Månedsguides

Nyt på C More i oktober 2023

Der er nye serier, dokumentarer og film at lune sig på her i oktober. Skulle det alligevel løbe dig koldt ned ad ryggen, så er det bare fordi C More også fejrer Halloween med en gyser eller to.

Filtrér oversigten

onsdag 4. oktober
Redemption
4 okt 2023
00:04
Læs omtale

Den anerkendte skuespiller Paula Malcomson (The Hunger Games-triologi, Ray Donovan, Deadwood) indtager hovedrollen i dette seksdelte krimidrama, Redemption, som den skarpsindige kriminalinspektør, Colette Cunningham.

Hendes modige tilgang til politiarbejdet i Liverpool har givet hende respekt blandt hendes kollegaer i afdelingen for alvorlig kriminalitet. Collette er dedikeret og passioneret i sit arbejde, indtil hun modtager et opkald fra Dublin. Hendes datter Stacey, som hun ikke længere har kontakt med, har begået selvmord, og hun har udpeget Colette som værge for sine teenagebørn.

Overvældet af sorg beslutter Colette at blive i Irland og tilslutte sig det lokale politi og tage sig af sine børnebørn. Selvom hun følte, at hun svigtede Stacey i livet, er hun nu fast beslut- tet på at gøre det rigtige. Snart træder Colletes mange års erfaring i karakter, og hun begyn- der at undersøge en række ubesvarede spørgsmål omkring Stacey død, der afslører nogle overraskende sandheder om det liv, hendes datter valgte at leve.

Serien er filmet på en lokation i Dublin, og der medvirker bl.a. Siobhan McSweeney (Derry Girls, Holding) og Moe Dunford (Vikings, The Dry)

The Grandmaster C More
4 okt 2023
01:00

The Grandmaster

Film | Action
Læs omtale

Actionfdrama fra 2013 af instruktøren Wong Kar-Wai med Tony Leung. Ip Man er en legende i kampsportshistorien. I “The Grandmaster” skildres hans lange og dramatiske liv, fra træningen som 7-årig i 1930’ernes Kina, gennem krigsårene og til hans liv som lærer i Hong Kong, hvor Bruce Lee var elev. Mesterinstruktøren Wong Kar-Wai byder på betagende actionscener og smukke billeder i dette anmelderroste drama.

torsdag 5. oktober
King on Screen C More
5 okt 2023
01:00

King on Screen

Dokumentar | 7.2 | 2022
Læs omtale

Amerikansk dokumentar. Siden Brian De Palmas film Carrie fra 1976 har over 50 instruktører tacklet gysermesteren Stephen Kings arbejde i over 80 film og tv-serier. Det gør ham til den mest filmede nulevende forfatter. Dokumentaren dykker ned i Kings arbejde inden for film og tv gennem interviews med instruktører som Frank Darabont (The Key to Freedom), Taylor Hackford (Dolores Claiborne) og Mike Flanagan (Doctor Sleep).

fredag 6. oktober
Bergman Island C More
6 okt 2023
01:00

Bergman Island

Film | Drama | 6.7 | 2021
Læs omtale

Fransk drama fra 2021. Tony (Tim Roth) er en hyldet instruktør, der inviteres til Fårö under Bergman-ugen. Hans kone Chris (Vicky Krieps) håber at finde inspiration til sit eget manuskript i det vilde landskab. Men det travle program gør, at de oplever øen fra hver sin side. Grænsen mellem virkelighed og fiktion udviskes, og parret glider længere og længere fra hinanden. Anmelderrost drama instrueret af Mia Hansen-Løve.

mandag 9. oktober
Walter Presents: THE FOX C More
9 okt 2023
01:00

Walter Presents: THE FOX

Serie | Krimi | 7.2 | 2015–
Læs omtale

Tysk krimidrama fra 2015. Tysk krimidrama om den tidligere spion Anne og hendes partner Youssef, der starter et detektivbureau, der rykker grænserne og får dødsensfarlige fjender undervejs. I hovedrollerne ser vi Lina Wendel og Karim Cherif. Den tyske serie The Fox (Die Fuchsin) er en del af Walter Presents, et udvalg af håndplukkede kvalitetsserier fra hele verden.

onsdag 11. oktober
The Dancer C More
11 okt 2023
01:00

Danserinden

Film | Drama | 6.5 | 2016
Læs omtale

Fransk drama fra 2016 med Soko, Gaspard Ulliel og Lily-Rose Depp. Danserinden er et autentisk fransk drama om den amerikanske danserinde Loie Fuller (Soko), der i slutningen af 1800-tallet tryllebandt det parisiske natklubpublikum. Metervis af silke og innovative dansetrin gjorde hende til et farverigt ikon for en hel generation. Hun syntes at være fuldstændig urørlig, lige indtil en ung kvinde ved navn Isadora Duncan (Lily-Rose Depp) dukkede op på dansescenen.

Mord ved Havet - Sæson 1-2 Britbox
11 okt 2023
01:00

Mord ved Havet – Sæson 2

Serie | Krimi | Komplet Serie | 7.0 | 2015–2016
Læs omtale

Selvmord eller mord? I sæson to af Mord ved Havet vender Jane Kennedy tilbage, som den kompromisløse retsmediciner, der undersøger pludselige, voldelige eller uforklarlige døds- fald. En fantastisk kystudsigt danner baggrund for krimisagerne, og udsigten fungerer også som kernen i denne underholdende dramaserie. I Mord ved Havet følger vi Jane, der vender tilbage for at bo og arbejde i den lille by, hun flygtede fra som teenager. Her er hun nødt til at samarbejde med en gammel flamme, der nu er den lokale kriminalkommissær.

Sæson to begynder, når en faldskærmsudspringer åbner en defekt faldskærm, en frivillig på en redningsbåd drukner grundet en falsk alarm, og en ansigtsløs mand skyller op på stranden. Alt dette sker på én arbejdsdag for Jane (Claire Goose – Waking the Dead). Du kan se alle ti afsnit, som er fyldt med mystik, varme og god humor fra holdet, der skabte Father Brown (som også er tilgængelig på BritBox). Serien er filmet på den smukke korniske kystlinje, og sæson 1 er også tilgængelig på BritBox.

torsdag 12. oktober
Jiro Dreams of Sushi C More
12 okt 2023
01:00

Jiro Dreams of Sushi

Dokumentar | 7.8 | 2011
Læs omtale

Amerikansk dokumentar. I en af Tokyos undergrundsstationer ligger restauranten som sushi-elskere fra hele verden valfarter til, for at smage på Jiro Onos prisbelønnede sushi. Kokken er 85 år gammel, men stopper ikke med at arbejde mod sit livs store mål – at lave det perfekte stykke sushi. Samtidig plejer Jiro forholdet til den ældste søn, Yoshikazu, som i skyggen af sin far forventes at drive arven videre. Dokumentar af David Gelb, som også står bag ”A Vision of Blindness”.

The Summit C More
12 okt 2023
01:00

The Summit

Dokumentar | 6.8 | 2012
Læs omtale

Britisk dokumentar. Den 1. august 2008 mistede 11 bjergbestigere livet på K2, verdens næsthøjeste bjerg, under mystiske omstændigheder. Denne nervepirrende og prisbelønnede dokumentarfilm skildrer en af de værste bjergbestigningsulykker nogensinde ved hjælp af en blanding af autentiske optagelser og rekonstruktioner.

fredag 13. oktober
Mellem linjerne C More
13 okt 2023
01:00

Mellem linjerne

Film | Drama | 6.4 | 2018
Læs omtale

Fransk dramakomedie fra 2018 med Juliette Binoche og Guillaume Canet. Dramakomedien “Mellem linjerne” udspilles i Paris kulturverden. Her kæmper nogle gamle venner med nye tider og mildest talt rodede kærlighedsforhold. Alain er forlægger på et bogforlag, som kæmper med svingende bogsalg i skarp konkurrence med alle nye medier. Vi møder også hans kone, skuespilleren Selena, som har forladt teatret for en politiserie og vennen Leonard, hvis bøger ikke længere sælger.

Annonce - listen forsætter nedenunder
søndag 15. oktober
Estonia | Virallinen trailer | C More
15 okt 2023
01:00

Estonia

Serie | Drama | Seriepremiere | 2023–
Læs omtale

Svensk-finsk-estisk dramaserie fra 2023. Virkelighedsbaseret dramaserie om en af de værste skibskatastrofer i nyere tid fra Estonias indledende nødråb i september 1994 til havarikommissionens omdiskuterede rapport. Ud fra flere karakterers perspektiv bliver vi vidne til redningsarbejdet og til hvordan pårørende prøver at forstå og håndtere den frygtelige tragedie. Måns Månsson (Snabba Cash) har instrueret.

onsdag 18. oktober
Crime - Sæson 2 Britbox
18 okt 2023
01:00

Crime – Sæson 2

Serie | Krimi | Ny Sæson | 7.2 | 2021–
Læs omtale

Den længe ventede anden sæson af BritBox Original-serien, Crime, kommer på BritBox den 18.oktober. Emmy-prisvinderen, Dougray Scott, vender tilbage i hovedrollen som den pla- gede detektiv, DI Ray Lennox. Serien er igen tilpasset til skærmen af bestseller forfatter Irvine Welsh (Trainspotting), i samarbejde med hans skrivepartner Dean Cavanagh. Irvine Welsh agerer også som executive producer på serien.

Scotts skildring af Ray Lennox i den første sæson af Crime vandt ham en International Emmy- pris for bedste mandlige skuespiller. I serien leder Scott et stjernespækket skotsk cast, som bl.a. inkluderer Ken Scott (Rebus, The Missing) og Joanna Vanderham (Dancing on the Edge), der genoptager deres roller som chefpolitiinspektør Bob Toal og DS Amanda Drummond. John Simm (Grace, Doctor Who) og Derek Riddell (Silent Witness) vender også tilbage i den anden sæson, hvor Scotts søn, Gabriel Scott (House of Dragon), også medvirker sammen med sin far i serien.

I det første afsnit er Lennox klar til at vende tilbage til detektivarbejdet hos afdelingen for Serious Crimes i Edinburgh. Han er ivrig efter at bevise, at han er kommet sig efter sammen- bruddet, der blev udløst af seriemorderen, Mr. Confectioner. Til hans store overraskelse op- dager han, at alt er forandret. Bob Toal har mistet sin såkaldte ”mojo”, Amanda Drummond er blevet forfremmet, og der er to nye ansigter på holdet: Den snedige Tommy Stark og den mislykkede skuespiller, Norrie Erskine. Da en af Lennoxs tidligere kollega bliver overfaldet, går det hurtigt op for ham og Drummond, at alt ikke er, som det ser ud til. Makkerparret bliver involveret i en sag om hævn, identitet og social retfærdighed.

Den seksdelte serie, som er filmet på en lokation i Skotland, kommer eksklusivt på BritBox onsdag den. 18 oktober. Sæson 1 af Crime er også tilgængelig på BritBox.

torsdag 19. oktober
The Wrecking Crew C More
19 okt 2023
01:00

The Wrecking Crew

Dokumentar | 7.7 | 2008
Læs omtale

Amerikansk musikdokumentar. I Los Angeles i 60’erne arbejdede en lille gruppe dygtige studiemusikere. Det var dem, man kontaktede, hvis man skulle indspille en plade. Filmen portrætterer de musikere, der stod bag lyden af utallige hits fra 60’erne og 70’erne. The Wrecking Crew arbejdede på hundredvis af plader med alle fra Elvis, Phil Spector og Cher til Simon & Garfunkel og The Beach Boys, men uden for branchen var de helt ukendte.

Wild Style C More
19 okt 2023
01:00

Wild Style

Film | Drama | 7.0 | 1982
Læs omtale

Amerikansk drama fra 1982 med Lee Quiñones och Sandra Fabara. I Wild Style, kendt som den første hiphop-film, følger vi graffitikunstneren Zoro, der dog er mest kendt som en unik tidskapsel fra begyndelsen af 80’ernes New York. Rap-battles, graffiti og breakdance blomstrer i denne kultfilm, hvor vi ser prominente skikkelser som Lee Quiñones, Sandra “Lady Pink” Fabara, Fab 5 Freddy og kunstnere som Grandmaster Flash, The Cold Crush Brothers og Busy Bee.

fredag 20. oktober
Mens vi venter på Bojangles C More
20 okt 2023
01:00
Læs omtale

Fransk drama fra 2022 med Romain Duris og Virginie Efira. Gary bor sammen med sine excentriske forældre Camille og Georges i en lejlighed i Paris. Hver aften danser hans forældre kærligt til deres yndlingssang Mr. Bojangles. Her er der kun plads til leg og fantasi. Men da Garys uberegnelige mor synker dybere og dybere ind i sin egen lille verden, må han og Georges sørge for, at hun er i sikkerhed. Fransk romantisk drama baseret på Olivier Bourdeauts bog.

mandag 23. oktober
Walter Presents: Bright Minds - Sæson 3 C More
23 okt 2023
01:00

Walter Presents: Bright Minds – Sæson 3

Serie | Krimi | Ny Sæson | 8.1 | 2019–
Læs omtale

Fransk krimiserie fra 2022. Duoen Astrid og Raphaelle er tilbage for at tackle en ny omgang uhyggelige, mystiske og tilsyneladende umulige efterforskninger. Samtidig skal de håndtere deres egne personlige udfordringer, med kærlighedsproblemer og livskriser. I tredje sæson afløser den ene sag den anden, og kvinderne bliver konfronteret med konspirationsteorier og hemmeligheder på et psykiatrisk hospital.

onsdag 25. oktober
Inside No. 9 Britbox
25 okt 2023
01:00

Inside No. 9

Serie | Komedie | 8.5 | 2014–
Læs omtale

Britisk komedieserie med Steve Pemberton og Reece Shearsmith. Dead Line: Da Arthur Flitwick finder en mobiltelefon på kirkegården, begår han den skæbnesvangre fejl at forsøge at få kontakt med ejeren.

Psychoville Britbox
25 okt 2023
01:00

Psychoville

Serie | Komedie | 7.9 | 2009–2011
Læs omtale

Britisk komedieserie med Reece Shearsmith. Psychoville er en sort britisk komedieserie lavet af holdet bag The League of Gentlemen. Reece Shearsmith og Steve Pemberton har hovedrollerne i denne forskruede historie, der kredser om fem personer fra forskellige steder i England. De har det tilfælles, at de alle har fået en mystisk besked: “Jeg ved, hvad du har gjort”. Det bliver starten på en historie om afpresning, hævn og galskab.

Rosemary & Thyme - Sæson 1-3 Britbox
25 okt 2023
01:00

Rosemary & Thyme – Sæson 1-3

Serie | Drama | Komplet Serie | 7.6 | 2003–2006
Læs omtale

Britisk drama med Felicity Kendal og Pam Ferris. Den tidligere politibetjent Laura Thyme bliver forladt af sin mand for en yngre kvinde. I mellemtiden mister Rosemary Boxer sit job som underviser i hortikultur på universitetet. Et pludseligt dødsfald og en kærlighed til havearbejde får parret til at starte en forretning sammen. Men død og mysterier synes at følge dem overalt, og gartnerne må lege detektiver i Europas haver.

The Dead Room Britbox
25 okt 2023
01:00

The Dead Room

Film | Drama Horror | 5.8 | 2018
Læs omtale

Britisk drama med Simon Callow. Programværten Aubrey Judd står i spidsen for et klassisk gyserprogram i radioen. Under en optagelse opdager han, at hans egen mørke fortid er ved at indhente ham. Simon Callow (Fire bryllupper og en begravelse) spiller hovedrollen som Aubrey Judd i denne hyggegyser af en britisk tv-film, The Dead Room. I andre bærende roller ser vi Anjli Mohindra (Bodyguard) og Susan Penhaligon (Doctor Who).

The Turn of the Screw Britbox
25 okt 2023
01:00

The Turn of the Screw

Film | Gyser | 5.5 | 2009
Læs omtale

Britisk gyser baseret på Henry James’ uhyggelige novelle om en guvernante, der desperat vil beskytte sine børn mod ondskab, mens de oplever mærkelige møder på et fjerntliggende landsted.

Kilde: C More presse

I samme kategori

Back to top button