 kl. 20:00

fredag 26. august
A Very English Scandal: EXCLUSIVE TRAILER (UK) | Hugh Grant | Ben Whishaw - BBC
A Very English Scandal: EXCLUSIVE TRAILER (UK) | Hugh Grant | Ben Whishaw - BBC
26 aug 2022
06:00

A Very English Scandal

Serie | Drama
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

London, 1965. Politikeren Jeremy Thorpe er velhavende, succesfuld – og homoseksuel, hvilket er kriminelt. Efter en årelang affære med den yngre staldknægt Norman, som han installerer i en lejlighed i London, går forholdet i stykker. Norman prøver at afpresse Jeremy, der kan blive Storbritanniens næste premierminister. Så Jeremy beslutter sig for at skille sig af med Norman. Baseret på virkelige hændelser. Med Hugh Grant som Jeremy Thorpe.

Se alle afsnit fra den 26. august kl 06:00 på DRTV.

Fodboldhaderne #7 – LIVE DR TV
26 aug 2022
17:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Dansk ungdomsprogram fra 2022.

2022 er er rigtig fodbold-år, men ikke alle elsker fodbold. Nu skal seks kendte Youtubere lære om den sport, de hader allermest. Det hele kulminerer i et live-fodboldevent den 26. august på DR Ultra, hvor spillere fra serien ”En for joldet”, værter fra Ultra Gaming og UltraNyt sammen sætter rammen i en stor finale-show-kamp. Flamesman1, Jasmin og Mika, Niki Topgaard, Morten Münster og Spørg Casper er alle med i årets vanvittigste fodboldevent direkte LIVE på DR Ultra.

Se med fredag d. 26. august kl. 17:00 på DRTV.

lørdag 27. august
Tæt på sandheden - Sæsonpremiere DR TV
27 aug 2022
06:00

Tæt på sandheden – Sæsonpremiere

Comedy / Talk | Ny Sæson
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Dansk satireprogram.

Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

Se første afsnit fra den 27. august kl 06:00 på DRTV.

søndag 28. august
Min søster ser spøgelser DR TV
28 aug 2022
06:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Influencer-søstrene Melissa og Lærke Bentsen er uadskillelige og bor stadig hjemme. Lærke ser spøgelser dagligt og går også tit ind i dem. Melissa har lavet sin egen tøjlinje og mangler Lærke, da hun er ved at bryde sammen under et vigtigt photo shoot.

Se alle afsnit fra den 28. august kl 06:00 på DRTV.

Kilde: DR presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button