Månedsguides

Nyt på C More i september 2022

September på C More byder på nye Britbox premierer, Joan Collins dokumentar og en del film af lidt ældre dato. Tjek oversigten herunder

Filtrér oversigten

torsdag 1. september
unnamed file 54
1 sep 2022
00:02

Ghostbusters

Film | Komedie
Læs omtale

Erin skrev i sin tid sammen med Abby en bog om spøgelser, men kæmper i stedet for at blive taget alvorligt som universitetsprofessor. Efter adskillige observationer af spøgelser i New York, må de to forskeres ekspertise alligevel tages i brug. Sammen med opfinderen Holtzmann og ærke-newyorkeren Patty opretter Abby og Erin spøgelsesjægerne Ghostbusters, der straks går ind i kampen mod spøgelserne.

unnamed file 34
1 sep 2022
00:02

Hånden på hjertet

Film | Komedie
Læs omtale

Mona – mor til fire – er besat af Melodi Grand Prix og har opkaldt sine børn efter sangstjerner. Hun arbejder som personlig assistent for musikeren David og øjner en dag chancen for selv at deltage i konkurrencen ved i hemmelighed at sende en af hans sange ind til bedømmelsesudvalget. Kan det mon give hende et afbræk fra dagligdagens trummerum?

unnamed file 53
1 sep 2022
00:02
Læs omtale

Mød legenden Joan Collins, en af ​​de sidste overlevende fra Hollywoods guldalder. Hun fik sin filmdebut som teenager i 50’erne og blev en international superstjerne med rollen som Alexis i serien Dollars i 1981. I denne dokumentar fortæller hun, med sin umiskendelige stil, historien om sit ekstraordinære liv, med højdepunkter og lavpunkter i både hendes karriere, privatliv og kærlighed.

fredag 2. september
unnamed file 36
2 sep 2022
00:02

Den sidste actionhelt

Film | Action
Læs omtale

Jack Slater er en hårdtslående og hurtigskydende strømer – men kun på film. Men det er ligegyldigt, for han er 13-årige Danny’s største idol. Så da Danny’s eneste rigtige ven – den gamle biografejer Nick – tilbyder ham at se den nye Jack Slater film før alle andre, slår han selvfølgelig til. Han får en magisk biografbillet og bliver transporteret ind i en af de hæsblæsende actionfilm med Slater.

unnamed file 55
2 sep 2022
00:02

Op i det blå

Film | Børn
Læs omtale

Den otteårige Pottan skal på sommerlejr. Tror hun og hendes forældre. Men ved et uheld havner hun på en skrotplads hos nogle meget mærkelige fyre.

unnamed file 35
2 sep 2022
00:02

White House Down

Film | Action
Læs omtale

Politimanden John Cale har netop fået at vide, at han ikke får sit drømmejob hos Secret Service: At beskytte præsidenten. For ikke at skuffe sin datter tager han hende med på en rundtur i Det Hvide Hus. Pludselig indledes et angreb på Det Hvide Hus og præsidenten. Angriberne tager en større gruppe gidsler, men det lykkes Cale at redde præsidenten og nu må de to samarbejde både for at redde livet!

lørdag 3. september
unnamed file 49
3 sep 2022
00:02

Fasandræberne

Film | Thriller
Læs omtale

I 1994 findes et tvillingepar brutalt myrdet. Politiets efterforskning peger på en gruppe rigmandsbørn, men sagen lukkes, da en lokal outsider erklærer sig skyldig og dømmes for mordene. 20 år senere ender sagen på kommissær Mørcks skrivebord. Han indser, at noget er galt og finder et gammelt nødopkald fra en pige, der kender til mordene. Filmen er baseret på Jussi Adler-Olsens bestseller.

unnamed file 50
3 sep 2022
00:02

Flaskepost fra P

Film | Thriller
Læs omtale

Baseret på Jussi Adler-Olsens bestseller. Et søskendepar, opvokset i en religiøs menighed, forsvinder pludseligt. På politigården dukker en 8 år gammel flaskepost op med et råb om hjælp fra en dreng i fangenskab. Carl Mørck og Assad finder hurtigt ud af, at der er en forbindelse mellem de to sager. De kommer på sporet af en mand, der trækker et årelangt spor af bortførelser og mord efter sig.

unnamed file 40
3 sep 2022
00:02

Journal 64

Film | Thriller
Læs omtale

Nogle håndværkere gør en uhyggelig opdagelse i en ældre lejlighed: Bag en falsk mur finder de tre mumificerede lig omkring et spisebord med en ledig plads klar. Afdeling Q efterforsker sagen. De finder spor tilbage til den berygtede kvindeanstalt på Sprogø, hvor misrøgt og lægelige forsøg med tvangssterilisering var en fast del af hverdagen. Baseret på Jussi Adler-Olsens bestseller.

unnamed file 48
3 sep 2022
00:02

Kvinden i buret

Film | Thriller
Læs omtale

Bodilbelønnet krimithriller baseret på Jussi Adler-Olsens bestseller. Vicekriminalkommissær Carl Mørck opretter Afdeling Q sammen med assistenten Assad. De skal sortere og gennemlæse uopklarede sager, men Carl kaster sig over mysteriet om Merete Lynggaard, en vellidt og ambitiøs politiker der fem år tidligere forsvandt sporløst fra en færge. Eneste vidne er hendes hjerneskadede bror.

søndag 4. september
unnamed file 42
4 sep 2022
00:02

Delivery Man

Film | Komedie
Læs omtale

Komedie om David Wozniak der lever et stille og lidt kedeligt liv i New York, hvor han arbejder som kurerchauffør for familiens charcuteributik. For at øge sin indkomst, da han var yngre, var han sæddonor. Men desværre skete der en lillebitte fejl på donationsklinikken, og det viser sig, at David er biologisk far til 533 børn … som gerne vil i kontakt med ham!

onsdag 7. september
unnamed file 52
7 sep 2022
00:02

Dawn of the Dead

Film | Gyser
Læs omtale

Anmelderrost genindspilning af George Romeros kultgyser. En pest-lignende infektion forvandler mennesker til zombier, og en håndfuld overlevende slår sig sammen i et forsøg på at undgå døden ved at barrikadere sig i det lokale indkøbscenter. De er dog på ingen måde i sikkerhed, da horder af sultne zombier gør alt, hvad de kan for at komme ind og kaste sig over de raske mennesker.

Acorn TV | Detectorists
7 sep 2022
00:02

Detectorists – Sæson 1-3

Serie | Komedie
Læs omtale

Binge-watch all three seasons of the BAFTA-winning comedy Detectorists, written and directed by Mackenzie Crook (The Office, Pirates of the Caribbean), who also stars in the slice-of-life series, alongside Toby Jones (the Harry Potter and Hunger Games film franchises), playing two ambitious members of a local metal detecting club.

unnamed file 41
7 sep 2022
00:02

Unge Astrid

Film | Drama
Læs omtale

Da Astrid Lindgren var meget ung, skete der noget, som påvirkede hende dybt. Det var en hændelse, som gjorde hende til en af de mest nyskabende kvinder i vores tid og til den historiefortæller, en hel verden kom til at elske. Dette er en fri fortolkning af dengang, unge Astrid – trods tidens forventninger og religiøse påbud – bestemte sig for at bryde med samfundets normer og følge sit hjerte.

torsdag 8. september
unnamed file 44
8 sep 2022
00:02
Læs omtale

Bilbo og Gandalf fortsætter sammen deres fantastiske rejse til dværgenes tabte rige Erebor. En række nye hæsblæsende eventyr venter, fra skrækindjagende kæmpeedderkopper til farlige skovalfer. Til sidst står de ansigt med den største fare af dem alle. Et væsen mere grusomt end noget andet og et væsen, som ikke kun vil sætte deres mod, men også deres venskab, på en prøve – dragen Smaug.

unnamed file 45
8 sep 2022
00:02
Læs omtale

Dværgene har tilbageerobret Det Ensomme Bjerg og dets skatte, men en voldsom og ødelæggende kraft er vækket til live, og den ildspyende drage Smaug retter sin vrede mod forsvarsløse mænd, kvinder og børn. Tilbage i bjerget er Thorin blevet besat af den tilbagevundne skat, og han sætter både venskab og ære over styr for at rage til sig.

unnamed file 43
8 sep 2022
00:02
Læs omtale

Hobbitten Bilbo Baggins bliver overtalt af troldmanden Gandalf til at tage ud på en farlig og fantastisk rejse sammen med 13 dværge for at hjælpe dem med at tilbagevinde det tabte dværgekongerige, Erebor, fra dragen Smaug. På rejsen møder Bilbo det gådefulde væsen Gollum. Et møde der vil ændre hans liv for altid.

unnamed file 57
8 sep 2022
00:02

Office Christmas Party

Film | Komedie
Læs omtale

Da direktøren for en it-virksomhed forsøger at lukke sin brors filial, må han og hans højre hånd, Josh, holde den vildeste firmajulefrokost.

unnamed file 56
8 sep 2022
00:02

The Spy Who Dumped Me

Film | Komedie
Læs omtale

Audreys kæreste har slået op over sms. Alligevel hjælper hun ham, da han afslører, at han arbejder som spion og har en gruppe lejemordere efter sig.

fredag 9. september
unnamed file 46
9 sep 2022
00:02

En kongelig affære

Film | Drama
Læs omtale

Den danske Kong Christian VII bliver gift med Caroline Mathilde, men ægteskabet er uden passion. Kongen er mere interesseret i druk og damer, og hans mentale helbred er ustabilt. Den tyske Dr. Johann Friedrich Struensee bliver ansat som kongens livlæge, og mens Struensees politiske magt vokser, begynder han at nære stærke følelser for dronningen.

unnamed file 58
9 sep 2022
00:02

Kollektivet

Film | Drama
Læs omtale

Ægteparret Erik og Anna etablerer et kollektiv i Eriks enorme villa. Men en forelskelse truer fællesskabet og kollektivet.

lørdag 10. september
unnamed file 47
10 sep 2022
00:02
Læs omtale

Efter en engangsaffære i college møder Lainey og Jake hinanden 12 år senere. Men de har det samme problem: Ingen af dem kan holde liv i et forhold. Selv om de kæmper for at holde deres begær efter hinanden i skak, indser Lainey og Jake, at tiltrækningskraften imellem dem måske både er årsagen til og svaret på alle deres problemer, hvis bare de kunne holde fingerene fra andre mennesker.

unnamed file 59
10 sep 2022
00:02

The Mechanic

Film | Action
Læs omtale

Arthur Bishop er den koldeste lejemorder i branchen. Men da hans mentor og nære ven er den næste på listen, bliver det et personligt spil.

søndag 11. september
unnamed file 61
11 sep 2022
00:02
Læs omtale

Da Graham familiens matriark, Ellen, går bort, opdager hendes datters familie flere mystiske og skræmmende hemmeligheder om deres ophav.

unnamed file 60
11 sep 2022
00:02

Patriots Day

Film | Action
Læs omtale

Virkelighedsbaseret actionthriller med Mark Wahlberg og Kevin Bacon om den store jagt på terroristerne bag Boston-bombningen i 2013.

tirsdag 13. september
Long Slow Exhale | Official Trailer | Now Available on Spectrum Originals
13 sep 2022
00:02

Long Slow Exhale

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Long Slow Exhale får premiere på C More 13. september, og er en dramaserie om et muligt overgreb på et basketballhold.

Basketballtræneren JC Abernathy har netop ført kvindeholdet på Colton State University til en vigtig sejr, da en chokerende anklage om overgreb mod en assisterende træner spreder sig på holdet. JC vil prøve at finde frem til sandheden samtidig med, at hun beskytter spillerne, sin familie, ægteskab og karriere.

Long Slow Exhale består af 12 afsnit – du får 2 nye afsnit hver tirsdag fra den 13. september på C More.

onsdag 14. september
Idris Elba's Fight School 🥊 Trailer - BBC
14 sep 2022
00:02
Læs omtale

Kan boksning vende en gruppe unge voksnes liv? I Idris Elbas Fight School rekrutterer skuespilleren, musikeren og aktivisten otte unge voksne, hver med deres unikke udfordringer, personlige historier. Én ting har de til fælles: de ønsker at forbedre deres fremtid.

Efter på første hånd at have set, hvordan et samfund i Sydafrika blev styrket og forvandlet ved introduktionen af en lokal bokseklub, er Luther-stjernen fast besluttet på at implementere sin egen skræddersyede Fight School hjemme i Storbritannien. Gennem dette livsændrende og meget personlige projekt ønsker han med et intensivt kursus i boksetræning at hjælpe med at udstyre udsatte unge mennesker med disciplin, ambition og mental robusthed, så de kan tilegne sig nye livsfærdigheder og i sidste ende ændre deres fremtid.

I samarbejde med nogle af landets førende trænere og inspirerende mentorer, så skal de træne to gange om dagen, seks dage om ugen – og de får brug for al den hjælp, de kan få! Elbas mål er, at de skal være i stand til at konkurrere i en officiel amatørkamp på et af Storbritanniens mest berømte boksesteder på kun fem måneder.

Idris Elba's Fight School

Interview med Idris Elba om Fight School

Hvorfor ville du lave denne tv-serie og hvorfor lige nu?

Da jeg var ung, meldte jeg mig ind i en bokseklub, og min træner Joe tog mig under sine vinger. Det var et sandt vendepunkt i mit liv, der lærte mig disciplin og kontrol fremad.

Boksning kræver, at du slukker for al støj og fokuserer på øjeblikket, en færdighed, som jeg tror, alle mennesker har brug for, især yngre mennesker, der har brug for retning.

Når jeg ser tilbage på mine egne oplevelser, bliver jeg mindet om, hvor kraftfuld boksning kan være på dårligt stillede unge, hvilket giver dem en følelse af formål. Dette var inspirationen bag Fight School.

Hvad du har lært af denne proces, og hvad var de mest udfordrende elementer?

Det var første gang, jeg filmede noget som dette, et slags socialt eksperiment. At tage ansvaret for disse unge menneskers liv er ikke noget, jeg tager let på, og jeg ville være der for dem så meget som muligt og sørge for, at der også var en utrolig støttegruppe af trænere og mentorer omkring dem.

Som processen gik, håndterede vi vores rimelige andel af skader, og desværre var nogle af vores elever ikke i stand til at blive i hele processen. At sige farvel var det sværeste.

Hvad var det største højdepunkt ved optagelsen af denne serie for dig?

Der var så mange, men at se eleverne overvinde deres frygt for at svømme og det at kunne hoppe i floden med dem var et højdepunkt. At kunne gøre sådan noget med dem var en fantastisk måde at knytte bånd på. Jeg var så stolt af dem. Det er en oplevelse, de aldrig vil glemme, og det vil jeg bestemt heller ikke.

torsdag 15. september
unnamed file 62
15 sep 2022
00:02

La La Land

Film | Drama
Læs omtale

I La La Land møder den håbefulde skuespillerinde Mia jazz-pianisten Sebastian. De udvikler et forhold, der får hele Los Angeles til at synge og danse.

fredag 16. september
unnamed file 64
16 sep 2022
00:02

Jigsaw

Film | Gyser
Læs omtale

Politiet finder en række lig, der ligner den seriemorderen Jigsaws værk. Der er bare et problem – Jigsaw har været død i mere end et årti.

unnamed file 63
16 sep 2022
00:02

Limitless

Film | Thriller
Læs omtale

Forfatteren Eddie får fat i piller, der booster hjerneaktiviteten med flere hundrede procent. Men hans nye succes har en skyggeside.

mandag 19. september
Great British Menu – Sæson 16 Britbox
19 sep 2022
00:02
Læs omtale

Verdensklassekokke fra hele Storbritannien forbereder sig til kamp i sæson 16 af Great British Menu. Et must for madelskere.

RIDLEY (ITV) TRAILER
19 sep 2022
00:02

Ridley

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

New detective drama starring Line of Duty’s Adrian Dunbar

Retired detective Alex Ridley is lured back into service as a consultant when his former protégée needs help cracking a complex case.

The Secrets She Keeps | Trailer
19 sep 2022
09:00

The Secrets She Keeps

Serie | Thriller
Læs omtale

The Secrets She Keeps er navnet på den helt nye psykologiske thrillerserie med Downton Abbey-stjernen Laura Carmichael og Jessica de Gouw (The Crown) i hovedrollerne. Serien er baseret på Michael Robothams bestseller af samme navn. Den handler om to meget forskellige kvinder, den succesfulde influencer Meghan (Jessica de Gouw) og den introverte butiksassistent Agatha (Laura Carmichael), der mødes og hvor det eneste, de har til fælles, er mørke hemmeligheder, som kan ødelægge begge tilværelser.

onsdag 21. september
NEW: Mum | Season 3 | Exclusive Trailer
21 sep 2022
00:02

Mum – Sæson 3

Serie | Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

The third and final season of the award-winning comedy Mum continues to explore the life of suburban mother Cathy (Lesley Manville – River, also on BritBox) as she grieves for her deceased husband and subsequently embarks on a will-they-won't-they relationship with family friend Michael (Peter Mullan – Ozark, Top of the Lake). Writer Stefan Golaszewski took home a BAFTA for his work on the series, described by The Guardian as “Magnificent TV that will put sunshine in your heart.” Head back to the beginning and catch up on Seasons 1 and 2, also streaming on BritBox.

The Cry | Official Trailer
21 sep 2022
00:02

The Cry

Serie | Drama
Læs omtale

Nominated for an International Emmy® for Best Actress, Jenna Coleman (Victoria, Doctor Who) mesmerizes as young mother Joanna in this intense psychological thriller.

tirsdag 27. september
The Capture C More
27 sep 2022
00:02

The Capture

Serie | Thriller
Læs omtale

Soldaten Shaun bliver frikendt for en krigsforbrydelse, men mistænkes snart for at have kidnappet sin forsvarsadvokat. Kriminalkommissær Rachel Carey får til opgave at efterforske sagen og indser snart, at noget er rivende galt.

onsdag 28. september
Appropriate Adult | Trailer | Encore | ITV
28 sep 2022
00:02

Appropriate Adult

Serie | Drama
Læs omtale

Janet Leach (Emily Watson) develops a complex relationship with serial killer Fred West (Dominic West) as she sits with him during his police interviews as his designated ‘appropriate adult’. Based on real events and showcasing some outstanding performances, this true crime two-part drama won four BAFTA awards, including best actress and best actor for Watson and West and best supporting actress for Monica Dolan (The Thief, His Wife and the Canoe, also streaming on BritBox) as Rosemary West, Fred’s wife and partner in crime.

Married to a Psychopath Britbox
28 sep 2022
00:02
Læs omtale

Former Detective Inspector Charles Henry revisits the most unforgettable assignment of his career, the case of Malcolm Webster, a calculating and pathological liar, arsonist, thief and heartless killer. Told from Henry’s unique perspective, this is the story of how one small-town detective with time on his hands brought a ruthless killer to justice.

Detailing every twist and turn of an extraordinary manhunt that spanned several continents and involved 20 detectives gathering more than 1,000 witness statements and issuing 90 search warrants, Married to a Psychopath is a suspense-filled two hours of true crime.

I samme kategori

Back to top button