Streamingnyt

Nyt på Disney+ i februar 2021

Februar byder på et helt nyt indholdskatalog med navnet Star på Disney+ Reklame-link, fra 23. februar. Vi har tilføjet de fire nye originalserier der lander på tjenesten den 23. Vi du se mere om det komplette Star indholdskatalog så tjek vores artikel her.

Filtrér oversigten

fredag 5. februar
Gordon Ramsey på fremmed grund
5 feb 2021
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Gordon Ramsay dykker, fanger fisk og springer ud fra helikoptere i sin jagt efter god mad. Fra de enorme dyr i Sydafrika, den uigennemtrængelige jungle i Guyana og det uberørte Tasmanien rejser han til Louisianas sumpområder, de isnende fjorde i Norge, de krydderifyldte bjergsider i det sydlige Indien og den utrolige indonesiske ø Sumatra.

784709dc21c9898ac5614bedbd42a8b0
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Gymnasieeleverne Marinette og Adrien har fået tilknyttet superheltene fra Paris: Ladybug og Cat Noir. De har hver især et ”mirakel”, en juvel som forbinder dem til det magiske Kwamier og giver dem superkræfter. Deres mission er at forhindre skurken Hawke Moth fra at skabe andre superskurke, samtidig med at de skal holde deres identiteter hemmelige.

fredag 12. februar
dum dummere derfor
12 feb 2021
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

I “Dum, Dummere, Derfor” konkurrerer nogle selvvalgte amatørvidenskabsfolk mod hinanden om at blive kronet som den dårligst informerede ved at afprøve videnskabelige principper som drejningsmoment, tyngdekraft og Newtons love. Som vores amatørvidenskabsfolk har lært på den hårde måde: Prøv at bryde naturens love, og lovene vil knække dig. Det er Dum, Dummere, Derfor.

inside pixar
12 feb 2021
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

En dokumentarserie med personlige og cinematiske fortællinger, der giver et indblik i det kunstneriske, personerne og kulturen hos Pixar Animation Studios.

marvels behind the mask logo
12 feb 2021
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

“Marvel’s Behind the Mask” er en dokumentar, som udforsker betydningen af identiteten bag de ikoniske superhelte, vi kender og elsker i dag. Fra den tidlige begyndelse med tegneserier har hemmelige identiteter været afgørende for, at både superhelte og skurke har kunnet leve ”almindelige” liv. Men det er karaktererne bag, som generationer af fans kan spejle sig i. Siden begyndelsen af Marvel Age of Comics i de tidlige 1960’ere har Marvels forfattere og kunstnere brugt identitetsbegrebet til at udforske det foranderlige koncept om lige muligheder. Disse legendariske Marvel kreationer og historier har ikke kun spejlet verden uden for vores vindue – de er blevet en spejling af vores egne identiteter, og hvem vi virkelig er.

cinderella production still
12 feb 2021
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Rodgers og Hammersteins Askepot er en musical skrevet til tv, men senere spillet på scenen med musik af Richard Rodgers og en bog og tekster af Oscar Hammerstein II. Det er baseret på eventyret Askepot, især den franske version Cendrillon, ou la petite pantoufle de verre, af Charles Perrault.

fredag 19. februar
Like Mike (2002) Official Trailer # 1 -Bow Wow HD
19 feb 2021
00:00

Like Mike

Film | Komedie
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Den 14-årige forældreløse Calvin Cambridge drømmer om at spille basketball i NBA-ligaen. Han er imidlertid hverken særlig stor eller talentfuld og har derfor alle odds mod sig. Men en dag finder et par gamle slidte basketstøvler med inskriptionen M.J. Med støvlerne kan Calvin udføre de utroligste sager, og snart er han stjerne på et NBA-hold, som han hjælper ud af en svær periode.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Like Mike 2 trailer
19 feb 2021
00:00

Like Mike 2

Film | Komedie
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

En lille, entusiastisk 12-årig basketballspiller opdager nogle magiske sneakers, som hjælper ham med at blive en gadebasketballstjerne og genskabe forbindelsen til sin fjerne far.

3TB8WdOQ6kzqP5nw6s00pUhzA8S 1
19 feb 2021
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Det er tid til tæppeløft på “The Muppet Show”! Slut dig til Kermit, Miss Piggy, Fozzie Bear, Gonzo, the Swedish Chef og mange andre i denne banebrydende twist på en klassisk varieté, som blander originale sange, komiske sketches og gæstestjerner til et kæmpe hit for alle aldre! Opdag selv de mest sensationelle, inspirerende, festlige, Muppetastiske fornøjelser fra The Muppet Show!

fredag 26. februar
Helstrom - Trailer (Official) • A Hulu Original
26 feb 2021
00:00

Helstrom

Serie | Action | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Daimon og Ana Helstrom er søn og datter af en mystisk og magtfuld seriemorder. De to søskende har en kompliceret dynamik, mens de jagter menneskehedens værste skurke – hver især med deres egen attitude og evner. På rollelisten finder man Tom Austen, Sydney Lemmon, Elisabeth Marvel og Ariana Guerra.

maxresdefault 10
26 feb 2021
00:00

Mickey Go Local – sæson 1

Serie | Animation | Seriepremiere
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Mickey og hans venner udforsker det bedste fra Singapore og Malaysia – fra mad til traditionel beklædning og ikonisk moderne arkitektur. Nogle gange er de turister, der går på opdagelse, mens de andre gange er de lokale, som viser dig den lokale levevis – men de formår altid at ende i sjove og morsomme situationer.

Myth: A Frozen Tale l VR Short l Trailer
26 feb 2021
00:00

Myth

Film | Animation
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

I den fortryllede skov uden for Arendal sidder en familie og læser godnathistorie og bliver transporteret til en levende og mystisk verden, hvor naturens ånder (inspireret af Disneys Frost 2) vækkes til live og myten om deres fortid og fremtid bliver afsløret.

Solar Opposites
26 feb 2021
00:00

Solar Opposites

Serie | Animation | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Solar Opposites er skabt af Justin Roiland (Rick and Morty) og Mike McMahan (Rick and Morty) i fællesskab og handler om et hold bestående af fire rumvæsner, som undslipper deres eksploderende hjemplanet, blot for at nødlande i et indflytningsklart hjem i forstads-USA. De er splittede omkring, hvorvidt Jorden er forfærdelig eller fantastisk. Korvo (Justin Roiland) og Yumyulack (Sean Giambrone) ser kun forureningen, voldsom forbrugerisme og menneskelig skrøbelighed, mens Terry (Thomas Middleditch) og Jesse (Mary Mack) elsker mennesker og alle deres Tv’er, junkfood og sjove ting. Deres mission: at beskytte the Pupa, en levende super computer, som en dag vil udvikle sig til sin sande form, indtage dem og terraformere Jorden

ZrGGmjPQiHphQBNZDxKt8Z 1200 80
26 feb 2021
00:00

The Walking Dead sæson 1-10

Serie | Gyser | Seriepremiere
Læs omtale

Efter han vågner fra en koma på et forladt hospital optager politibetjenten Rick Grimes, at verden, som han kendte den, er væk – raseret af en zombieepidemi af apokalyptiske proportioner. I nærheden i udkanten af Atlanta kæmper en lille lejr for at overleve, mens “de døde” forfølger dem overalt. Kan Rick og de andre holde fast i deres menneskelighed, mens de kæmper for at overleve i denne skræmmende nye verden?

Kilde: Disney presse

Image

I samme kategori

Back to top button