Radio og Podcast Nyt

Nye programmer på Radio4

Der er nye efterårsprogrammer klar på Radio4. Læs mere om Fiskerinderne, Vi har lyst og Menneskemixeren herunder.

Snøren er løs i ‘Fiskerinderne’ – Nyt fiskeprogram på Radio4
Der er absolut ingen garanti for fangst. Til gengæld er humøret højt – næsten – hver gang, når Stine Frandsen og Katharina ‘Kalle’ Juul-Andersen, hver uge tager fiskestangen på nakken og sætter kursen mod bølgen blå i Radio4’s nye fiskeprogram ’Fiskerinderne’.

Lystfiskeri er nemlig ikke længere forbeholdt mænd i sydvest og med pibe i mundvigen. De seneste år er flere kvinder bidt på krogen, viser tal fra Fiskeristyrelsen, og Radio4’s ’Fiskerinderne’ viser hvorfor.
Her handler det nemlig ikke kun om at fange fisk. For Stine og Kalle er det lige så vigtigt at komme ud i naturen, tale dybt og grine højt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kalle har fisket hele sit liv, mens hendes veninde Stine blev lokket med under coronakrisen. Nu vil de to fiskerinder vise glæderne ved at tage på fisketur sammen – mens de samtidig slider for at gøre Stine til den mesterfisker, hun drømmer om, at det hele skal føre til.

For Stine er læringskurven stejl, og usikkerheden rammer hende hvert andet minut, men heldigvis står den rutinerede Kalle klar med gode råd og lommepsykologi, og får – for det meste – beroliget sin uerfarne fiskeveninde. ”Det handler jo bare om at hygge sig”, som de siger.

Så træk din gamle sweater på og tag med, når ’Fiskerinderne’ hver søndag klokken 8 kaster snøren på Radio4, eller lyt til første program her.

 

Lysten i fokus på Radio4

Sex er sjovt, og sex er sundt. Den er selv Sundhedsstyrelsen med på. Alle har nemlig lyst til at have et godt sexliv, men det er ikke nødvendigvis det samme som, at lysten til sex altid er til stede.

I Radio4’s nye program ’Vi har lyst’ ser radiovært Britt Berglund og parterapeut, sexolog og klummeskribent Daisy Løvendahl nærmere på, hvorfor danskernes sexlyst halter og hvad, der kan gøres ved det.

Med afsæt i breve fra lytterne og deres udfordringer giver Britt Berglund og Daisy Løvendahl hver lørdag aften plads til samtale, fællesskab og rum for løsninger på lystudfordringen. Ambitionen er at give alle danskere lysten tilbage uanset alder, køn, seksualitet og civilstatus.

Lyt med lørdag kl. 21 eller som podcast, hvor du også eksklusivt finder bonus-programmet ’Vi har lyst til mere’.

 

Tre mennesker kommer ind på en café
Du kender vittigheden, der begynder med, at tre mennesker kommer ind på en bar. Den bliver til virkelighed, når Radio4 mikser vidt forskellige mennesker på en café og sætter dem i gang med at diskutere tro, eksistens og fordomme med afsæt i aktuelle emner og livets store spørgsmål.

For hvad sker der, når blandt andre en direktør, en bedemand, en veteran, en aktivist, en vølve og en lastbilchauffør taler om livet, døden og alt det midt i mellem?

Det finder Katrine Hedegaard ud af, når hun hver uge sætter tre nye mennesker stævne i ‘Menneskemixeren’ hver lørdag kl. 10 på Radio4 eller som podcast

Kilde: Radio4 presse

Image

I samme kategori

Back to top button