StreamingnytTV Streaming premierer

Big Sky – sæson 1

- sæsonen fortsætter fra 21. maj

Fans af denne Disney+ serie kan se frem til nye afsnit fra 21. maj. Her fortsætter sæson 1 af serien nemlig efter en kort pause. Serien vises i USA på tv-kanalen ABC, og her er man først nyligt startet på de sidste 7 episoder af sæson 1. Så Disney+ viser altså disse lidt senere end den amerikanske premiere.

Der er 16 afsnit i sæsonen og ni afsnit er allerede tilgængelige på Disney+ lige nu her ultimo april 2021.

Big Sky er skabt af David E. Kelley (Big Little Lies). Det er en intens thriller, som følger privatdetektiverne Cassie Dewell og Cody Hoyt, der slår sig sammen med Codys fremmedgjorte kone og tidligere politibetjent, Jenny Hoyt, i eftersøgningen af to søstre, som er blevet bortført af en lastbilchauffør på en øde landevej i Montana. Men da de opdager, at det ikke er de eneste piger, som er forsvundet i det område, starter et kapløb mod tiden for at finde kvinderne, før det er for sent.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Big Sky har på rollelisten Katheryn Winnick som Jenny Hoyt, Kylie Bunbury som Cassie Dewell, Brian Geraghty som Ronald Pergman, Dedee Pfeiffer som Denise Brisbane, Natalie Alyn Lind som Danielle Sullivan, Jade Pettyjohn som Grace Sullivan, Jesse James Keitel som Jerrie samt John Carroll Lynch som Rick Legarski og Ryan Phillippe som Cody Hoyt.

Big Sky Trailer (HD) Ryan Phillippe ABC series
Big Sky Trailer (HD) Ryan Phillippe ABC series
21 maj 2021
Disney+

Big Sky – sæson 1 Disney+ STREAM HER
Krimi Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Annonce

Back to top button