Nyheder

Ny norsk dramathriller serie starter i aften på NRK1

øjenvidne nrk1Hvad sker der, når hård international kriminalitet rammer et lille norsk lokalsamfund? Det er et af hovedspørgsmålene i den nye serie Øjenvidne på NRK1.

Dystre undertoner og bredt persongalleri er gældende for NRK’s nye dramathriller. Da fire bikere myrdes brutalt i udkanten af Mysen, er det ikke bare rå og tilfældig vold der rammer lokalsamfundet men hård kriminalitet af international karakter.

Ved en tilfældighed bliver to teenagedrenge vidner til forbrydelsen, men deres hemmelige følelser for hinanden og frygten for den koldblodige drabsmand tvinger dem til at tie. Snart er de viklet ind i et kompliceret net af løgne, der gør flere og flere til ofre for kriminaliteten, og det bliver sværere og sværere for drengene at holde tæt. Det bliver heller ikke nemmere af, at den lokale betjent er mor til en af drengene. Situationen eskalerer for alvor, da det går op for morderen, at nogen har set ham.

Så vidt vi kan læse på omtalen af de kommende afsnit, så trækker serien også tråde til Danmark. Serien er en nordisk fællesproduktion, med både DR, SVT og YLE Finland som co-producenter.

Serien er på seks afsnit, og den vakte stor interesse, da den havde premiere på tv-festivalen ’Séries Mania’ i Paris i april. Nu kan du se første afsnit mandag d. 20. oktober kl. 21.30 på NRK 1. Serien sendes med danske undertekster hos flere danske kabel-tv udbydere.Kommer: Øyevitne
Kommer: Øyevitne


Kilde: VerdensTV

I samme kategori

Back to top button