MånedsguidesC More

Nyt på C More i august 2023

August på C More byder  som sædvanligt på masser af krimi og drama. C Mores stor krimiarkiv, der inkluderer Britbox, udvides med nye mordsager fra bl.a. Gotland, Frankrig og selvfølgelig Storbritannien. Er man (også) til drama, så bliver der rigeligt at kaste sig over i henholdsvis Wales og i Holland.

Filtrér oversigten

tirsdag 1. august
Pelle Haleløs C More
1 aug 2023
01:00

Pelle Haleløs

Film | Børn
Læs omtale

Kattekillingen Pelle Haleløs lever et sjovt liv på landet, men under et voldsomt uvejr falder han ned i en å, som tager ham hele vejen til den fremmede storby Upsala. Der møder han nye venner, kommer han nogensinde komme hjem igen?

onsdag 2. august
Quentin Blake: The Drawing of My Life Britbox
2 aug 2023
00:04
Læs omtale

Denne nye BritBox-dokumentar er en fejring af én af Storbritanniens mest elskede kunstnere: illustrator og forfatter, Sir Quentin Blake. I dokumentaren fortæller Sir Quentin Blake med egne ord og billeder historien om sin 70-årige lange karriere. Dette er den første dokumentar, der er dedikeret til Blake, og den indeholder bidrag fra nogle af hans nærmeste samarbejdspart- nere og største beundrere, herunder forfatterne David Walliams, Michael Rosen, Lauren Child og Emma Chichester Clark. I dokumentaren kan du også opleve oplæsninger af de værker, som Blake har illustreret, udført af Peter Capaldi, Joanna Lumley og Ore Oduba. Oplæserne er på magisk vis flettet ind i Blakes unikke håndtegnede illustrationer og ses side om side med nogle af de karakterer, han har hjulpet med at bringe til live – herunder Mr. Magnolia, Zagazoo og Drengen med kjolen.

Quentin Blake: The Drawing of My Life inkluderer også et fascinerende indblik i hans berømte samarbejde med forfatteren Roald Dahl, som blandt andet har udtalt, at “når folk tænker på Den Store Venlige Kæmpe, så er det Quentins tegninger, de ser”. Om dette citat afslører Blake i dokumentaren, at hans første forsøg på at tegne den ikoniske “Store Venlige Kæmpe” blev afvist af den til tider temperamentsfulde forfatter. Derudover giver Dahls enke, Felicity, sit perspektiv på samarbejdet mellem de to kunstnere i et sjældent nyt interview. Alt i alt er den charmerende dokumentar om Blakes liv lavet med enestående adgang til Blakes omfattende arkiv, hvilket giver seerne mulighed for at fordybe sig i kunstnerens livlige og glæ- desfyldte verden.

torsdag 3. august
All the Beauty and the Bloodshed C More
3 aug 2023
01:00

All the Beauty and the Bloodshed

Dokumentar | 7.6 | 2022
Læs omtale

Prisbelønnet dokumentar om kunstneren og aktivisten Nan Goldin. Her skildres bl.a. hendes kamp mod Sackler-familiens firma Purdue Pharma. Det tjente milliarder på opioidkrisen, hvor overdoser af smertestillende medicin kostede hundredtusindvis af liv

onsdag 9. august
The Indian Doctor - Sæson 1 - 3 Britbox
9 aug 2023
00:04

The Indian Doctor – Sæson 1 – 3

Serie | Drama | Komplet Serie | 7.9 | 2010–2013
Læs omtale

I 1960’erne ændres et walisisk kulminesamfundet for altid, da den lokale læge dør, og hans afløser kommer som et stort chok for landsbybeboerne. Den ambitiøse Dr. Prem Sharma fra Delhi og hans glamourøse kone, Kamini, har valgt at forlade deres sofistikerede livsstil i London til fordel for den søvnige walisiske landsby Trefelin. Mens den storslået Kamini insisterer på, at de bør forlade stedet så hurtigt som muligt, bliver Prem hurtigt involveret i landsbyboernes liv og begynder snart at indse, at tingene ikke helt er, som de burde være. I The Indian Doctor ” indtager Sanjeev Bhaskar (Unforgotten, Yester- day, The Kumars at No. 42) hovedrollen som Dr. Prem Sharma, og Ayesha Dharker spiller hans kone Kamini (Finding Alice, Star Wars: Episode II – Attack Of The Clones).

The Indian Doctor – Sæson 1 til 3
Onsdag den. 9 august – Sæson 1
Onsdag den 16. august – Sæson 2
Onsdag den 23. august – Sæson 3
Drama (15 x 45, 2010 – 2013)

mandag 14. august
maria wern sæson 9
14 aug 2023
00:02

Maria Wern – Sæson 9

Serie | Krimi | Ny Sæson | 6.7 | 2008–
Læs omtale

Den 14. august er den skarpe politibetjent, Maria Wern, tilbage i den 9. sæson på C More. Alle krimifans kan godt glæde sig, når fire nye kriminalsager, i løbet af otte episoder, skal opklares på Gotland.

Maria Wern (Eva Röse) og Sebastian (Erik ”Jerka” Johansson) venter en familieforøgelse, samtidig som de skal efterforske sagerne omkring mordet på en ung lovende fodboldspiller, et lejemord med forbindelser til bandekriminalitet, et mord blandt gæsterne på en campingplads og en forsvundet kvinde som findes i en bil på bunden af et kalkbrud. Desuden debuterer Eva Röse som instruktør på en af filmene.

– Det føles helt naturligt at tage plads i instruktørstolen efter at have været med i og med til at udvikle krimiserien Maria Wern i så mange år. Både indholdsmæssigt og som eksekutiv producent. Det er selvfølgelig en tillid, som jeg håber, at kunne leve op til. Og så er det ikke mindst starten på nye spændende udfordringer, siger Eva Röse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Krimiserien Maria Wern udspiller sig på Gotland og er baseret på karaktererne fra Anna Janssons populære krimiromaner. Eva Röse spiller hovedrollen som Maria Wern og hendes kollegaer i efterforskningsgruppen består af Sebastian (Erik ”Jerka” Johansson), Arvidsson (Peter Perski), Sasha (Lola Zackow) og Oscar (Samuel Astor Åström). Efterforskningsgruppen får i den nye sæson en ny chef, Annika ”Fåhret” Fåhreus (Katrin Sundberg), som hurtigt krydser klinger med Maria og kollegaerne.

Sebastian bekymrer sig hele tiden for, at Maria ikke passer på sig selv, idet hun arbejder lige så meget som før, mens hun er gravid. Sebastian får dog selv nok at se til, da han efterforskes for at have begået tjenestemandsfejl. Noget som i den grad kommer til at vende op og ned på deres tilværelse.

I øvrige roller ses blandt andre Sigrid Johnsson, Oscar Pettersson, Tehilla Blad og David Arnesen.

Maria Wern, sæson 9 produceres af Warner Bros. Manuskriptforfattere er Inger Scharis og Jimmy Lindgren. For instruktion står Johan Lundin og Eva Röse. Producent på Warner Bros er David Nzinga.

Alle tidligere sæsoner af krimiserien ligger også på C More.

torsdag 17. august
en fransk sag
17 aug 2023
00:02

En fransk sag

Serie | Thriller | Seriepremiere | 6.4 | 2021
Læs omtale

En fransk sag er en samling miniserier, som er inspireret af kendte franske kriminalsager, som har rystet befolkningen og skabt stor opstandelse i hele verden.

Første sæson fortæller den rystende historie om en af Frankrigs mest mystiske sager; Det brutale mord på den kun fire-årige dreng Gregory.

Året er 1984 og Christine Villemin modtager en skæbnesvanger besked om, at hendes fire-årige søn, Gregory, er blevet kidnappet. Da han senere på aftenen findes myrdet i en nærliggende flod, sværger forældrene hævn!

En fransk sag er en del af Walter Presents-serien, som består af håndplukkede kvalitetsserier fra hele verden.

fredag 18. august
Verdens værste menneske C More
18 aug 2023
01:00

Verdens værste menneske

Film | Drama | 7.8 | 2021
Læs omtale

Julie fylder snart 30 år. Hendes liv er ét stort rod. Hendes ældre kæreste, Aksel, synes, de skal slå sig til ro og stifte familie. Til en fest møder hun den yngre Eivind. Hun gør det forbi med Aksel og kaster sig ud i et nyt forhold.

mandag 21. august
The Adulterer 3 C More
21 aug 2023
00:02

The Adulterer 3

Serie | Drama Krimi | Komplet Serie | Ny Sæson
Læs omtale

Hollandsk krimidrama. Vi fortsætter med at følge Iris og Willems kringlede vej mod kærligheden, som konstant rammes af dramatik, svigt og uventede hændelser. Der er gået to år siden Couwenberg endte bag tremmer, og Iris og Willem er nu endelig overbeviste om, ​at de har fundet freden. Men da en mystisk kvinde dukker op, begynder en farlig jagt på sandheden. Kan de lægge fortiden bag sig?

onsdag 23. august
Before We Die - Sæson 2 Britbox
23 aug 2023
00:04

Before We Die – Sæson 2

Serie | Krimi | Ny Sæson | 6.4 | 2021–
Læs omtale

Baseret på den svenske noir-serie “Innan vi Dör” og med Lesley Sharp (The Full Monty, Cran- ford, Afterlife) i hovedrollen som politidetektiven Hannah Laing, vender Before We Die tilbage med endnu en spændende sæson. I denne nye sæson opdager Hannah, at hendes fremmed- gjorte søn Christian er en undercover-informant i en brutal mordsag. Hun bliver inddraget i en krig mod Dubravka, lederen af den kriminelle kroatiske familie Mimica og mor til Christians elskerinde, Bianca.

I en hæsblæsende jagt forsøger Hannah at afsløre Mimica familien, inden Dubravka opdager, hvor parret befinder sig. Denne gang står der endnu mere på spil, når de kæmper for at be- skytte Bianca og Christians ufødte barn.

Before We Die har haft en stor succes hos Channel 4 i Storbritannien, og den er blevet en af deres mest vellykkede dramaserier i de senere år. De medvirkende inkluderer Vincent Regan (Clash of the Titans, Troy, Snow White and the Huntsman) som Billy, Kazia Pelka (Heartbeat) som Dubravka, Patrick Gibson (Tolkien, The OA, Shadow and Bone) som Christian og Issy Knop- fler (Signora Volpe) som Bianca. Sæson 1 er også tilgængelig på BritBox.

onsdag 30. august
New Tricks - Sæson 4 Britbox
30 aug 2023
00:04

Fornyet mistanke (New Tricks) – Sæson 4

Serie | Krimi | Ny Sæson | 8.0 | 2003–2015
Læs omtale

Baseret på ordsproget “man kan ikke lære en gammel hund nye tricks” fokuserer denne livlige og humoristiske serie fra starten af 2000’erne på arbejdet i Unsolved Crime and Open Case Squad. Her møder vi en fiktiv politiafdeling, der er bemandet med en række excentriske pen- sionerede detektiver. I hver episode er opgaven at genåbne uopklarede forbrydelser i London, og i centrum af det hele står Dennis Waterman (The Sweeney, Minder), der fungerer som an- kermand i et ensemble-cast, hvor også navne som Amanda Redman (The Good Karma Hospi- tal) og Alun Armstrong (Van Helsing, Sherwood) medvirker.

I starten af sæson fire afslører Jack (James Bolam – Sanditon) endelig identiteten på flugtbili- sten, der myrdede hans kone, og han er nu parat til at ofre alt for at få hævn.

torsdag 31. august
Rinkeby United
31 aug 2023
00:02
Læs omtale

Velkommen hjem – Rinkeby United er en dokumentarserie som følger fodboldholdet Rinkeby United, der vil være en positiv kraft og modvirke destruktivitet og kriminalitet i Rinkeby. Rinkeby United er mere end et hold, de er Rinkebys stolthed.


C More med Britbox i 12 mdr. til 65 kr./md.
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button