Streamingnyt

Nyt på Disney+ i maj 2021

Der er masser af nye titler i vente i maj på Disney+. Du får f.eks. den nye originalserie Rebel der er er inspireret af den ikoniske aktivist Erin Brockovichs liv i dag. Du kan også lave en Abernes Planet maraton.

Filtrér oversigten

tirsdag 4. maj
Star Wars: De Hårde Hunde
4 maj 2021
09:00

Star Wars: De Hårde Hunde

Serie | Animation | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

“Star Wars: The Bad Batch” er en ny animationsserie på Disney+. Den handler om en eliteenhed af klonsoldaterne kaldet Clone Force 99 – kendt som de hårde hunde.

De blev oprindeligt introduceret i den populære “The Clone Wars”-serie, men nu får enheden altså sin helt egen serie, der foregår efter klonkrigenes ophør. De hårde hunde må påtage sig nye, farlige missioner, mens gruppen kæmper for at finde sin rette plads i galaksen i kølvandet på Republikkens fald.

fredag 7. maj
FO 0248 po reg medium orig
7 maj 2021
00:00
Læs omtale

De klassiske og banebrydende Abernes planet-film kommer til Disney+ i maj. Glæd dig til at se alle klassikerne såvel som den roste nye trilogi. Følgende film bliver tilgængelige: Abernes planet (1968), Flugten på abernes planet, Truslen fra Abernes Planet, Oprør på abernes planet, Kampen om abernes planet, Planet of the Apes (2001), Abernes Planet: Oprindelsen, Abernes Planet: Revolutionen, Abernes planet: Opgøret.

scale 15
7 maj 2021
00:00
Læs omtale

Denne serie afslører drama og overraskende opførsel fra de rejsende, som lever i havene, skovene og ørkenerne i det vilde Mexico.

Ferdinand | Official Trailer [HD] | Fox Family Entertainment
7 maj 2021
00:00

Ferdinand

Film | Animation
Læs omtale

Ferdinand er instrueret af Oscar-nominerede
Carlos Saldanha, skaber og instruktør af
Rio-serien og instruktør af mange af Ice
Age-filmene, og følger eventyret for en
fredselskende tyr, som er adopteret af en
kærlig landmand og hans datter. Men hans
idylliske liv ændrer sig, efter han bliver
forvekslet med et ondskabsfuldt bæst og
bliver taget til det sidste sted på Jorden, han
har lyst til at være, en tyre-træningslejr. Men
Ferdinand er fastbesluttet på at komme hjem.

Grown-ish (Freeform) "College Parties" Trailer HD - Black-ish spinoff
7 maj 2021
00:00

Grown-ish – Sæson 1-2

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Følg Zoey Johnson, når hun starter på college og begynder sin hysterisk morsomme rejse mod voksenalderen. Fra ”black-ish”-produceren Kenya Barris kommer en moderne fortolkning af de udfordringer, som møder både studerende og administrativt personale på videregående uddannelser. Stream sæson 1-2 fra 7. maj, mens sæson 3 bliver tilgængelig med ét afsnit om ugen fra samme dag.

Kønsrevolution: En rejse med Katie Couric
7 maj 2021
00:00
Læs omtale
made in a day 1024x576 1
7 maj 2021
00:00

Made in A Day

Dokumentar
Læs omtale

Dette er historien om, hvordan nogle af nutidens største mærker fra Tesla-biler til Gibson-guitarer, Tabascosauce og rumraketter bliver lavet i USA.

Rosewood- Official Trailer season 1
7 maj 2021
00:00

Rosewood – Sæson 1-2

Serie | Drama
Læs omtale

Rosewood er en amerikansk politiets dramaserie, der blev sendt på Fox fra 23. september 2015 til 28. april 2017.

Valley of the Boom: Trailer #1 | National Geographic
7 maj 2021
00:00

Valley of the Boom

Serie | Drama
Læs omtale

Valley of the Boom tager seeren med på en
nostalgisk og adrenalinfyldt rejse gennem
den spekulative, innovative og skændige
kultur, der førte til hastig inflation og til, at
1990’erne tech-boble bristede – så vel som
den altafgørende etablering af Silicon Valley
som den moderne teknologis hovedkvarter
og fødested for nogle af verdens mest kendte
brands. Det er en rettidig og fængslende
historie, som er fortalt med en ærbødig
blanding af drama, komedie og patos, mixet
med dokumentarelementer og udvalgte
interviews med nogle af tidens vigtigste
spillere, herunder Mark Cuban og Arianna Huffington.

grown-ish | Season 3 Official Trailer | Freeform
7 maj 2021
09:01

Grown-ish – Sæson 3

Serie | Komedie | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Fra ”black-ish”-produceren Kenya Barris kommer en moderne fortolkning af de udfordringer, som møder både studerende og administrativt personale på videregående uddannelser.

fredag 14. maj
Bless This Mess Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV
14 maj 2021
00:00

Bless This Mess – Sæson 1-2

Serie | Komedie | Komplet Serie
Læs omtale

Bless This Mess er en amerikansk enkeltkamera-sitcom oprettet af Lake Bell og Elizabeth Meriwether

COVERM e402ac55 4792 4924 8171 54b65cbc405e 01
14 maj 2021
00:00
Læs omtale

Romy og Michelle er to ubekymrede festpiger, som genopfinder sig selv til deres 10-års high school jubilæum. Med nye klæder og vilde historier om deres succes gør de et stort indtryk… indtil en tidligere klassekammerat afslører deres hemmelighed foran alle! Men da er det, at Romy og Michelle slipper sig løs og kommer med deres egen lille overraskelse… og resultatet bliver vildt! Filmen har et brandvarmt soundtrack med de største hits fra 1980’erne.

22724373
14 maj 2021
00:00

Dangerous Minds

Film | Drama
Læs omtale

Den forhenværende marineinfanterist LouAnne Johnson har sagt farvel til en lovende karriere inden for militæret for at følge sin drøm om at blive engelsklærer. Men da hun bliver placeret blandt seje, men rodløse unge på et gymnasium i det nordlige Californien, får hun kam til sit hår. Hun får en flok rå elever fra byens værste kvarterer, og eleverne kommer til at forandre hendes liv for evigt – og omvendt.

KY73KJFQR5FWRDEEKE6IUEHOBI
14 maj 2021
00:00

Let’s Be Cops

Film | Komedie
Læs omtale

To venner klæder sig ud som politimænd til et kostumebal, og på vej hjem opdager de, at alle tror, at de er rigtige politifolk. De udnytter hurtigt situationen og begynder at optræde som politi. Da de to selvudråbte "helte" pludselig bliver viklet ind i gangsterkriminalitet og en sag med korrupte betjente, kommer deres falske identitet på en alvorlig prøve.

268760.1024x576
14 maj 2021
00:00
Læs omtale

Med DNA-analyse, 3D-scannere og NASA-radarer har et eksperthold af videnskabsfolk afdækket den mystiske Nasca-verden.

SadieSparks
14 maj 2021
00:00

Sadie Sparks -Sæson 1

Serie | Animation
Læs omtale

Sadie Sparks er en irsk-britisk-fransk animeret tv-serie

sKMvxi8A 400x400
14 maj 2021
00:00

Stuber

Film
Læs omtale

Den rolige Uber-chauffør Stu samler en politibetjent op som jager en terrorist, og før han ved af det må han kæmpe for at slippe med livet og sine fem stjerner i behold.

images 1
14 maj 2021
00:00

The Hot Chick

Film | Komedie
Læs omtale

Den altid sjove Rob Schneider har spillet gigolo. Han har spillet dyr. Og nu vil en forbandelse gøre ham til noget, han aldrig har været før – en kvinde! Jessica Spencer er den lækreste og mest populære pige på sin high school. Men hun får sig snart en (u)sund dosis virkelighed, da hun vågner, fanget i en 30+-årig mandekrop tilhørende en sølle mand (Schneider) – og hun opdager hurtigt, at det ikke er så nemt at udnytte sit gode udseende, når man er en pige, der konstant trænger til en barbering. Hvordan i alverden skal Jessica overbevise sine venner (Anna Faris, Matthew Lawrence og Eric Christian Olsen) om, at det faktisk er hende? Og hvordan bliver hun igen den teenagepige, hun var? ”The Hot Chick” er en vild og skør kønsblandende komedie, som alle – af begge køn – vil holde af.

ubg9xigglhqmvhymb3m4
Læs omtale

Dette er en episk ny serie, der udforsker, hvordan religion har formet verdenshistorien
– og hvordan den fortsat former livene for alle os, der lever i dag, uanset hvad vi tror på – eller ikke tror på. Den Oscar-hædrede skuespiller Morgan Freeman er vært.

High School Musical: The Musical: The Series Season 2 | Official Trailer | Disney+
14 maj 2021
09:01
Læs omtale

East Highs yndlingsdramastuderende venter tilbage for at forberede sig på at fremføre ’Skønheden og Udyret’ som deres forårsmusical. Den anden sæson vil inkludere nyfortolkede musicalnumre fra både High School Musical-filmene og sceneudgaven af Skønheden og Udyret så selv som spritnye sange, der slutter sig til hit fra sæson 1 som ’All I Want’, ’Born to be Brave’ og ’Just for a Moment’. Stream den nye sæson af High School Musical: The Musical: The Series fra 14. maj med en ny episode hver uge.

fredag 21. maj
127 HOURS - Full Length Official Trailer HD
21 maj 2021
00:00

127 Hours

Film | Drama
Læs omtale

127 Hours er den sande historie om bjergbestigeren Aron Ralstons (James Franco) bemærkelsesværdige eventyr for at redde sig selv, efter en nedfalden kampesten rammer hans arm og fanger ham i en isoleret kløft i Utah. Over de næste fem dage gennemgår Ralston sit liv og overlever elementernes hærgen for til sidst at opdage, at han har modet og den nødvendige styrke til at vikle sig selv ud af situationen, koste hvad det vil, såsom at bestige en 65-fod høj væg og vandre mere end otte mil, inden han endelig bliver reddet. I løbet af sin rejse genkalder Ralston venner, elskere (Clémence Poésy), familie såvel som de sidste to personer, han havde muligheden for at møde. Instrueret af Danny Boyle.

ANGEL: Season One TRAILER
21 maj 2021
00:00

Angel sæson 1-5

Serie | Adventure | Komplet Serie
Læs omtale

Joss Whedon, skaber og producer af den internationale hitserie ”Buffy the Vampire Slayer”, kombinerer overnaturligt eventyr og sort humor i dette næste kapital af mytologien, som udvider coming-of-age-lignelsen udover teenageårene. Ligesom da Whedon og producer David Greenwalt vakte ungdommens monstre til live med Buffy, udforsker denne en-times serie det tidlige voksenlivs komplikationer med den samme ironi og skarphed, som da de udforskede gymnasieårene.

671.1024x576
21 maj 2021
00:00
Læs omtale

Militærbasen Area 51 i USA er genstand for vilde spekulationer og konspirationsteorier. Nu afslører insidere, hvad der i virkeligheden foregår.

renaissance man 1994
21 maj 2021
00:00

Bill Rago

Film | Komedie
Læs omtale

Efter utallige fyringer på grund af samarbejdsvanskeligheder er der kun én beskæftigelsesmulighed tilbage for den universitetsuddannede Bill Rago: at undervise en lille flok rekrutter, der var for dumme til at klare den teoretiske optagelsesprøve. De fleste opfatter undervisningen som en unødvendig formalitet, men Bill opdager, at hans elever slet ikke er dumme, bare forsømte, og nu skal de i gang med at læse Shakespeare.

Breakthrough Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers
21 maj 2021
00:00

Breakthrough

Film | Drama
Læs omtale

When her 14-year-old son drowns in a lake, a faithful mother prays for him to come back from the brink of death and be healed.

Flight of the Phoenix 183051923 large
21 maj 2021
00:00

Flight of the Phoenix

Film | Action
Læs omtale

Survivors of a plane crash in the Mongolian desert work together to build a new plane.

COVERM b6daf70e 881d 4ccd 8ca2 59ca1f0efdeb 01
21 maj 2021
00:00

Gulliver’s Travels

Film | Adventure
Læs omtale

Gulliver's Travels is a 2010 American fantasy adventure comedy film directed by Rob Letterman in his live-action directorial debut, produced by John Davis and Gregory Goodman, written by Joe Stillman and Nicholas Stoller with music by Henry Jackman. It is very loosely based on Part One of the 1726 novel of the same name by Jonathan Swift, though the film takes place in the modern day. It stars Jack Black, Jason Segel, Emily Blunt, Amanda Peet, Billy Connolly, T.J. Miller, Chris O'Dowd, James Corden and Catherine Tate, and is exclusively distributed by 20th Century Fox.

1553863718 ddba9e0557df34a73da79f53397d9c267e93e4e0
21 maj 2021
00:00

Mission to Mars

Film | Scifi
Læs omtale

When the first manned mission to Mars meets with a catastrophic and mysterious disaster after reporting an unidentified structure, a rescue mission is launched to investigate the tragedy and bring back any survivors.

the dark is rising den sorte rytter
21 maj 2021
00:00
Læs omtale

Filmen er en eventyrfortælling, der tager sit udgangspunkt i en helt almindelig teenager, Will Stanton, hvis liv pludselig bliver vendt op og ned, da han opdager, at han er bestemt til intet mindre end at redde verden. Kastet ud i en længerevarende kamp mellem det gode og det onde – de lyse og de mørke kræfter – påbegynder Will en rejse, der sender ham flere århundreder tilbage i tiden.
Grundoplysninger

MV5BMTM3NDU4NDA2Ml5BMl5BanBnXkFtZTYwNzcxNjY2. V1
21 maj 2021
00:00

The Day After Tomorrow

Film | Action
Læs omtale

Jack Hall, paleoclimatologist, must make a daring trek from Washington, D.C. to New York City to reach his son, trapped in the cross-hairs of a sudden international storm which plunges the planet into a new Ice Age.

War of the Worlds Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV
21 maj 2021
00:00

War of the Worlds

Serie | Scifi
Læs omtale

Da astronomer opdager en transmission fra en anden galakse er det et afgørende bevis på intelligent liv i rummet. Verdens befolkning venter åndeløst på yderligere kontakt. De skal dog ikke vente længe. På få dage bliver menneskeheden stort set udryddet; blot enkelte lommer af menneskelighed er tilbage i en uhyggeligt forladt verden.

Big Sky Trailer (HD) Ryan Phillippe ABC series
21 maj 2021
09:01

Big Sky – sæson 1

Serie | Krimi | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Fans af denne Disney+ serie kan se frem til nye afsnit fra 21. maj. Her fortsætter sæson 1 af serien nemlig efter en kort pause. Serien vises i USA på tv-kanalen ABC, og her er man først nyligt startet på de sidste 7 episoder af sæson 1. Så Disney+ viser altså disse lidt senere end den amerikanske premiere.

Der er 16 afsnit i sæsonen og ni afsnit er allerede tilgængelige på Disney+ lige nu her ultimo april 2021.

Big Sky er skabt af David E. Kelley (Big Little Lies). Det er en intens thriller, som følger privatdetektiverne Cassie Dewell og Cody Hoyt, der slår sig sammen med Codys fremmedgjorte kone og tidligere politibetjent, Jenny Hoyt, i eftersøgningen af to søstre, som er blevet bortført af en lastbilchauffør på en øde landevej i Montana. Men da de opdager, at det ikke er de eneste piger, som er forsvundet i det område, starter et kapløb mod tiden for at finde kvinderne, før det er for sent.

Big Sky har på rollelisten Katheryn Winnick som Jenny Hoyt, Kylie Bunbury som Cassie Dewell, Brian Geraghty som Ronald Pergman, Dedee Pfeiffer som Denise Brisbane, Natalie Alyn Lind som Danielle Sullivan, Jade Pettyjohn som Grace Sullivan, Jesse James Keitel som Jerrie samt John Carroll Lynch som Rick Legarski og Ryan Phillippe som Cody Hoyt.

Marvel’s M.O.D.O.K.
21 maj 2021
09:01

Marvel’s M.O.D.O.K.

Serie | Animation | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Superskurken med storhedsvanvid M.O.D.O.K. har længe forfulgt sin drøm om en dag at erobre verden. Men efter år med tilbageskridt og fejltrin i kampen mod Jordens mægtigste helte har M.O.D.O.K. smadret sin onde organisation (A.I.M). Da han bliver fortrængt som leder af A.I.M og samtidig skal håndtere et smuldrende ægteskab og familieliv, er Mental Organism Designed Only for Killing nødt til at konfrontere sin hidtil største udfordring: en midtvejskrise. Stream Marvel’s M.O.D.O.K. fra 21. maj med en ny episode hver uge.

fredag 28. maj
MV5BYmExN2Y1NmEtMjJlNi00OWIzLThjNTctNzZlZmJiMTUyOWU3XkEyXkFqcGdeQXVyODQyNDI4ODg@. V1
28 maj 2021
00:00

Dirt – Sæson 1-2

Serie | Drama | Komplet Serie
Læs omtale

Dirt chronicles the journey of Luke Dungey and his family as they navigate the competitive world of motocross. Luke will have to survive rivalry, addiction, and romance if he wants to follow in his brother's footsteps and become #1.

Glee The 3D Concert Movie
28 maj 2021
00:00
Læs omtale

Glee: 3D Concert Movie er en amerikansk 3D koncertfilm fra 2011. Den instrueret af Kevin Tancharoen. Den er baseret på Fox' tv-serie Glee, hvor skuespillerne performer under Glee Live! In Concert! tour.

scale 13
28 maj 2021
00:00
Læs omtale

Hope Floats er en amerikansk dramafilm fra 1998 instrueret af Forest Whitaker med Sandra Bullock, Harry Connick Jr. og Gena Rowlands i hovedrollen.

28 maj 2021
00:00
Læs omtale

Seks instruktører fra underrepræsenterede grupper præsenterer her sine perspektiver på temaet “Discover” gennem en kollektion af nye live-action kortfilm på Disney+. Instruktørerne har arbejdet sammen med kreative kræfter fra The Walt Disney Company om at skabe fortællinger, som ellers ikke bliver fortalt, og give en stemme til dem, som historisk ikke har haft det. Alle kortfilmene kan streames fra den 28. maj

MARTHA MARCY MAY MARLENE: Official HD Trailer
28 maj 2021
00:00
Læs omtale

Den talentfulde filmdebutant Elizabeth Olsen leverer "en fantastisk stjerne-præstation" (Rolling Stone) i denne gribende psykologiske thriller, som "uden tvivl er en af årets bedste" (Associated Press)!

Martha (Olsen) er netop sluppet væk fra en farlig sekt og dens karismatiske leder (Oscar®-nominerede John Hawkes). Nu forsøger den unge kvinde at genvinde sit normale liv med sin familie. Men minderne fra fortiden spøger stadig, og de er godt i gang med at udløse en uhyggelig omgang paranoia. Ingen steder virker sikre, da den skrøbelige grænse mellem virkelighed og vrangforestillinger bliver udvisket.

scale 10
28 maj 2021
00:00
Læs omtale

Den 15. april 2019 brød verdens mest
berømte domkirke i brand under en
påskemesse. Notre Dame de Paris stod i
flammer på få minutter, mens de heltemodige,
franske brandmænd kæmpede en episk
kamp. Igennem eksklusivoptagelser og
interviews oplever vi Paris’ brandvæsen og
politi, mens de sætter livet på spil for at redde
denne historiske bygning.

scale 14
28 maj 2021
00:00
Læs omtale

Midt i det romerske imperiums stortid gik Vesuv i udbrud og begravede byen Pompeji i vulkansk aske og dræbte tusinder. Nu undersøger retsmedicinske eksperter for første gang en gruppe ofre kaldet 'de flygtende'. Røntgenbilleder afslører alder, skader og genstande som sandaler og smykker, mens undersøgelsen også belyser, hvorfor de ikke undslap den antikke verdens mest berømte katastrofe.

scale 11
28 maj 2021
00:00

Uglehuset – Sæson 1

Serie | Fantasy
Læs omtale

Uglehuset er en animeret fantasykomedie,
der følger Luz, en selvsikker teenagepige,
som ved et uheld falder over en portal til en
magisk verden, hvor hun bliver venner med
en rebelsk heks, Eda, og en bedårende lille
kriger, King. På trods af, at hun ikke har
magiske evner, forfølger Luz sin drøm om
at blive heks ved at tjene som Edas lærling i
Uglehuset, og hun finder i sidste ende en ny
familie i usandsynlige omgivelser.

Disney+ | Rebel Streaming May 28
28 maj 2021
09:01

Rebel

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Disney+ er klar med en ny dramaserie i Star sektionen den 28. maj. Serien hedder Rebel og har Katey Sagal, kendt som Peggy Bundy i Vore værste år, i hovedrollen.

Rebel er en dramaserie, der er inspireret af historien om Erin Brockovich. Den har tidligere har været filmatiseret med Julia Roberts i hovedrollen. Erin Brockovich er i øvrigt executive producer på serien.

Annie “Rebel” Bello er en advokat for de svage i samfundet, uden hun dog som sådan har en juridisk grad. Hun er en sjov, rodet og frygtløs kvinde, der kaster sig helhjertet ind i de sager, hun kæmper for, og de mennesker, hun elsker.

John Corbett og Andy Garcia er blandt de øvrige navne på rollelisten på serien der netop har haft tv-premiere i USA.

Kilde: Via Disney presse

I samme kategori

Back to top button