Nye Blu-ray / harddiskoptagere på vej fra Panasonic også med DVB-T

| mandag 01. jul, 2013 11:49 | opdateret 22. aug, 2013 kl. 16:15 | 9 Kommentarer

Panasonic har præsenteret sine kommende Blu-ray/harddisk optagere, der fås både til satellit-tv og kabel + terrestrisk tv. Modellerne afløser DMR 830/730 modellerne der blev lanceret i Tyskland i 2012.

Bemærk at den tyske pressemeddelelse ikke nævner DVB-T2 og det understøttes heller ikke. Der anvendes kun DVB-T i Tyskland og det har åbenbart fået Panasonic til at nøjes med det. Køb derfor ikke denne model hvis du vil bruge den med egen tv-antenne. 

Af nyheder på de nye 2013 modeller nævnes altså ikke mindst, at der ny kommer kombi kabel/terrestrisk tv-tuner modeller samt at er der opskalering til Ultra HD (4k). 

Die nye Panasonic Blu-ray/harddiskoptagere skulle være på det tyske marked fra midten af august 2013, mon ikke vi også får dem at se i Danmark om ikke andet i Panasonic centre.

Panasonic DMR-BST835 i sølv udgaven

Panasonic DMR-BST835 i sølv udgaven

Overblik over de nye Panasonic Blu-ray/harddiskoptagere

DMR-BST835, DVB-S, harddisk 1 TB, Farve Sølv,
Vejledende pris Tyskland [currency amount=”679″ from=”EUR” to=”DKK” iso=true between=” svarer til ” append=”” round_append=””]

DMR-BST735, DVB-S, harddisk 500 GB, Farve Sølv,
Vejledende pris Tyskland  [currency amount=”579″ from=”EUR” to=”DKK” iso=true between=” svarer til ” append=”” round_append=””]

DMR-BST730, DVB-S, harddisk 500 GB, Farve Sort,
Vejledende pris Tyskland  [currency amount=”579″ from=”EUR” to=”DKK” iso=true between=” svarer til ” append=”” round_append=””]

DMR-BCT835, DVB-C+DVB-T, harddisk 1 TB,  Farve Sølv,
Vejledende pris Tyskland [currency amount=”679″ from=”EUR” to=”DKK” iso=true between=” svarer til ” append=”” round_append=””]

DMR-BCT735, DVB-C+DVB-T, Harddisk 500 GB,  Farve Sølv
Vejledende pris Tyskland [currency amount=”579″ from=”EUR” to=”DKK” iso=true between=” svarer til ” append=”” round_append=””]

DMR-BCT730, DVB-C+DVB-T, Harddisk 500 GB,  Farve Sort
Vejledende pris Tyskland, [currency amount=”579″ from=”EUR” to=”DKK” iso=true between=” svarer til ” append=”” round_append=””]

Modellerne DMR-BST835/735/730 og DMR-BCT835/735/730 er alle udrustet med både indbygget harddisk (op til 1 TB) og blu-ray afspiller/optager og dermed en meget komplet løsning til optagelse og arkivering af tv indhold. Der er naturligvis twin tuner og 2 CI+ porte, ligesom det var tilfældet på sidste års modeller.  Det skal blive interessant at se hvorledes de fungerer med Boxer TV.

På en 1 TeraByte harddisk kan der være op til 684 timers HDTV optagelser, og der er med indbygget harddisk naturligvis også mulighed for at pause eller spole tilbage i live tv.

Af andre features kan nævnes HbbTV, Webbrowser, Miracast, DLNA og Panasonic Remote Recording Service, som gør det muligt at sætte optagelser til fra smartphone, også når du ikke er derhjemme. 

Har du ikke læst den endnu så kig evt. på vores anmeldelser af Panasonic DMR-BCT820 og få et indtryk af Panasonics high end optager.

Kilde: pressebox.de

Del på:

Tags:

Gemt under:: Branche-Nyt

Kommentarer (9)

 1. Palleba2000 siger:

  Det lyder godt at der kommer en DVB-T(2) udgave, så skal jeg nok til at købe en engang. Men det grå design, det er noget lort. 🙁 Sådanne ting skal kunne fås i sort.

  MVH
  Palleba

 2. turbo siger:

  Så-så, Palleba2000! Det grå design er da flottere end alt det sorte – især til Beovision8…

  Bo, Digitalt.tv: Vil du ikke godt fremover angive prisen i danske Kr. Please??

 3. Palleba2000 siger:

  Jaja, det er smag og behag. Men jeg havde/har en Pioneer DVR-630H DVD/HDD optager, den var/er grå og sort, kunne ikke lide det. Men så kom Pioneer ud med en DVR-LX61D, og jeg skyndte mig at skifte den gamle ud fordi den nye er SORT.
  Disse modeller jeg har nevnt her, er næsten identiske i funktionerne, den enests forskel er at den nye har en indbygget DVB-T/Mpeg2 tuner der nok snart bliver ubrugelig.

  MVH
  Palleba

 4. Per M siger:

  Panasonic’s valg med at lave dem i Sølv har også noget at gøre med hvordan deres TV’ere ser ud. Eks. har mit Panasonic TV både en front og fod i Sølv.
  Så har de en recorder der matcher det TV man allerede har fra dem hvis man også gerne vil have en af deres recordere.

 5. er der nogle der ved om der er brænder i denne nye model??

 6. Flemming Larsen siger:

  Kan man stadig brænd ud, på både Blu-ray og dvd? Eller er det kun på Blu-ray?

 7. Flemming Larsen siger:

  Brænde.

Skriv et svar