Månedsguides

Nyt på Discovery+ i januar 2022

Januar byder på alt fra dansk krimidokumentar og kærlighed til tankevækkende, underholdende og uhyggelige dokumentarer fra ind- og udland.

Filtrér oversigten

lørdag 1. januar
de glemte piger
1 jan 2022
00:06

De glemte piger

Dokumentar
Læs omtale

I 1979 forsvinder fireårige Heidi sporløst i Kolding. Heidi er aldrig blevet fundet og politiet er stadig på bar bund i sagen. Året før bliver 13-årige Line bortført i Lyngby. Politiet finder hende dræbt efter tre uger. Både bortførelsen af Heidi og drabet på Line er uopklaret, men sagerne må aldrig glemmes. I begge sager sætter vi jagten ind på at finde vigtige vidner, der kan bringe nye oplysninger frem om begge sager. Vi har fået adgang til Rejseholdets fortrolige journal over Heidis sag, og tidligere Rejseholdschef Hans Jørgen Bonnichsen og flere andre politifolk og vidner står frem og fortæller om spor og vigtige vendepunkter i sagen – spor der leder helt frem til i dag med nye vinkler og ny viden om ‘De glemte piger’.

Dansk krimidokumentar fra 2021.

onsdag 5. januar
eva bag
5 jan 2022
00:06
Læs omtale

Ingen arbejder tættere på fodsporene, mordvåbnet og blodpletten end den norske retsmediciner Eva B. Ragde. Vi følger hendes arbejde på gerningssteder og lærer mere om nogle af de fascinerende sager, hun har arbejdet med.

Norsk krimidokumentar fra 2021.

torsdag 6. januar
Discovering David Dobrik
6 jan 2022
00:06
Læs omtale

David Dobrik, der steg til stjernestatus på sociale medier med sine vildt populære vlogs, drømmer om at rejse verden rundt for at fordybe sig i nye kulturer. Men som såkaldt DACA DREAM’er er han ikke i stand til at rejse frit uden for USA – indtil nu. I denne helt nye serie deler David sin rejse for at få et greencard og dokumenterer særlige øjeblikke med sin familie og venner, når de rejser til nogle af de største globale byer for at lære af andre kulturer. Og på sin helt særlige måde vil David give tilbage til de mennesker, han møder undervejs, og bidrage til de lokalsamfund, han besøger.

Amr. dokumentarserie fra 2021.

tirsdag 11. januar
Hillside Strangler: Mind of a Monster discovery+
11 jan 2022
00:06
Læs omtale

En seriemorder forfølger Los Angeles i 1970'erne og efterlader lig udstillet i hele Hollywood Hillside. Efter at en mand ved navn Kenneth Bianchi blev arresteret i 1979 på mistanke om et dobbeltdrab, tager det ikke lang tid, før Los Angeles-efterforskerne forbinder sporene tilbage til seriemorderen, som de kaldte for "The Hillside Strangler". Men der er et twist – gennem en række eksplosive optagede interviews med forskellige psykologer og psykiatere, hævder Bianchi, at gerningsmanden ikke er ham; det er hans anden personlighed, 'Steve' – og det er ikke alt, han har at sige om sagen.

Amr. krimidokumentar fra 2021.

torsdag 13. januar
Chasing Ghislaine discovery+
13 jan 2022
00:06

Chasing Ghislaine

Dokumentar
Læs omtale

En uhyggelig fortælling om mandlig magt og en kvinde, der tilsyneladende var villig til at gøre hvad som helst for at beholde sin mand. Jeffrey Epstein var en bedrager med smag for helt unge piger, og Ghislaine Maxwell er netop dømt skyldig i at have skaffet pigerne til at tilfredsstille ham. Med Epsteins penge og Maxwells forbindelser skabte de to et mørkt og komplekst partnerskab, som journalisten Vicky Ward dykker ned i.

Amr. dokumentar fra 2021.

mandag 17. januar
Droppet og desperat discovery+
17 jan 2022
00:06

Droppet

Serie | Drama
Læs omtale

Den nye svensk-producerede discovery+-serie ‘Droppet’ er seneste skud på stammen i discoverys fiktionssatsning. Serien, der har den norske SKAM-stjerne Ulrikke Falch i hovedrollen, kan ses på discovery+ nu.

Droppet – Det handler den om

I den nye dramaserie Droppet følger seerne 24-årige Line, der spilles af det norske stjerneskud Ulrikke Falch, som havde sit store gennembrud i den norske hitserie SKAM, og hvis karriere efterfølgende har taget fart. Nu er hun igen at finde som hovedrolleindehaver, denne gang i den seneste fiktionsserie på discovery+.

Line er netop blevet droppet af sin kæreste Julia – og livet er derfor mere eller mindre brudt sammen for den utrøstelige kvinde. Hendes bedste veninde Elin (Clara Henry) forsøger dog at hjælpe Line med at få bugt med kærestesorgerne og opretter derfor en datingkonto i Lines navn. Det skulle ifølge Elin være opskriften, der kurerer kærestesorger. En alternativ opskrift, der inkluderer en ny date om ugen i to måneder for den sønderknuste Line, der modvilligt går med til idéen, selvom hun mest af alt savner Julia.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Lokalt forankrede fiktionsserier

Dramaserien dykker ned i kunsten om at komme sig over sin eks og sætter et nutidigt generation Z-perspektiv på forhold og dating i det moderne Skandinavien.

– Vi er glade for at kunne præsentere vores danske publikum for endnu en interessant discovery+-serie. ’Droppet’ er med til at markere vores position som den streamingtjeneste i Danmark og Norden med den skarpeste profil. Vi satser på lokalt indhold med lokal relevans, hvilket ’Droppet’ endnu engang er med til at understrege, siger programdirektør hos Discovery, Pil Gundelach Brandstrup.

Foruden Ulrikke Falch er unge, lovende svenske skuespiltalenter på rollelisten i ‘Droppet’. Rollen som Lines bedste veninde, Elin, indtages af den kendte svenske skuespiller og YouTuber Clara Henry, der tidligere også har haft hovedrollen i hitserien Sygt Umoden.

Undervejs støder Line også ind i Destiny, der spilles af Amy Deasismont, som de fleste kender for sit musikalske alterego Amy Diamond, der hittede med singlen ’What’s in it for me’ i Danmark og resten af Norden tilbage i 2005. Derudover er Dilan Alpak, Evelyn Mok, Rebecka Hemse og Ulla Skoog blandt skuespillerne i Droppet.

– Jeg kan ikke understrege nok, hvor glade og stolte vi er over at have en serie med Ulrikke Falch og Clara Henry i hovedrollerne. De og alle de andre i castet leverer fantastiske præstationer. Hele holdet har ydet en fantastisk indsats, både bag og foran kameraet. Vi glæder os meget til premieren, siger Aron Gabrielsson, executive producer på Droppet på discovery+.

Bag manuskriptet står Lina Åström, tidligere producent på den prisnominerede serie Filip & Mona og den føromtalte anmelderroste serie Sygt Umoden fra 2019.

torsdag 20. januar
Selling the Hamptons discovery+
20 jan 2022
00:06
Læs omtale

Kæmpe personligheder, et rødglødende boligmarked, eksklusive luksusejendomme og potentialet for megasalg mikses i en potent cocktail i den nye discovery+-serie, 'Selling the Hamptons'. Vi følger et team af seks Hamptons-baserede ejendomsmæglere fra Nest Seekers International, der alle kæmper for at sætte deres præg på East End-ejendomsmarkedet, hvor presset når eksplosive niveauer og loyalitet testes.

Amr. realityserie fra 2021.

fredag 28. januar
Scream - The True Story discovery+
28 jan 2022
00:06
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

’Scream’ er måske en af ​​de mest succesrige gyserfilm-franchises nogensinde, men den virkelige gyser ligger i dens skræmmende, sande rødder – den forfærdelige historie om seriemorderen Danny Rolling, også kendt som The Gainesville Ripper. Denne nye dokumentar dykker ned i den sande historie om en morder, der troede, han var besat af en dæmon, og hvis grufulde forbrydelser inspirerede filmserien. Gennem paranormale undersøgelser, arkivmedier og ekspertinterviews tager dokumentaren et nærmere kig på de påståede djævelske kræfter involveret, og om Rollings ånd stadig lurer i skyggerne.

Amr. dokumentar fra 2021.

Kilde: Discovery presse

I samme kategori

Back to top button