Månedsguides

Nyt på C More i august 2022

C More byder i august på en række film og serier til at underholde dig. Se blandt den danske film Pagten. Se oversigten herunder

Filtrér oversigten

mandag 1. august
unnamed file 28
1 aug 2022
00:02

Smølferne

Film | Børn
Læs omtale

Efter at være blevet jaget væk hjemmefra af den onde troldmand Gargamel, falder en gruppe smølfer gennem en portal der bringer dem ind i menneskernes verden, mere præcist, Central Park i New York. Smølferne må nu ud på en farefuld rejse for at komme hjem igen – inden Gargamel finder dem.

unnamed file 30
1 aug 2022
00:02
Læs omtale

Da Smølfine og hendes tre venner Brillesmølf, Klodsetsmølf og Stærksmølf finder et mystisk landkort, drager de ud på eventyr. Kortet leder dem gennem Den forbudte skov med alle dens magiske skabninger, og videre mod den hemmelig landsby, som de gør klogest i at finde, før den onde troldmand, Gargamel. Ved rejsens ende venter den største og mest fantastiske hemmelighed i Smølfernes historie.

unnamed file 29
1 aug 2022
00:02

Smølferne 2

Film | Børn
Læs omtale

Troldmanden Gargamel har skabt onde smølfelignende væsner – fræklinger, som skal stjæle magisk smølfe-essens. Men det er kun rigtige smølfer, der har det. Smølfine er den eneste, der kender formularen, som kan forvandle fræklinger til rigtige smølfer.

unnamed file 7
1 aug 2022
00:02

Tre sekunder

Film | Thriller
Læs omtale

Pete Koslow (Joel Kinnaman) har lagt sit kriminelle liv bag sig og arbejder nu som informant for FBI i New York. Som et led i jagten på mafiaen, får han en dag en dødsensfarlig opgave at gå undercover i Bale Hills fængslet, hvor en afsløring af ham kan blive livstruende for både ham og hans familie. Filmen bygger på bogen af samme navn skrevet af krimiforfatterne Roslund & Hellström.

tirsdag 2. august
unnamed file 3
2 aug 2022
00:02

Click

Film | Komedie
Læs omtale

Den stressede arbejdsnarkoman Michael Newman har ikke tid til sin kone og børn – i hvert fald ikke, hvis han skal imponere sin utaknemmelige chef og få sin velfortjente forfremmelse. Da han møder den ekspedienten Morty bliver hans bønner hørt – han får en magisk fjernbetjening, som giver ham mulighed for at springe over livets små forhindringer. Men gradvist overtager fjernbetjeningen hans liv!

unnamed file 2
2 aug 2022
00:02

Headhunterne

Film | Thriller
Læs omtale

Roger er Norges mest succesfulde headhunter, men på grund af dyre vaner supplerer han sin indtægt med risikable kunsttyverier! Da han finder et uvurderligt maleri, øjner Roger chancen for at komme sin dårlige økonomi til livs. Men maleriets ejer er tidligere elitesoldat, og han spiller sit helt eget spil. Snart er det Roger selv, der er “”headhuntet””! Actionthriller baseret på Jo Nesbøs bestseller.

unnamed file 31
2 aug 2022
00:02

My Spy

Film | Komedie
Læs omtale

Da CIA-agenten Jason Jones, JJ blandt venner, degraderes til en lille overvågningsopgave, havner han i lommen på Sophie, en sød ni-årig pige med ben i næsen. Hun bruger sine evner med teknologi og gadekløgt til at finde JJs hemmelige skjulested tæt på den lejlighed, som hun deler med sin mor. Til gengæld for at holde JJ’s dække hemmeligt får Sophie ham overtalt til at lære hende at være spion.

unnamed file 4
2 aug 2022
00:02

The Commitments

Film | Drama
Læs omtale

Moderne klassiker fra Dublin, hvor den ihærdige Jimmy Rabbitte får ideen til at sammensætte et band, der skal spille musik, der afspejler arbejderkvarteret: amerikansk soul – mærkeligt nok. Det udvikler sig til en rejse, der byder på mange op- og nedture, kærlighed og venskab. “”The Commitments”” blev kåret til Irlands bedste film nogensinde. Baseret på bogen af Roddy Doyle. Instruktør: Alan Parker.

onsdag 3. august
unnamed file 6
3 aug 2022
00:02

A Dog’s Purpose

Film | Drama
Læs omtale

Hvad er en hunds formål i livet? Det forsøger golden retriever-hvalpen Bailey at finde ud af, da han bliver reddet af drengen Ethan. Gennem et langt liv lærer Bailey at holde af sit menneske, men han kan aldrig finde ud af, præcis hvad et hundeliv går ud på. Bailey får dog flere chancer for at finde sit formål, for han genfødes som en ny hvalp den ene gang efter den anden.

Shakespeare & Hathaway: Private Investigators | Exclusive Trailer
3 aug 2022
00:02

Shakespeare og Hathaway – Sæson 1-3

Serie | Krimi | Seriepremiere
Læs omtale

Frank Hathaway får hjælp af den spøjse Luella Shakespeare til at løse mord i den idylliske by Stratford-upon-Avon. Han er en gnaven enspænder, og hun er en udadvendt tidligere frisør, men på trods af deres forskelligheder har de stor succes som underholdende detektivduo. “Shakespeare & Hathaway” er en charmerende britisk krimiserie fra BBC

Steam Train Journeys
3 aug 2022
00:02
Læs omtale

Der er noget ved damptog, der sætter gang i fantasien. I Steam Train Journeys stiger seerne ombord til en meget spændende tur på skinner og får unik baggrundsviden om Storbritanniens mest spektakulære gamle jernbaner – fra den slående kystlinje i South Devon til de grønne græsmarker i det walisiske højland og underholdning for hele familien i East Lancashire.

unnamed file 23
3 aug 2022
00:02
Læs omtale

The Girl in the Woods er en fantasy-inspireret gyserserie om en gruppe teenagere i Oregon, der må kæmpe for deres liv, da overnaturlige farer breder sig i deres nærområde. Det hele starter med, at en ung pige pludselig dukker op i den lille by West Pine. Hun hævder at være flygtet fra en kult, hvis formål er at beskytte menneskeheden mod lumske dæmoner, der lurer bag en mystisk dør inde i skoven.Den mystiske teenager Carrie dukker pludselig op i den lille by West Pine. Hun hævder at være flygtet fra en kult, hvis formål er at beskytte menneskeheden mod lumske dæmoner, der lurer bag en mystisk dør inde i skoven.

unnamed file 5
3 aug 2022
00:02

The Post

Film | Drama
Læs omtale

The Post fortæller den sande historie om, hvordan avisen The Washington Post i 1971 får fingrene i statshemmelige papirer, der dokumenterer, at den amerikanske regering over en lang årrække har løjet for vælgere og kongressen om Vietnamkrigen. Men præsidenten truer med at lægge avisen i grus, hvis de udgiver papirerne. Hvilken pris har sandheden?

White House Farm - Own it on DVD & Digital Download
3 aug 2022
09:01

White House Farm

Serie | Krimi
Læs omtale

For over tredive år siden blev tre generationer af en familie myrdet på deres afsidesliggende gård. Dette er dramatiseringen af en sand krimihistorie, der ser nærmere på mysteriet om, hvad der skete den skæbnesvangre dag.

torsdag 4. august
unnamed file 8
4 aug 2022
00:02

En gång i Phuket

Film | Komedie
Læs omtale

Sven er en rastløs svensk mand, der savner noget at brænde for. Han beslutter sig for at rejse til Thailand for at skrive en roman og komme væk fra hverdagen. Kort tid efter ankomsten til sit ferieparadis møder han en række farverige personligheder og lærer en ting eller to om livet, kærligheden og sig selv.

fredag 5. august
unnamed file 32
5 aug 2022
00:02

Bamse og røverbyen

Film | Børn
Læs omtale

Bamse, Ole Opfinder og Lille Hopsa tager på et spændende eventyr gennem Trylleskoven. De tre venner skal finde Røverbyen for at redde farmor, der er blevet kidnappet af den klamme skurk Reinard Ræv og hans kumpaner. Reinards plan er, at Bamse aldrig mere skal have krafthonning.

unnamed file 9
5 aug 2022
00:02

Hundredefodsrejsen

Film | Drama
Læs omtale

Da en farverig indisk familie åbner en café i en lille sydfransk landsby, lægger de sig hurtigt ud med den fine Michelin-restaurant på den anden side af gaden. Og især med dens iskolde indehaver, Madame Mallory. Men i sit ihærdige forsøg på at forhindre tilflytternes planer, opdager Madame Mallory hemmeligheden bag den indiske succes. Det forandrer hendes verden, som ingen havde kunnet forudse.

lørdag 6. august
unnamed file 14
6 aug 2022
00:02

Prästen i paradiset

Film | Komedie
Læs omtale

Den svenske kirkes menighed i Phuket, Thailand, gør ikke meget væsen af sig. Faktum er, at de fleste, der besøger øen, ikke har bemærket sig, at den er der. Men det skal der laves om på. Den svenske statsminister kommer nemlig på besøg. Dette er kirkens chance for at vise det fine arbejde, man udfører for svenske turister og bosiddende svenskere på den anden side af Jorden.

søndag 7. august
unnamed file 15
7 aug 2022
00:02

Pagten

Film | Drama
Læs omtale

Drama om mødet mellem den unge digter Thorkild Bjørnvig og verdensstjernen Karen Blixen. De indgår en pagt, hvor hun vil tage forfatterspiren under sine vinger til gengæld for, at han udviser hende ufravigelig troskab. Pagten får stor indflydelse på begges liv, og det driver dem ud i ekstremerne. Bjørnvigs privatliv sættes på en prøve, mens Blixen kæmper med sine egne dæmoner og sygdom.

mandag 8. august
C MORE | Mord i skærgården 8
8 aug 2022
00:00

Mord i Skærgården – Sæson 8

Serie | Drama Krimi | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Alexandra Rapaport og Nicolai Cleve Broch er tilbage i en ny sæson af den populære svenske krimiserie Mord i Skærgården, baseret på Viveca Stens bestseller romaner.

Stockholms skærgård er ikke helt så fredelig, som du måske går rundt og tror. Bølgerne mod klipperne raser, og det samme gør ondskaben på den smukke ø. Døde mennesker dukker op her og der, og kriminalinspektør Thomas Andreasson (Nicolai Cleve Broch) og advokat Nora Linde (Alexandra Rapaport) gør uhyggelige opdagelser i det lille lokalsamfund. Den succesfulde advokat må samtidig kæmpe med sin fortid og har mørke minder med i bagagen.

[CMore14dagegratis]

I sæsonens første afsnit: Alexander og Stenmark tager en indbrudstyv på fersk gerning. Han nægter at udtale sig, før han har mødt Nora. Han hævder at vide, hvad der er sket med den forsvundne Angelica, en sag, der har høj prioritet for Nora.

tirsdag 9. august
unnamed file 16
9 aug 2022
00:02

Viceroy’s House

Film | Drama
Læs omtale

Dette er historien om, hvordan verdenshistoriens største imperium blev opløst, og to nationer opstod. Vicekongens hus i Delhi er et enormt palads, der skal vise inderne det britiske imperiums storhed. Men imperiets dage er talte, og krigshelten Lord Mountbatten indsættes i 1947 som den sidste vicekonge af Indien. Hans opgave bliver at opløse det britiske styre. Men opgaven virker umulig.

onsdag 10. august
Before We Die - Trailer
10 aug 2022
00:02

Before we Die

Serie | Krimi | Seriepremiere
Læs omtale

A detective faces impossible choices in this twist-filled noir

Scott & Bailey's Lesley Sharp stars in this thrilling crime drama based on the Swedish series. When her lover is snatched off the streets of Bristol, DI Hannah Laing realises there is far more at stake than bringing the culprit to justice.

unnamed file 17
10 aug 2022
00:02

I, Tonya

Film | Drama
Læs omtale

Tonya Harding har dyrket kunstskøjteløb siden hun som fireårig, blev presset til det af sin følelseskolde mor. Hun er dog ikke accepteret i miljøet på grund af hendes baggrund i den fattige del af Portland, Oregon. Som voksen er hun blandt de bedste i verden, men til OL i 1994 bliver hendes rival overfaldet. Tonya bliver beskyldt for overfaldet.

Scandimania Trailer
10 aug 2022
00:02

Scandimania

Underholdning
Læs omtale

Sverige, Danmark og Norge er officielt blevet udnævnt til de lykkeligste lande i verden, og kendiskokken Hugh Fearnley-Whittingstall vil finde ud af hvorfor. I Sverige møder han et medlem af ABBA og går på jagt i skoven, i Danmark laver han mad med chefkokken hos Noma og øver sig i at dykke i havnen, og i Norge besøger han et åbent fængsel, der ligner en sommerlejr.

The Tunnel (2013) - Official Trailer
10 aug 2022
00:02

The Tunnel

Serie | Krimi
Læs omtale

A prominent French politician is found dead on the border between the U.K. and France, and two agents have to work together on behalf of their respective countries to find the murderer.

torsdag 11. august
unnamed file 18
11 aug 2022
00:02

Need For Speed

Film | Action
Læs omtale

Undergrundsracerkøreren Tobey Marshall har siddet to år bag tremmer for et mord, han ikke begik. Da han endelig slipper fri, er det ultimative racerløb for muskelbiler på trapperne, og Tobey ser sin chance for hævn. Men hvad vil der ske, når manden bag Tobeys fængsling er hans tidligere partner? Og når en milliondusør på Tobeys hoved gør alle andre deltagere til dødsfjender?

SHETLAND Series | Season 6 Trailer (HD) BritBox
11 aug 2022
00:02

Shetland – Sæson 6

Serie | Krimi | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Baseret på den prisvindende krimiforfatter Ann Cleeves’ bøger. Shetland følger betjenten Jimmy Perez og hans team, mens de efterforsker forbrydelser i et sammentømret øsamfund i det nordlige Skotland. I de afsides og nogle gange fjendtlige omgivelser må teamet arbejde på nye og utraditionelle måder. Serien foregår i et umådeligt smukt landskab.

Der er 6 afsnit i den nye sæson

fredag 12. august
unnamed file 20
12 aug 2022
00:02

Kick-Ass

Film | Action
Læs omtale

Behøver man mere end en maske for at være superhelt? Dave Lizewski har gjort det, vi alle på et tidspunkt i vores liv har drømt om: Taget springet fra kikset teenager til hårdtslående superhelt! Og det er nemmere, end du tror. Bare på med masken, ned i underverdenen og KICK ASS! Supertræning? Nej. Superkræfter? Nej. Superhelt? Helt sikkert!

lørdag 13. august
unnamed file 21
13 aug 2022
00:02

Children of Men

Film | Drama
Læs omtale

Året er 2027, og Jorden er ramt af en uforklarlig barnløshed. Ingen fødsel har fundet sted i 18 år, og alt håb for fremtiden er væk. I et krigshærget London dukker pludselig en ung gravid kvinde op, og den tidligere aktivist Theo får travlt med at bringe hende i sikkerhed. Baseret på en roman af thrillerdronningen P.D. James.

søndag 14. august
unnamed file 22
14 aug 2022
00:02

Our Friend

Film | Drama
Læs omtale

Da Nicole og Matt Teague pludselig oplever en rystende vending i livet, får de uventet hjælp fra deres ven Dane. Han flytter ind hos dem og hjælper med alt fra hverdagens gøremål til at passe deres to døtre. Dramaet Our Friend er baseret på Matthew Teagues prisvindende artikel i magasinet Esquire og på rollelisten ses blandt andre Casey Affleck, Dakota Johnson og Jason Segel.

mandag 15. august
unnamed file 33
15 aug 2022
00:02
Læs omtale

Monsterfamilien bliver noget overraskede, da Mavis afslører, at de skal sammen på krydstogtferie. Det falder i god jord hos Dracula, der endelig kan få slappet af. Det starter da også som lutter lagkage, lige indtil det umulige sker. Dracula forelsker sig i den mystiske kaptajn for skibet, og det bekommer ikke Mavis vel. Han finder nemlig ud af, at kaptajnen ligger inde med en farlig hemmelighed!

tirsdag 16. august
C MORE | From
16 aug 2022
00:02

From

Serie | Gyser
Læs omtale

From er en rystende gyserserie af producenterne bag kultserien Lost. Familien Matthews er på bilrejse et sted midt i USA, da de pludselig sidder fast i en mystisk lille by, som hver aften efter mørkets frembrud hjemsøges af farlige væsner. De ufrivillige besøgende skal nu kæmpe for deres egen overlevelse, mens de leder efter en vej ud af den mareridtslignende løkke. Uroen vokser, da en familie ser ud til at have strandet i en ond lykke omkring en mystisk lille by. Da bilen kører galt, skynder indbyggerne sig med at få dem hurtigt inden døre, for efter mørkets frembrud bliver det livsfarligt!

onsdag 17. august
Reel Britannia | A modern history of British Cinema, streaming only on BritBox from 9th June
17 aug 2022
00:02

Reel Britannia

Dokumentar
Læs omtale

Comedian Nick Helm explores the dramatic history of British cinema. Discover how cinema held a mirror up to society from 1960 through to the 00s.

MI5 Season 1 Trailer
17 aug 2022
00:02

Spooks – sæson 9

Serie | Action
Læs omtale

Velkommen til den spændende underverden hos MI-5, Storbritanniens hemmelige efterretningstjeneste og elitehold af spioner, der arbejder døgnet rundt for at beskytte nationen mod organiseret kriminalitet, terrorisme, belejrede ambassader og mere. Denne stilfulde og spændende serie var en kæmpe succes hos både kritikere og publikum, og havde mange populære gæstestjerner.

THE PEMBROKESHIRE MURDERS Official Trailer (HD) Luke Evans
17 aug 2022
00:02
Læs omtale

I Wales i 2006 begynder kriminalkommissær Steve Wilkins at efterforske et 17 år gammelt dobbeltmord, der aldrig er blevet opklaret. Snart opdager Steve, at sagen tilsyneladende har forbindelse til to andre uopklarede forbrydelser.

Victoria's Secret: Angels and Demons | Trailer | Hulu
17 aug 2022
00:02
Læs omtale

Victoria’s Secret: Angels and Demons er historien om et kæmpe brand, der fik stækket sine vinger og fik finansielle problemer på grund af en ledelse, som blev anklaget for chikane, sexisme og for at skabe et giftigt arbejdsklima.

Graverjournalisten og den Emmy-nominerede, Matt Tyrnauer (Valentino: The Last Emperor), stiller skarpt på Victoria’s Secret i den nye dokumentarserie, som også kredser om, hvordan modeindustrien påvirker dig og samfundets syn på kvinder. Victoria’s Secret: Angels and Demons får premiere på C More onsdag den 17. august med alle tre afsnit på én gang.

Episode 1 – Inventing Victoria

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Alle kender Victoria’s Secret, men de færreste kender manden bag det succesfulde lingerimærke. Les Wexner kom fra fattige kår, men lykkes med at skabe sit milliardimperium. Undervejs knytter han et nært og mystisk venskab med Jeffrey Epstein.

Episode 2 – The Secret Friend

Mens Victoria’s Secrets englemodeller bliver superstjerner og overskuddet stiger, holder Epstein, ifølge senere vidneudsagn, en kvinde fanget på Wexners ejendom. Samtidig med at den lumske forbindelse mellem Wexner og Epstein går ubemærket hen, udvides Victoria’s Secret-varemærke til også at nå ud til teenagepiger.

Episode 3 – Tarnished Angels

Tiderne ændrer sig og Victoria’s Angels kæmper for at følge med, og samtidig afsløres et imponerende og indflydelsesrigt netværk blandt milliardæreliten. Wexners imperium vakler under vægten af ​​sexanklagerne mod Epstein, mens både kultur- og modelandskabet ændrer sig.

mandag 22. august
unnamed file 26
22 aug 2022
00:02

Fargo

Serie | Drama
Læs omtale

Prisbelønnet og anmelderrost krimidramaserie med sort humor, hvor hver sæson byder på en ny historie med mærkelige forbrydelser og mordmysterier. Det er nye karakterer, men foregår i den samme verden og byder på en lang række spændende intriger som filmsuccesen Fargo, som den er inspireret af. Serien er skabt af forfatteren Noah Hawley og Coen-brødrene, der stod bag filmen, er medproducenter. Den manipulerende forbryder Lorne Malvo havner i den lille by Bemidji, Minnesota, hvor han støder på den stilfærdige forsikringsmand Lester Nygaard og får ham til at tage et livsændrende valg.

unnamed file 25
22 aug 2022
00:02

Trauma

Serie | Drama
Læs omtale

Fransk dramathriller om politimanden Adam Belmont der vågner op med hukommelsestab efter at være blevet skudt i hovedet. Da han opdager en kvinde, der er bundet og blevet terroriseret i sin kælder, rammes han af tvivl. Tænk hvis seriemorderen han har jagtet, er ham selv? Trauma er en del af Walter Presents-serien, som består af håndplukkede kvalitetsserier fra hele verden. Politimanden Adam Belmont overlever mirakuløst efter at være blevet skudt i hovedet. Han husker slet ikke, hvad de er sket og da han opdager en ung kvinde, der er bundet i sin kælder, sætter han spørgsmålstegn ved sit verdensbillede.

tirsdag 23. august
The Thief, His Wife and the Canoe | Trailer | BritBox ZA
23 aug 2022
00:02

The Thief, His Wife and the Canoe

Serie | Krimi | Seriepremiere
Læs omtale

Exclusively on BritBox, Eddie Marsan stars in this compelling and utterly bizarre true con story. When a man fakes his death with the help of his wife, they end up neck deep in a sea of lies, crime & deception.

onsdag 24. august
Korridoren | Trailer | Premiär 24 augusti
24 aug 2022
00:02

Kollegiet

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

20-årige Jenny forlader Eskilstuna for at læse til psykolog i Uppsala. På kollegiet møder hun de karismatiske clubkids Saga og Oliver, som lokker Jenny til en beslutning med ødelæggende konsekvenser…

Små og store synder (Heartbeat) C More
24 aug 2022
00:02
Læs omtale

Nu kan du streame Små og store synder på C More og Britbox. Den britisk politidramaserie, hvor handlingen foregår på og omkring de ansatte på en fiktiv politistation lokaliseret i den fiktive lille engelske Yorkshire-landsby Aidensfield i 1960'erne får premiere 24. august.

fredag 26. august
PROJECT Z Teaser Trailer (2020) Zombie Horror
26 aug 2022
00:02

Projekt Z

Film | Gyser
Læs omtale

Et filmhold og en gruppe skuespillere tager til et nedlagt hotel i de norske fjelde for at indspille en zombiefilm. Men indspilningerne hvirvles ind i intriger både foran og bag kameraet . Som om det ikke var nok, så bliver deres fiktion pludselig til virkelighed, da en ukendt skabning begynder at terrorisere filmsettet.

mandag 29. august
den røde enke c more
29 aug 2022
00:02

Den røde enke – Sæson 6

Serie | Krimi Thriller | Ny Sæson
Læs omtale

Alexandra Rapaport tager afsked med rollen som gangstermoren Sonja Ek, når 6. sæson af krimiserien Den røde enke (Gåsmamman) får premiere på C More den 29. august. Den sidste sæson består af seks afsnit – du får et nyt afsnit hver mandag.

Den røde enke – Sæson 6 – det handler den om

I den sidste sæson af seersuccesen er Sonjas dække som Majoren blevet afsløret. Sonjas dobbeltspil bringer hendes familie i livsfare, og gør den til skydeskive for hendes fjender.- Jeg ser med ængstelse frem imod den sidste sæson. Seriens familie er blevet som min egen. Sonja Ek er en del af mig, som jeg ikke ville være foruden. Dette har været mit livs tv-rejse, og jeg føler en dyb taknemmelighed og kærlighed til alle involverede. Ikke mindst til vores store fanskare, siger Alexandra Rapaport.

Handlingen tager fart, hvor den seneste sæson sluttede. Sonja (Alexandra Rapaport) er flygtet fra politiet, og hun og familien er nu truet fra flere sider end nogensinde før. Vera Kronstedt (Sofia Ledarp) og Benjamin Gerafis’ (Mitcho Batalov) fortsætter med at angribe alt, som Sonja har kært for at få ram på hende. Følgerne er katastrofale, og Sonja må lægge sit liv i hænderne på dem, som hun hidtil har gjort alt for at undgå. Familien er genforenet, men det langvarige pres, den har levet under, vejer tungt og tærer på sammenholdet. Hvordan vil de være i stand til at vende tilbage til et liv i frihed?

På rollelisten møder vi desuden Christian Svensson, Shebly Niavarani, Anastasios Soulis, Ulf Friberg, Clara Christiansson Drake, Joel Lützow og Edvin Ryding.

6. sæson af Den røde enke produceres af Bigster. Mathias Gruffman og Birgitta Wännström er producenter, mens Joakim Eliasson er konceptuerende instruktør og Olof Spaak står for instruktionen af de enkelte afsnit. Hovedforfatterne er Jimmy Lindgren og Alexander Kantsjö, og afsnitsforfatterne er Jimmy Lindgren, Katarina Ewers, Katja Juras samt Anna Ströman Lindblom. Petra Ahlin er eksekutiv producent for C More og TV4.

onsdag 31. august
Four in a Bed C More
31 aug 2022
00:02

Four in a Bed

Reality
Læs omtale

This series offers an intriguing behind-the-scenes peek at a British institution: the bed and breakfast. Four pairs of B&B owners take turns staying at one another’s establishments, rating everything from furnishings to fry-ups, in a competition to determine who runs the best B&B. Series One features hoteliers based in picturesque locales including Oxfordshire, South Wales, and Edinburgh.

Happy Valley: Extended Trailer | Series 1
31 aug 2022
00:02

Happy Valley

Serie | Krimi
Læs omtale

Som politiinspektør i en lille by i Yorkshire tager Catherine Cawood sig af små som store sager. I seriens første sæson inddrages hun i en kidnapning af en rig forretningsmands datter, en sag der udvikler sig til en stribe voldelige forbrydelser og som har relation til hendes egen afdøde datter

unnamed file 27
31 aug 2022
00:02

The Sounds

Serie | Thriller
Læs omtale

Dramathriller om det candiske par Tom og Maggie som flytter til New Zealand for at komme væk fra Toms kontrollerende familie. Sammen vil de åbne en fiskehandel og starte på ny, men eventyret tager en ubehagelig drejning, da Tom pludselig forsvinder sporløst under en sejltur. Politiet bliver tilkaldt og snart opdager Maggie, at der er meget om hendes mand, hun ikke ved! Fuld af forventning ankommer Maggie til Marlborough Sounds for at blive genforenet med sin mand. Glæden er dog kort, da han forsvinder sporløst. Maggie tvinges til at indse, at hun slet ikke kender sin mand så godt, som hun troede.


I samme kategori

Back to top button