MånedsguidesBritBox

Nyt på BritBox i december 2023

Se med på BritBox i december, hvor du kan opleve Jason Isaacs i rollen som Cary Grant i den længe ventede og bemærkelsesværdige serie, Archie. Cary Grant var en af det 20. århundredes mest ikoniske figurer, men få kender til Archie Leach, manden bag navnet, og de mange udfordringer, han overvandt på vejen til Hollywood.

Du kan også glæde dig til krimidramaserien Sherwood. Serien udspiller sig i en mineby i Nottinghamsire, og afdækker to chokerende og uventede mord, der kaster et allerede splittet samfund ud i kaos. I Sherwood medvirker bl.a. David Morrisey, Robert Glenister, Joanne Froggatt og Lesley Manville i hovedrollerne.

Der kommer også en julespecial af Beyond Paradise, der dog ikke er sat en konkret dato på. Denne julespecial giver seerne mulighed for at genforenes med detektiv-inspektør Humphrey Goodman (Kris Marshall, Death in Paradise, Sandition, Love Actually), efter at han har taget en pause i Caribien for at finde ro og overveje sin fremtid efter første sæsons følelsesladede finale. Sæson to af Beyond Paradise er tilgængelig på BritBox i 2024.

Britbox deler dagligt nye underholdningsgaver ud med “The 12 days of Britmas” – tilgængelig fra den 13.-24. december. Her bydes der på klassiske film som Goodbye Mr Chips og The Wind in the Willows samt britisk komedie med Dawn French’s sjove Murder Most Horrid og det tidløse French & Saunders Christmas Special (1994).

Filtrér oversigten

torsdag 7. december
Archie I BritBox Original I Exclusive Trailer
7 dec 2023
00:04

Archie

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 2023–
Læs omtale

‘Archie’, er titlen på en ny BritBox serie skrevet af BAFTA-prismodtageren Jeff Pope. Serien skildrer livet af en af Hollywoods største skuespillere, Cary Grant, og har Jason Isaacs i hovedrollen.

I Archie medvirker også Laura Aikman (Bluestone 42, Gavin and Stacey) som Carys ekskone, Dyan Cannon, Harriet Walter (Succession, Ted Lasso, Killing Eve) som Elsie Leach, Carys mor- Dainton Anderson (Patrick Melrose), Calam Lynch (Bridgerton) og Oaklee Pendergast (Home), spiller de yngre versioner af Archie Leach, og Kara Tointon (Mr Selfridge, The Halcyon, Sound of Music Live), spiller den unge Elsie.

Serien lanceres med to afsnit ugentligt den 7. december og den 14. december.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Archie – mere om handlingen

Archie er historien om Archibald Alexander Leachs problemfyldte barndom, og hvordan ekstrem fattigdom, farens utroskab og tabet af hans ældre bror rev familien fra hinanden, og sendte hans mor ud i en nedadgående spiral af sorg og depression.

I en alder af 14 år blev Archie castet i et musikshow, og rejste på tourné med de andre skuespillere til USA. Et tilfældigt møde med komikeren George Burns hjalp ham med at finde fodfæste i skuespiller verden, og en kontrakt med et filmstudie og en navneændring betød, at Cary Grant blev født.

Dramaserien skifter scener til 1961, hvor den legendariske skuespiller befinder sig på toppen af sin karriere, og har brudt samtlige box office rekorder. På trods af sin succesfulde karriere er Archie dybt ulykkelig i sit privatliv, indtil han møder og forelsker sig en 33 år yngre skuespillerinde, Dyan Cannon.

onsdag 13. december
Vinden i piletræerne Britbox
13 dec 2023
00:04

Vinden i piletræerne

Film | Adventure | 6.4 | 2006
Læs omtale

En ny version af Kenneth Grahames klassiske børnebog med Matt Lucus og Bob Hoskins i hovedrollerne.

torsdag 14. december
Being Poirot Britbox
14 dec 2023
00:04

Being Poirot

Dokumentar | 8.5 | 2013
Læs omtale

Efter at have spillet Hercule Poirot i 25 år, undersøger den britiske skuespiller David Suchet, hvorfor folk stadig elsker denne legendariske karakter.

fredag 15. december
Into the Blue Britbox
15 dec 2023
00:04

Into the Blue

Film | Krimi | 6.1 | 1997
Læs omtale

John Thaw (Inspector Morse) spiller en mislykket forretningsmand, der bliver indkaldt af det lokale politi, da en ung engelsk kvinde forsvinder på øen Rhodos.

lørdag 16. december
The World’s Most Extraordinary Christmas Dinners Britbox
16 dec 2023
00:04
Læs omtale
søndag 17. december
Goodnight Mister Tom Britbox
17 dec 2023
00:04

Goodnight Mister Tom

Film | Drama | 7.8 | 1998
Læs omtale

En genert og stille person fra Anden Verdenskrig bliver huset af en utilfreds gammel mand, og de udvikler snart et tæt bånd.

mandag 18. december
Murder Most Horrid - Sæson 1-2 Britbox
18 dec 2023
00:04

Murder Most Horrid – Sæson 1-2

Serie | Drama | 7.3 | 1991–1999
Læs omtale

(Sæson 1 & 2): Dawn French’s morsomme mord-dramady.

tirsdag 19. december
Goodbye Mr Chips Britbox
19 dec 2023
00:04

Goodbye Mr Chips

Film | Drama | 7.5 | 2002
Læs omtale

Skildrer livet for en meget elsket skolelærer på en privatskole i 1920’erne med Martin Clunes.

onsdag 20. december
French & Saunders - Julespecial Britbox
20 dec 2023
00:04
Læs omtale

Julespecial (1994)

Sherwood | Trailer - BBC Trailers
20 dec 2023
00:04

Sherwood

Serie | Drama Krimi | Seriepremiere | 7.4 | 2022–
Læs omtale

David Morrissey (The Missing, State of Play, The Walking Dead) leder et stjernespækket cast i denne seks-delte serie. De medvirkende er Joanne Froggatt (Downtown Abbey, Liar), Rob- ert Glenister (Hustle Spooks, Law & Order UK), Alun Armstrong (Breeders, Year of the Rabbit, New Tricks) Lesley Manville (The Crown, Phantom Thread, Harlots, Mum) og Adeel Akhtar (Sweet Tooth, Utopia). Sherwood, som er skrevet af James Graham (Quiz, Ink), er delvist inspireret af virkelige begi- venheder. Midt i Sherwood opdages to chokerende og uventede mord, der kaster et alle- rede splittet samfund ud i kaos, og udløser en massiv menneskejagt. Mistænksomheden og fjendtligheden vokser, ikke kun mellem livslange naboer, men også mod politistyrkerne, der ankommer til byen. De tragiske mord truer med at genoplive historiske konflikter, der blev udløst under minearbejderstrejken for tre årtier siden. Sherwood er både et overbevisende, nutidigt krimidrama og en dybtfølt menneskelig for- tælling om et samfund, der tvinges til at konfrontere grusomme begivenheder fra årtier til- bage, som stadig præger dem. Samtidig fungerer det som en aktuel udforskning af de kom- plekse sociale og politiske strukturer i nutidens post-Brexit Storbritannien. Serien dykker ned i nogle af de mest presserende brud, der har formet det moderne britiske samfund.

torsdag 21. december
Paul O’grady: For the Love of Dogs – Julespecial Britbox
Læs omtale

Julespecial (2019)

fredag 22. december
The Mezzotint Britbox
22 dec 2023
00:04

The Mezzotint

Film | Drama
Læs omtale

En museumsinspektør modtager et meget foruroligende kobberstik, der ændrer sig hver gang han og hans kolleger ser på det.

lørdag 23. december
Christmas Lights Britbox
23 dec 2023
00:04

Christmas Lights

Film | Komedie
Læs omtale

Komedie med Robson Green

søndag 24. december
Dickensian - Sæson 1 Britbox
24 dec 2023
00:04

Dickensian – Sæson 1

Serie | Drama | Seriepremiere | 7.6 | 2015–2016
Læs omtale

Dickensian er en dristig genopfindelse af Charles Dickens’ tidløse romaner, hvor hans mest ikoniske karakterer lever side om side i det samme viktorianske kvarter.

søndag 31. december
Whitechapel - Sæson 1 Britbox
31 dec 2023
00:04

Whitechapel – Sæson 1

Serie | Krimi
Læs omtale

Hvis du ikke har lyst til at tage ud og feste, så hvorfor ikke binge alle fire sæsoner af det hjer- teskærende krimidrama, Whitechapel, og få en nytårsaften at huske.

Gaderne i Whitechapel flyder med blod. En morder er løs om natten og udvælger sårbare kvinder og efterlader dem brutalt myrdet. Lokalbefolkningen lever i frygt, og politiet er uden spor – uden motiv, uden beviser og uden håb om at fange den barbariske morder. Men det er ikke det 19. århundrede og tiden for Jack the Ripper. Vi har kun nu.

DI Chandler, en nybegynder i mordgåder og ekspert i politiets politik og korte kurser bliver tildelt sagen. Hans kolleger er dog alt andet end nybegyndere. Øverst blandt dem er DS Miles, den arketypiske kyniske, har-set-det-hele-detektiv. Tipset af ‘Ripperolog’ Edward Buchan får Chandler øje på, at denne moderne morder kopierer de berygtede Whitechapel-mord ned til hver eneste detalje. Kan Chandler gøre, hvad hans kolleger ikke formåede for over 100 år siden, og fange personen bag? Whitechapel er filmisk og stilfuld med en særegen gotisk kant og gallisk humor. Det er langt fra de fleste politiprocedurale dramaer. Gør dig klar til ambitiøse historier, mindeværdige, realistiske karakterer og nok gys til at holde pulsen i gang.


I samme kategori

Back to top button