Streamingnyt

Disney+ Se det nye Star indholdskatalog fra 23. februar her

Disney+ åbner 23. februar for deres nye Star indholdskatalog, der byder på film og serier for det mere voksne publikum. De har netop afholdt online presseevent i forbindelse med lanceringen.

Star lanceres med mere end 300 titler, og nye tv-serier og film vil blive tilføjet servicen hver måned fra Disneys kreative studier, herunder Disney Television Studios (20th Television og ABC Signature), FX Productions, 20th Century Studios med flere.

Prisen på Få Disney+ til 19,- / måned i tre måneder Reklame-link stiger til 79,- eller 790,- / år fra 23. februar.

[lwptoc title=”Overskrifter i denne artikel” toggle=”0″ hideItems=”0″ smoothScrollOffset=”100″ width=”auto” float=”center”]

Disney Star lanceringskatalog for Danmark fra 23. februar

Serier

Film


Listen over indhold er gældende ved udgivelsesdatoen.
Titlerne er angivet på engelsk.

Mere om de nye originalserier der er klar fra 23. februar

Big Sky serie Disney StarBig Sky

Fra den visionære historiefortæller David E. Kelley (Big Little Lies) kommer Big Sky, en intens thriller, som følger privatdetektiverne Cassie Dewell og Cody Hoyt, der slår sig sammen med Codys fremmedgjorte kone og tidligere politibetjent, Jenny Hoyt, i eftersøgningen af to søstre, som er blevet bortført af en lastbilchauffør på en øde landevej i Montana. Men da de opdager, at det ikke er de eneste piger, som er forsvundet i det område, starter et kapløb mod tiden for at finde kvinderne, før det er for sent.

Big Sky har på rollelisten Katheryn Winnick som Jenny Hoyt, Kylie Bunbury som Cassie Dewell, Brian Geraghty som Ronald Pergman, Dedee Pfeiffer som Denise Brisbane, Natalie Alyn Lind som Danielle Sullivan, Jade Pettyjohn som Grace Sullivan, Jesse James Keitel som Jerrie samt John Carroll Lynch som Rick Legarski og Ryan Phillippe som Cody Hoyt.

Love, Victor

I det samme univers som den originale film Love, Simon fra 2018 følger serien Victor, en ny studerende på Creekwood High School, på hans egen selv-opdagelsesrejse, hvor han møder udfordringer i hjemmet, med at tilpasse sig en ny by og med sin seksuelle orientering. Da det hele bliver for meget, beder han Simon om hjælp til at overkomme gymnasiets op- og nedture. På rollelisten finder man Michael Cimino, George Sear, Rachel Hilson og Ana Ortiz.

Solar Opposites

Solar Opposites er skabt af Justin Roiland (Rick and Morty) og Mike McMahan (Rick and Morty) i fællesskab og handler om et hold bestående af fire rumvæsner, som undslipper deres eksploderende hjemplanet, blot for at nødlande i et indflytningsklart hjem i forstads-USA. De er splittede omkring, hvorvidt Jorden er forfærdelig eller fantastisk. Korvo (Justin Roiland) og Yumyulack (Sean Giambrone) ser kun forureningen, voldsom forbrugerisme og menneskelig skrøbelighed, mens Terry (Thomas Middleditch) og Jesse (Mary Mack) elsker mennesker og alle deres Tv’er, junkfood og sjove ting. Deres mission: at beskytte the Pupa, en levende super computer, som en dag vil udvikle sig til sin sande form, indtage dem og terraformere Jorden.

Helstrom
Daimon og Ana Helstrom er søn og datter af en mystisk og magtfuld seriemorder. De to søskende har en kompliceret dynamik, mens de jagter menneskehedens værste skurke – hver især med deres egen attitude og evner. På rollelisten finder man Tom Austen, Sydney Lemmon, Elisabeth Marvel og Ariana Guerra.

disney titel antal 23 feb

Masser af binge underholdning

Disney+ abonnenter vil kunne streame mere af, hvad de elsker. Med elskede tv-serier som Grey’s Anatomy, 24, Prison Break, Desperate Housewives, Lost og Family Guy tilbyder Star en række titler for enhver smag og ethvert humør, med flere titler tilføjet ugentligt.
ABC’s Emmy® Award og Golden Globe®-nominerede komedieserier black-ish med Anthony Anderson, Tracee Ellis Ross og Yara Shahidi, Shonda Rhimes’ kritikerroste retssagsdrama Scandal og den feministiske komedie Dollface, skabt af Jordan Weiss, vil også være tilgængelige for abonnenter.
Plus prisvindende film, som vil være tilgængelige ved lanceringen, herunder Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Little Miss Sunshine og The Grand Budapest Hotel, samt tidsløse klassikere som Pretty Woman, Die Hard 2, The Devil Wears Prada, og Moulin Rouge.

Forældrekontrol

For at sikre, at Disney+ forbliver egnet for publikummer i alle aldre og giver den oplevelse, forældre forventer, vil den nye forældrekontrol lanceres den 23. februar. Forældrekontrollen giver mulighed for at begrænse adgang til indhold for specifikke profiler baseret på indholdets aldersvurderinger samt mulighed for at tilføje en PIN-kode til at låse profiler med adgang til indhold for voksne.

Kilde: Disney presse

Læs også

I samme kategori

Back to top button