Månedsguides

Nyt på Discovery+ december 2023

Julen står for døren, og på discovery+ kan du både dykke ned i romantiske julefilm, festligt madprogram og udenlandsk underholdning i den kolde tid.

Filtrér oversigten

fredag 1. december
Selena + Chef: Home for the Holidays Discovery+
1 dec 2023
09:00
Læs omtale

Megastjernen Selena Gomez inviterer fire af de bedste kokke i landet til at hjælpe hende med at sammensætte overdådige festmåltider for sine venner og familie. Der vil være fejl, rod og uheld undervejs serveret med ekstra portioner af højtidshygge!

mandag 25. december
Gwyneth vs. Terry
25 dec 2023
00:01
Læs omtale

Med unik adgang til dem, der deltog, herunder en nævning og centrale vidner, er dette historien bag en af de mest omtalte retssager i 2023. I 2016 kolliderede to skiløbere på et eksklusivt skisportssted i Utah: Hollywoodstjernen Gwyneth Paltrow og pensioneret øjenlæge Terry Sanderson. Hvem der forårsagede det skæbnesvangre sammenstød førte til en otte dage lang retssag. En sjælden sag med en civilperson og en berømthed. Første del fortæller Terrys historie; Han blev alvorligt skadet under sammenstødet og sagsøger Paltrow, men hans liv lægges åbent frem i en bitter retssag. Anden del fortæller Gwyneths historie; den Oscar-vindende skuespillerinde proklamerede sin uskyld fra dag ét. To overbevisende synspunkter, der beder seeren beslutte – hvis skyld var det? Hvem blev uretfærdigt behandlet?

jul discovery+

Julen byder som altid på et væld af nye og romantiske julefilm på discovery+, og du kan dykke ned i hele vores samling af julefilm HER.

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

The Garden: Commune or Cult Episode 1 Clip - Weird People?
torsdag

The Garden: Commune or Cult

Dokumentar
Sidste afsnit: 28/12/23
Læs omtale

Et mystisk samfund, der gik viralt på TikTok, fordi det blev stemplet som en kult, åbner for første gang dørene for kameraer udefra.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.


I samme kategori

Back to top button