StreamingnytStreaming

Disney+ Danmark: Streamingtjenesten er startet – Bliv klogere på pris, platforme og indhold her

Disney+ er lanceret i Danmark. Dermed kan vi endelig helt officielt uden teknisk krumspring få adgang til streamingtjenesten, der startede tilbage i november 2019 i USA.

Disney sidder tungt på væsentlige rettigheder, naturligvis deres eget fra Walt Disney Company, men de har de senere år opkøbt en masse andet. Pixar, Marvel og LucasFilm er kommet til, og senest har men også opkøbt National Geographic  og store dele af 21st Century Fox.

Med det indholdskatalog, så er det altså en væsentlig spiller, vi får ind på det danske streamingmarked fra 15. september. Deres mål var mellem 60 til 90 millioner abonnenter i 2024. Allerede her august 2020 har de rundet de 60 millioner, så det er gået stærkt siden lanceringen for under et år siden.

Herunder kommer vi nærmere ind på pris, platforme og lidt af det indhold, som du kan se frem til ganske snart på Disney+.

Det koster Disney+ i Danmark?

Disney+ kommer til at koste 59,- / måned eller 589,- for et helt år  i Danmark.

Altså er det en billigere tjeneste end Netflix, Viaplay, HBO og C More i hvert fald til at starte med. Vi kan dog meget vel se prisstigninger hen ad vejen, efterhånden som Disney+ udbygges med mere nyt indhold.

Disney+ abonnementsprisen er inklusiv 4K indhold og samtidig streaming på op til 4 enheder, som altså, imodsætning til hos Netflix, ikke koster ekstra.

Hvilke enheder kan man se Disney+ på ?

Platforme:

 • Android smartphones og tablets
 • Android TV
 • Apple TV
 • Apple AirPlay
 • PC/Mac
 • Google Chromebooks
 • Google Chromecast
 • iPhone og iPad
 • LG Smart TV (nyere modeller)
 • Samsung Smart TV (nyere modeller)
 • Sony Playstation 4
 • Xbox One

Disney+ mulighed og billedkvalitet ?

Maks billedkvalitet: Der er indhold, der udbydes i Dolby Vision, HDR10 og Dolby Atmos lyd.

Brugerprofiler: Man kan oprette op til 7 forskellige brugerprofiler på tjenesten. Som billede på din profil kan du bruge avatarbilleder af Disney, Pixar, Marvel eller Star Wars karakterer.

Samtidige streams: Op til fire enheder samtidig

Offline indhold: Det er muligt at hente indhold til offline brug.

Hvad indhold kan man se på tjenesten ?

På Disney+ får du indhold fra:
 • The Walt Disney Studios
 • Disney Channel
 • Lucasfilm (Star Wars)
 • Marvel Entertainment
 • 21st Century Fox
 • Fox Broadcasting Company
 • Pixar Animation
 • National Geographic

Premierer fra 15. september på Disney Plus

Herunder er noget af det nye, som du kan se på Disney+ fra premieredatoen i Danmark.

En kommende præsidents dagbog

Diary of a future president disney
Disney+ tirsdag 15/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Elena Cañero-Reed bliver en dag USA’s præsident, men lige nu forsøger hun at finde vej gennem det første år i Middle School-junglen. Mens hun går i 6. klasse i Miami i Florida, lærer Elena værdifulde nye ting, som bliver grundlaget for hendes senere succes. Ved sin side har hun sin bedste veninde Sasha, sin bror Bobby, sin mor Gabi, og sine mors nye kæreste, Sam.


Disneyparkernes historie

disney behind
Disney+ tirsdag 15/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Walt Disney samler kunstnere og ingeniører for at bygge en drøm om til virkelighed. Disse ’Imagineers’ definerer designprincipper der fører folk fra der hverdagsliv til eventyrlige lande. Der har aldrig før været en park med temaomgivelser, der følger en historie. Walt lover at, hvor en film når sin afslutning, vil Disneyland aldrig nå sin færdiggørelse, så længe der findes fantasi i verden. Instrueret af den Oscar-nominerede filmskaber Leslie Iwerks.


The Big Fib

The Big Fib
Disney+ tirsdag 15/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
First Look | The Big Fib | Disney+
The Big Fib er et gameshow for børn med Yvette Nicole Brown i spidsen og Rhys Darby som hendes robot-makker, C.L.I.V.E. Deltagerbarnet starter med en opvarmningsrunde, hvor en fjollet løgner og en autentisk ekspert deler latterlige løgne og festlige fakta. Derefter skal vores barn videre til hovedru

The Big Fib er et gameshow for børn med Yvette Nicole Brown i spidsen og Rhys Darby som hendes robot-makker, C.L.I.V.E. Deltagerbarnet starter med en opvarmningsrunde, hvor en fjollet løgner og en autentisk ekspert deler latterlige løgne og festlige fakta. Derefter skal vores barn videre til hovedrunden, hvor de stiller spørgsmål om det samme emne til en rigtig ekspert, der er parret med en rigtig god løgner. Det er op til barnet at finde fupmageren. Emnerne spænder fra gopler til det ydre rum til superhelte. Der er visuelle ledetråde, fascinerende rekvisitter, en varm stol-runde med lynhurtige spørgsmål og komiske afbrydelser fra C.L.I.V.E. Showet kulminerer med, at eksperten og løgneren står under Fupskum-maskinen og afventer deres skæbne. Hvis vores barn vælger den rigtige, bliver løgneren skummet til. The Big Fib er fuld af uhyrlige sandheder, der lyder som løgne, og dristige løgne, der lyder som sandheden. Kan du gennemskue en løgn bedre end et barn? Find ud af det i The Big Fib!


Vær Vor Kok

vaer vores kok disney
Disney+ tirsdag 15/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

”Vær vor kok”, som Angela Kinsey er vært for, er en serie om madlavning, hvor fem madelskende familier dyster om at kreere lækre retter, som er inspireret af magien i Disney. I hver episode, stiller to af familierne op mod hinanden i en madlavningskonkurrence med et særligt tema. Den famillie, der har vundet flest gange, går til den store finale, hvor der skal dystes om den store, fortryllende præmie!


Et Lampeliv

Lampeliv
Disney+ tirsdag 15/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Bodil vender tilbage i Disney og Pixars Toy Story 4, og vi følger hende her i Pixars helt nye animerede kortfilm, Et Lampeliv. Et Lampeliv fortæller historien om, hvad der skete med Bodil siden vi sidst mødte hende i Toy Story 2. Følg med Woody og Gitte Grinebider, når Bodil fortæller dem om sit vilde eventyr. Filmen får eksklusiv premiere på Disney+.


En Dag hos Disney

The Imagineering Story disney
Disney+ tirsdag 15/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Fra Disneys forlystelsesparker til Madrids gader kan du møde en masse fantastiske mennesker, der alle arbejder med Disneys mest magiske fortællinger. Hvad enten de animerer fantastiske karakterer, får styr på logistikken eller er på jagt efter de næste talenter til Disney Channel, så får du i hvert afsnit et dybdegående indblik i hverdagen hos Disneys dedikerede medarbejdere, der alle bidrager til at skabe magi på helt unikke og fantastiske måder.


Togo

Togo Disney Plus
Disney+ tirsdag 15/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
Togo - Official Trailer | Disney+ | Streaming Dec. 20
Togo er en nervepirrende historie baseret på virkelige hændelser med den firdobbelt Oscar-nominerede Willem Dafoe i hovedrollen. “Togo” er den oversete, sande historie fra vinteren 1925, som tager dig med ud over de lumske vidder på Alaskas tundra på et livsbekræftende eventyr, der sætter både styrk

Togo er en nervepirrende historie baseret på virkelige hændelser med den firdobbelt Oscar-nominerede Willem Dafoe i hovedrollen.

“Togo” er den oversete, sande historie fra vinteren 1925, som tager dig med ud over de lumske vidder på Alaskas tundra på et livsbekræftende eventyr, der sætter både styrke, mod og beslutsomhed på prøve for Leonhard Seppala og hans førende slædehund, Togo. Da en dødelig epidemi bryder ud i byen Nome i Alaska, og den eneste kur er næsten 1000 kilometer væk, sætter byen sin lid til, at den prisvindende hundeslædetræner Leonhard Seppala (Willem Dafoe) kan få transporteret den helbredende serum til byen. Seppala vælger Togo, en undseelig, lille og aldrende Siberian Husky, til at lede kuldet. Hans kone (Julianne Nicholson) har forsvaret Togo siden han var en drillesyg hvalp der kunne grave sig ud af enhver situation, bogstaveligt og fysisk, og Seppala, der har oplevet Togos loyalitet og uknækkelige gejst, ved, at Togo er hans eneste chance for at overleve missionen. Upåvirket af den enorme storm der er på vej, og presset fra hans kone for at blive hjemme tager Seppala og Togo afsted på den farligste etape af det, der bliver et større stafetløb med adskillige slædekuske, vindstød af stormstyrke, 45 minusgrader og så godt som ingen sigtbarhed. Det er en intens rejse, der bringer den erfarne slædekusk i kontakt med sine følelser for den aldrende slædehund og det ubrydelige bånd de har med hinanden. Sekvenser med blinkende lys kan give anfald hos lysfølsomme personer.


Stargirl

Stargirl Disney
Disney+ tirsdag 15/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
Stargirl - Disney Plus Trailer 2020
Leo Borlock (Graham Verchere) er en helt almindelig elev på Mica High School. Han får fine karakterer, er med i skolens marchorkester og har altid været tilfreds med at flyve under radaren. Men alt det ændrer sig da han møder Stargirl Caraway (Susan VanderWaal), en selvsikker og farverig ny elev med

Leo Borlock (Graham Verchere) er en helt almindelig elev på Mica High School. Han får fine karakterer, er med i skolens marchorkester og har altid været tilfreds med at flyve under radaren. Men alt det ændrer sig da han møder Stargirl Caraway (Susan VanderWaal), en selvsikker og farverig ny elev med forkærlighed for ukulele, som skiller sig ud fra mængden. Hun er venlig, hun finder magi i hverdagen, og hun rører andres liv med den mindste anstrengelse. Hendes særegne og smittende lune charmerer Leo og resten af eleverne på skolen, og hun går hurtigt fra at blive ignoreret og gjort nar af til at blive accepteret og hyldet, og tilbage igen, hvilket sender Leo ud i følelsesmæssige op- og nedture. ”Stargirl” er en hyldest til individualitet, venlighed og den menneskelige sjæls styrke. Instrueret af Julia Hart, manuskript af Kristin Hahn og Julia Hart & Jordan Horowitz baseret på romanen af Jerry Spinelli. I hovedrollen ses musiker og sangskriver Grace VanderWaal i sin filmdebut, Graham Verchere, Karan Brar, Maximiliano Hernandez, Darby Stanchfield og Giancarlo Espositi. ”Stargirl” er produceret af Ellen Goldsmith-Vein, p.g.a., Lee Stollman, p.g.a., og Kristin Hahn, p.g.a., med Jordan Horowitz, Jim Powers, Jerry Spinelli, Eddie Gamarra, Catherine Hardwicke og Jonathan Levin som executive producers.


Timmy Taber – Ingen er fejlfri

timmy failure mistakes were made disney plus
Disney+ tirsdag 15/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
Timmy Failure: Mistakes Were Made | Official Trailer | Disney+
Disney+’s ”Timmy Taber – Ingen er fejlfri...” er baseret på bestselleren af samme navn og er instrueret af den prisbelønnede filmskaber Tom McCarthy. Vi følger den lidt skæve og gravalvorlige hovedfigur, Timmy Taber, og hans kompagnon, den 800 kilo tunge isbjørn, Mega, i deres underholdende gøren og

Disney+’s ”Timmy Taber – Ingen er fejlfri…” er baseret på bestselleren af samme navn og er instrueret af den prisbelønnede filmskaber Tom McCarthy. Vi følger den lidt skæve og gravalvorlige hovedfigur, Timmy Taber, og hans kompagnon, den 800 kilo tunge isbjørn, Mega, i deres underholdende gøren og laden i Portland som selvstændige privatdetektiver for detektivbureauet Mega Taber A/S.
En lidt finurlig grundskolelev, den komplet uvidende men selvsikre Timmy (Winslow Fegley) skal forsøge at navigere rundt blandt alle de voksne, der omgiver ham, deriblandt sin overbebyrdede mor (Ophelia Lovibond), hendes velmenende kæreste (Kyle Bornheimer), sin lærer og ærkefjende (Wallace Shawn) og den skolevejleder, han har fået tildelt (Craig Robinson), alt sammen i sin stræben efter at blive den bedste detektiv i Verden.
”Timmy Taber – Ingen er fejlfri…” er instrueret af Tom McCarthy, der vandt en Oscar® for sit manuskript til ”Spotlight”, og er skrevet af McCarthy og Stephan Pastis – baseret på romanen skrevet af Pastis.
Filmen er produceret af Jim Whitaker, p.g.a., og Tom McCarthy, p.g.a., med Michael Bederman og Kate Churchill som executive producere. I de større roller ses Winslow Fegley, Ophelia Lovibond, Kyle Bornheimer, Wallace Shawn og Craig Robinson.


Hamilton

Hamilton
Disney+ tirsdag 15/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
Hamilton | Official Trailer | Disney+
Hamilton, der er filmversionen af den originale Broadway produktion, bliver tilgængelig på Disney+ fra allerførste dag, når tjenesten bliver tilgængelig i Danmark den 15. september. Filmversionen af den originale Broadway produktion af Hamilton er historien om USA dengang, fortalt af USA i dag – med

Hamilton, der er filmversionen af den originale Broadway produktion, bliver tilgængelig på Disney+ fra allerførste dag, når tjenesten bliver tilgængelig i Danmark den 15. september.

Filmversionen af den originale Broadway produktion af Hamilton er historien om USA dengang, fortalt af USA i dag – med musik, der blander hiphop, jazz, R&B og Broadway. Hamilton har taget historien om én af USA’s grundlæggere, Alexander Hamilton, og skabt et revolutionært øjeblik i teatret – en musical som har haft en enorm gennemslagskraft; både kulturelt, politisk og uddannelsesmæssigt.

Optagelser fandt sted på The Richard Rodgers Theatre på Broadway i juni 2016, og filmen transporterer sit publikum ind i Broadway-forestillingens verden på en helt unik og intim måde. Lin-Manuel Miranda har skrevet manuskript, musik og sangtekster til Hamilton, mens Thomas Kail har instrueret forestillingen, som er inspireret af bogen Alexander Hamilton af Ron Chernow. Forestillingen er produceret af Thomas Kail, Lin-Manuel Miranda og Jeffrey Seller med Sander Jacobs og Jill Furman som executive producers. RadicalMedia har produceret filmen.

Allerede nu kan man abonnere på Disney+ i Danmark til en intropris på 490 kr. Dette prælanceringstilbud på et årsabonnement er kun tilgængeligt frem til den 14. september 2020 og svarer til 41 kr. pr. måned. Normalprisen ved lanceringen den 15. september bliver 59 kr. pr. måned eller 589 kr. for et årsabonnement.

Foruden Hamilton tilbyder Disney+ fans i alle aldre en ny måde at opleve det enestående indhold fra virksomhedens ikoniske underholdningsbrands som Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic samt eksklusive originalproduktioner inden for spillefilm, serier, dokumentarfilm og kortfilm, som er skabt eksklusivt til tjenesten.


The Mandalorian

The Mandalorian Disney+
Disney+8 Afsnit Fra tirsdag 15/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
The Mandalorian | Official Trailer | Disney+ | Streaming Nov. 12
Så er det endelig tid. Fra den 15. september åbner Disney+ i Danmark og så kan du se den nye Star Wars serie, The Mandalorian. Den første episode fik premiere på Disney+ i USA i november 2019 og nu er det altså vores tur. The Mandalorian foregår i Star Wars-universet, efter Imperiets fald, og handle

Så er det endelig tid. Fra den 15. september åbner Disney+ i Danmark og så kan du se den nye Star Wars serie, The Mandalorian. Den første episode fik premiere på Disney+ i USA i november 2019 og nu er det altså vores tur.

The Mandalorian foregår i Star Wars-universet, efter Imperiets fald, og handler om en mandalorianer, langt væk fra Republikken. Serien har Jon Favreau som executive producer og første sæson er på 8 episoder.

Fordelen ved at vi har måtte vente her i Danmark er, at sæson 2 ikke er så langt væk.  Den er sat til at starte i oktober her i 2020.

En tredje sæson er bestilt, men der er ikke nogen tidshorisont på denne endnu.


Verden ifølge Jeff Goldblum

he World according to Jeff Goldblum Disneyplus
Disney+ tirsdag 15/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Du kan opleve Jeff Goldblum i sin egen dokumentarserie på Disney+ fra 15. september.

I “Verden ifølge Jeff Goldblum” tager Jeff os med på en underholdende, lærerig og sjov rejse. I hver af denne series 12 episoder går han bag tilsyneladende gennemvelkendte genstande og afslører en verden fuld af forbløffende forbindelser og fascinerende videnskab og historie – fra sneakers, is kaffe og kosmetik til alt indimellem. Jeff viser hvordan der kan gemme sig fantastiske og nogle gange tossede historier bag selv de mest enkle ting. Når man ser verden gennem den nysgerrige og vittige Jeff Goldblums øjne, er intet som det ser ud som. Disse moderne vidundere er så alment udbredte at vi ofte tager dem for givet … men Jeff gør ikke.


High School Musical: The Musical: The Series

high school musical series Disneyplus
Disney+ tirsdag 15/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
High School Musical: The Musical: The Series | Official Trailer | Disney+
Disney+ lancerer i Danmark med deres originalserie High School Musical: The Musical: The Series. Serien er på 10 episoder og udspiller sig på det rigtige East High, som også var med i filmen. Vi følger en gruppe studerende mens de tæller ned til premiereaften for skolens første produktion af High Sc

Disney+ lancerer i Danmark med deres originalserie High School Musical: The Musical: The Series.

Serien er på 10 episoder og udspiller sig på det rigtige East High, som også var med i filmen.

Vi følger en gruppe studerende mens de tæller ned til premiereaften for skolens første produktion af High School Musical


Gafli har et spørgsmål

forky gafli
Disney+ tirsdag 15/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Fra Pixar animation kommer denne Disney+ programserie med Gafli karakteren fra Toy Story 4. Serien er en kortfilm serie.


Becoming

disney plus becoming 1
Disney+ fredag 18/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Becoming er produceret af LeBron James og Maverick Carter og lader kunstnere og sportsfolk fortælle deres egne livshistorier. Hvert afsnit følger en berømthed, der besøger de steder, der har haft betydning for deres udvikling, mens de ser tilbage på de anstrengelser og succeser, der har ført dem til det sted, de er i dag. Familiemedlemmer, trænere, lærere, mentorer og nære venner deler deres personlige minder fra tiden før, hovedpersonerne slog igennem. Disse sjældent delte historier fremhæver personernes enestående vej mod berømmelsen.


Secret Societye of Second-Born Royals

secret society of second born royals Disney+
Disney+ fredag 25/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Hils på Sam, en rebelsk prinsesse, anden i rækken til at arve tronen i kongeriget Illyria. Hun er ikke den typiske kongelige og passer ikke rigtigt ind i den verden. Modsat Sams ældre søster, Eleanor, som snart bliver 18 år og er under oplæring til at blive den næste dronning, vil Sam hellere give den gas med sit band eller spille protestkoncerter imod monarkiet og dermed selvfølgeligt lægge sig ud med myndighederne.

Dronning Catherine, der har fået nok af sin datters opførsel, sender Sam på sommer-kostskole, men Sam opdager, det er et dække. Sam og de fire andre andenfødte kongelige lærer, at de har superkræfter og faktisk er på skolen for at træne op til at blive en del af et meget vigtigt, hemmeligt selskab. Men som træningen begynder, er det ikke den eneste overraskelse, der venter Sam og hendes nye venner: En mystisk fremmed truer med at gøre alle deres nærmeste ondt. Kan Sam og hendes venner lære at bruge deres kræfter til at redde deres kongeriger?


Chadwick Boseman: En hyldest til en konge – En særudgave af 20/20

Chadwick Boseman: En hyldest til en konge - En særudgave af 20/20
Disney+ fredag 25/09/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Disney+ viser fra 25. september hyldest programmet til Chadwick Boseman, der døde i en alder af blot 43 år gammel efter en fire år lang kamp med tyktarmskræft.

I Chadwick Boseman: En hyldest til en konge er der fokus på  “Black Panther”-stjerne Chadwick Bosemans liv og det kulturelle aftryk, han gav på og væk fra skærmen fra at spille Jackie Robinson, Thurgood Marshall til T’Challa i “Black Panther.”

Udsendelsen kaster lys over sygdommen, han kæmpede imod sammen med hyldester fra kendte og fans i hele verden og de to, som spillede sammen med ham og kendte ham bedst.


Aladdin (2019)

Aladdin disneyplus 2019
Disney+ fredag 02/10/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
ALADDIN | Trailer på Dansk | Disney Danmark
En spændende og sprudlende live-action-version af Disneys animationsklassiker. ”Aladdin” er en spændende fortælling om den charmerende gadeknægt Aladdin, den modige og selvstændige prinsesse Jasmin og lampeånden Genie, som måske er nøglen til deres fremtid. Instrueret af Guy Ritchie (“Sherlock Holme

En spændende og sprudlende live-action-version af Disneys animationsklassiker. ”Aladdin” er en spændende fortælling om den charmerende gadeknægt Aladdin, den modige og selvstændige prinsesse Jasmin og lampeånden Genie, som måske er nøglen til deres fremtid. Instrueret af Guy Ritchie (“Sherlock Holmes,” “The Man from U.N.C.L.E.”), som tilfører filmens fiktive havneby Agrabah sin enestående flair for tempofyldt, bevægende action.

“Aladdin” er skrevet af John August (“Dark Shadows,” “Big Fish”) og Ritchie baseret på Disneys animationsfilm ”Aladdin” fra 1992. Den energiske lampeånd Genie spilles af Will Smith (“Ali,” “Men in Black”). Mena Massoud (“Tom Clancy’s Jack Ryan”) spiller den charmerende gadeknægt Aladdin. Naomi Scott (“Power Rangers”) spiller Jasmin, den smukke og selvstændige prinsesse. Marwan Kenzari (“Mordet i Orientekspressen”) spiller Jafar, den mægtige troldmand. Navid Negahban (“Legion”) er sultanen, som er bekymret for sin datters fremtid. Nasim Pedrad (“Saturday Night Live”) er Dalia, prinsesse Jasmins frisindede, betroede bedsteveninde. Billy Magnussen (“Into the Woods”) spiller den flotte og arrogante bejler prins Anders, og Numan Acar (“The Great Wall”) er Hakim, Jafars højre hånd, som er kaptajn for paladsgarden.


The Right Stuff

The Right Stuff Disney+
Disney+ fredag 09/10/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
The Right Stuff | Official Trailer | Disney+
Serien The Right Stuff, der på dansk kan oversættes til Mænd af den rette støbning, får premiere 9. oktober. Hvad handler serien om? The Right Stuff er baseret på Tom Wolfes roman af samme navn fra 1979, og her følger vi de virkelige hændelser i de tidlige dage af USA's rumprogram i rumkapløbet med

Serien The Right Stuff, der på dansk kan oversættes til Mænd af den rette støbning, får premiere 9. oktober.

Hvad handler serien om?

The Right Stuff er baseret på Tom Wolfes roman af samme navn fra 1979, og her følger vi de virkelige hændelser i de tidlige dage af USA’s rumprogram i rumkapløbet med Sovjetunionen.

Serien var egentlig tænkt som en Nat Geo produktion, men er flyttet over på Disney+.

Hvem medvirker i The Right Stuff?

De to hovedpersoner er major John Glenn (Patrick J. Adams, kendt fra serien Suits), en hædret testpilot og engageret familiemand med urokkelige principper, og løjtnant-kommandant Alan Shepard (Jake McDorman), en af de bedste testpiloter i marinens historie.

Holdet i øvrigt består af løjtnant Gordon Cooper (Colin O’Donoghue), den yngste af de syv, der blev valgt til alles overraskelse; Wally Schirra (Aaron Staton), Pilot og udpræget konkurrencemenneske med særlig evne for at lave sjov; Scott Carpenter (James Lafferty), en sjælfuld mand, der blev døbt “The Poet” af de andre astronauter; Deke Slayton (Micah Stock), en stille, men utrolig intelligent pilot og ingeniør; og Gus Grissom, (Michael Trotter), en no-nonsense testpilot, der ender med at blive den anden mand i rummet.

The Right Stuff er på otte episoder og er produceret af Leonardo DiCaprio’s selskab Appian Way samt Warner Horizon Scripted Television.


Ever After: A Cinderella Story

Ever After A Cinderella Story
Disney+ fredag 16/10/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
Ever After: A Cinderella Story 1998 Trailer | Drew Barrymore
En "moderne" ung kvinde i det 16. århundrede, Danielle, er så uafhængig og vis, som hun er smuk og gavmild. Mod bemærkelsesværdige odds siger hun fra overfor sin rænkesmedende stedmor og skaber mirakler i livet for alle omkring sig, inklusive kronprinsen af Frankrig! Nu kan du genleve denne fængende

En “moderne” ung kvinde i det 16. århundrede, Danielle, er så uafhængig og vis, som hun er smuk og gavmild. Mod bemærkelsesværdige odds siger hun fra overfor sin rænkesmedende stedmor og skaber mirakler i livet for alle omkring sig, inklusive kronprinsen af Frankrig! Nu kan du genleve denne fængende, moderne genfortælling af det klassiske eventyr.


Meet the Chimps

Chimps Disney
Disney+ fredag 16/10/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Meet the Chimps tager seerne med bag kulisserne og det hemmelige liv i det største og mest unikke fristed i verden for vilde dyr – Chimpansefristedet – et fire km2 stort tilflugtssted, der er placeret dybt i det skovfyldte hjerte af Louisiana og er hjem for flere end 300 chimpanser. Dokumentaren er fortalt af den Emmy Award-vindende skuespiller Jane Lynch og er en serie på i alt seks afsnit af National Geographic. Her følger man alle op-og nedture hos den ekstraordinære gruppe chimpanser, der får muligheden for at få en ekstra chance i livet af personalet, hvis dedikation, medfølelse og engagement for dyrene ikke kender nogen grænser. Gennem en gnidningsløs blanding af naturhistorie og observations- dokumentaristisk filmskabelse placerer Meet the Chimps chimpanserne – seriens omdrejningspunkt – i centrum. Det er et drama fra det virkelige liv med et fuldt følelsesmæssigt sortiment. Den giver uovertruffen adgang til alt, hvad der sker i ‘Chimpansefristedet’ – herunder madkamp, alliancer, romantik, ‘bromances’, tårer, raserianfald, højforræderi og hjertesorg.


Clouds

Clouds Disney
Disney+ fredag 16/10/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
Clouds l Official Trailer | Disney+
Clouds er den sande historie om Zach Sobiech, en musikalsk 17-a?rig, der lever med en meget sjælden form for knoglekræft (osteosarkomer). I filmen følger vi Zachs rejse og forløb i hans a?r som ”senior” i gymnasiet, hvor han forsøger at finde rundt i kompleksiteterne omkring kærlighed, venskab, fami

Clouds er den sande historie om Zach Sobiech, en musikalsk 17-a?rig, der lever med en meget sjælden form for knoglekræft (osteosarkomer). I filmen følger vi Zachs rejse og forløb i hans a?r som ”senior” i gymnasiet, hvor han forsøger at finde rundt i kompleksiteterne omkring kærlighed, venskab, familie og det at efterlade
en musikalsk arv.


Poppers pingviner

Poppers Pingviner
Disney+ fredag 23/10/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
Mr. Popper's Penguins | Official Trailer | Fox Family Entertainment
En dedikeret forretningsmand får sit liv vendt på hovedet, da han arver seks pingviner, der forvandler hans lejlighed til et snefyldt vinterparadis.

En dedikeret forretningsmand får sit liv vendt på hovedet, da han arver seks pingviner, der forvandler hans lejlighed til et snefyldt vinterparadis.


Der var engang en snemand

OUAS KEY ART Digital1 1024x481 1
Disney+ fredag 23/10/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

The previously untold origins of Olaf, the innocent and insightful, summer-loving snowman who melted hearts in the Academy Award®-winning 2013 Disney animated feature, Frozen, and its acclaimed 2019 sequel, are revealed in the all-new Walt Disney Animation Studios animated short, Once Upon a Snowman. The film follows Olaf’s first steps as he comes to life and searches for his identity in the snowy mountains outside Arendelle.


Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Miss Peregrines Home for Peculiar Children
Disney+ fredag 23/10/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children Official Trailer #1 (2016) - Eva Green Movie HD
Den visionære instruktør Tim Burton står bag dette magiske eventyr, der er baseret på den populære bog af samme navn. Da Jake undersøger et mysterium med alternative virkeligheder, fnder han en hemmelig verden for ”besynderlige børn” med overnaturlige kræfter. Men Jake fnder hurtigt ud af, at der er

Den visionære instruktør Tim Burton står bag dette magiske eventyr, der er baseret på den populære bog af samme navn. Da Jake undersøger et mysterium med alternative virkeligheder, fnder han en hemmelig verden for ”besynderlige børn” med overnaturlige kræfter. Men Jake fnder hurtigt ud af, at der er farer overalt, og han må fnde ud af, hvem han kan stole på, og hvem han selv i virkeligheden er.


Fremad

Fremad Disney
Disney+ fredag 23/10/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
Fremad | Trailer på dansk | Disney Pixar
Fremad melder sin ankomst pa? Disney+ den 23. oktober. Sa? gør dig klar til at dykke ned i forstads-fantasiverdenen og lad Disney og Pixar introducere dig for to teenager-elverbrødre, der ga?r i gang med en ekstraordinær søgen for at finde ud af, om der stadigvæk findes lidt magi derude...

Fremad melder sin ankomst pa? Disney+ den 23. oktober. Sa? gør dig klar til at dykke ned i forstads-fantasiverdenen og lad Disney og Pixar introducere dig for to teenager-elverbrødre, der ga?r i gang med en ekstraordinær søgen for at finde ud af, om der stadigvæk findes lidt magi derude…


The Mandalorian – sæson 2

Mandalorian sæson 2 Disney
Disney+ fredag 30/10/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
The Mandalorian | Season 2 Official Trailer | Disney+
Disney har løftet sløret for premieredatoen på sæson af deres hitserie The Mandalorian. Det bliver fra 30. oktober at de nye afsnit begynder at rulle ud, og dermed får de danske kunder mulighed for at se med fra starten. Disney+ ruller ud i Danmark den 15. september, så der er tid til at få set sæso

Disney har løftet sløret for premieredatoen på sæson af deres hitserie The Mandalorian. Det bliver fra 30. oktober at de nye afsnit begynder at rulle ud, og dermed får de danske kunder mulighed for at se med fra starten.

Disney+ ruller ud i Danmark den 15. september, så der er tid til at få set sæson 1 af serien, inden sæson 2 får premiere.

Disney+ lancerede The Mandalorian med ugentlige episoder, så det kan meget vel blive det samme med sæson 2.

Serien har sikret sig 15 Emmy nomineringer.


Big Hero 6 sæson 2

Big hero 6
Disney+ fredag 30/10/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Based on Walt Disney Animation Studios’ Academy Award®-winning feature filminspired by the Marvel comics of the same name, Disney Channel’s “Big Hero 6 The Series” picks up immediately following the events of the feature film, continuing the adventures and friendship of 14-year-old tech genius Hiro and his compassionate, cutting-edge robot Baymax. Along with their friends Wasabi, Honey Lemon, Go Go and Fred, they form the legendary superhero team Big Hero 6 and embark on high-tech adventures as they protect their city from an array of scientifically enhanced villains. In his normal day-to-day life, Hiro faces daunting academic challenges and social trials as the new prodigy at San Fransokyo Institute of Technology.


Lego Star Wars Holiday Special

lego star wars holiday special
Disney+ tirsdag 17/11/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Disney+ will invite Star Wars fans to Chewbacca’s homeworld of Kashyyyk for a celebration of the galaxy’s biggest holiday, Life Day, in the Lego Star Wars Holiday Special, premiering exclusively on the service on November 17th.

The Lego Star Wars Holiday Special will feature a host of iconic characters including Rey, Finn, Poe, Chewie, Rose, Yoda, Darth Vader and more for a joyous feast on Life Day, a holiday first introduced in the 1978 Star Wars Holiday Special. The new Lego special is the first to debut on Disney+ and will continue the legacy of collaboration between Lucasfilm and Lego.


Mulan

mulan disney
Disney+ fredag 04/12/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
Disney's Mulan | Official Trailer
Den nye live action-filmatisering af animationsfilmen Mulan lander på Disney+ fra den 4. december. Det har Disneys danske pressebureau netop bekræftet. Mulan skulle have haft premiere i biografen, men det satte Covid 19 en stopper for. Mulan har Yifei Liu i hovedrollen, men mere kendte er måske Gong

Den nye live action-filmatisering af animationsfilmen Mulan lander på Disney+ fra den 4. december. Det har Disneys danske pressebureau netop bekræftet.

Mulan skulle have haft premiere i biografen, men det satte Covid 19 en stopper for. Mulan har Yifei Liu i hovedrollen, men mere kendte er måske Gong Li, Donnie Yen og Jet Li.

Da kejseren af Kina befaler, at én mand fra hver familie skal gøre tjeneste i den kejserlige hær for at beskytte landet mod en invasionshær fra nord, træder Hua Mulan, den ældste datter af en hæderkronet soldat, i sin aldrende fars sted. Forklædt som mand under navnet Hua Jun sættes Mulan på prøve, og hun må opbyde al sin indre styrke for at forløse sit sande potentiale.


Vi vil løbende holde dig opdateret her på DIGITALT.TV med nyt indhold på Disney+. Deres indhold kommer naturligvis også med i vores populære ugentligt tv og streaming nyhedsbrev, der udsendes hver fredag med ugens udvalgte streaming og tv premierer.

Endnu en Disney streamingtjeneste på vej – Disney Star

Disney planlægger udover Disney+ også at lancere endnu en streamingtjeneste globalt udenfor USA.  Den får navnet Disney Star og vil indeholde indhold fra:

 • ABC
 • FX
 • Freeform
 • Searchlight
 • 20th Century Studios

Disney Star lanceres efter planen i 2021. Også denne nye tjeneste følger vi naturligvis op på her på DIGITALT.TV.

Kilde: Disney

Relaterede artikler

Back to top button