TV-Nyt

Min Sang til Danmark

DR inviterer som del af temaet 15 kendte danske musikere til at lave deres personlige Danmarkssang I DR1-programserien ’Min Sang til Danmark.

Oh Land, Stine Bramsen, Peter Sommer, Andreas Odbjerg, Anne Linnet, Steffen Brandt med flere skal være med. Tre sangere deltagere i det enkelte program og vi de 15 artister, under tilblivelsen af deres sang og sammen med vært Phillip Faber, bliver seerne taget med i de tanker og følelser, der ligger bag den personlige fortælling.

TV-programmet Min Sang til Danmark har premiere Lørdag den 20. august med det første af fem programmer, og der følges op med en live koncert i september som også vises på DR1.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

DISSE ARTISTER FØLGER VI I DE ENKELTE AFSNIT

Lørdag den 20. august: Anne Linnet, Stine Bramsen og Andreas Odbjerg

Lørdag den 27. august: Simon Kvamm/Hugorm, Malte Ebert og Birthe Kjær

Lørdag den 3. september: Steffen Brandt, Peter Sommer og Soleima

Søndag den 11. september: Oh Land, Ankerstjerne og Mekdes (Ændret til søndag grundet Dronningens regentjubilæum. Programmet ligger fortsat på DRTV lørdag)

Lørdag den 17. september: Sanne Salomonsen, Mads Langer og Branco

Lørdag den 24. september: Livekoncert i DR Koncerthuset og på DR1

– Sange og sangskrivning spiller en vigtig rolle i den måde, vi ser og oplever hinanden og vores land på. Med 15 stærke og forskelligartede musikere er det vores ambition at bidrage med en danmarksfortælling, som, jeg håber, vil appellere til mange danskere, og som vi alle kan spejle os i, siger chefen for afdelingen Bred Kultur & Fakta hos DR, Erik Struve Hansen.

I Anne Linnets ’Danmark’ drager hun væk fra Danmark for at mærke, hvad det er, man savner når man er ude i verden – og sammen med skoleskibet Georg Stage, synger hun sin sang fra Irlands kyst.

Stine Bramsen tager hjem til Ry og bruger ungdommens udlængsel som drivkraft til både at skrive om det, hun elsker, og det hun har det svært ved med Danmark. Andreas Odbjerg tager til Odense og sin gamle dramalærer for at hylde de børn og unge, som ikke tager den snorlige vej gennem verden. For som han synger: ’Vent og se, jeg skal nok få styr på det’.

Min Sang til Danmark

Underholdning
20 aug 2022
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: DR presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button