Branche-Nyt

Ny redaktør på DR3-holdet udnævnt

DR3Den nuværende redaktionschef hos Pineapple Entertainment Mads Kromann bliver ny redaktør på DR3-holdet, og skal dermed være med til at finde og udvikle nye programmer og få velkendte formater på skærmen på DR3.

Han afløser Julie Schytte Ralund, der tidligere på måneden blev udviklingschef og producent hos produktionsselskabet Respirator.

Mads Kromann er uddannet journalist i 2005 fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Den kommende DR3-redaktør har været ansat hos Nordisk Film TV siden januar 2011, og senest hos Pineapple Entertainment, der har Nordisk Film TV som medejer.

Mads Kromann har været tilrettelægger på ’Natholdet’ på TV 2 fra 2011-2013, ligesom han senest har været redaktionschef på programserierne ’Verden ifølge Snake’ på TV 2 Zulu samt Anders Breinholt-programmet ’Vi elsker biler’, der bliver sendt i foråret på TV 2.

Energi og skævhed
Den seneste tid – og imellem de øvrige produktioner – har Mads Kromann derudover været en stor drivkraft i Pineapples udviklingsafdeling, hvor han har udviklet, tilrettelagt og produceret forskellige forslag til nye programmer.

”På DR3 glæder vi os sindssygt meget til, at Mads Kromann starter, og jeg er overbevist om, at han kan tilføre kanalen både den energi og skævhed, som DR3 er kendt for. Han har samtidig en journalistisk baggrund, der understøtter kanalens ambitioner om at tage vigtige og til tider krævende temaer op,” siger DR3’s kanalredaktør Irene Strøyer.

Helt ubekendt med DR er Mads Kromann bestemt ikke. Som et led i sin journalistuddannelse arbejdede han i DR fra 2001 til 2003, hvor han blandt andet var med til at lave programmet ’Torsdag i 2’eren’ sammen med Adam Duvå Hall og Simon Jul.

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button