Branche-Nyt

Ny landsforening for antenneforeninger

antenneforeningLandets antenneforeninger får nu en ny interesseorganisation, Antennesammenslutningen af 2012 (A2012).

Foreningens formål er at styrke den almennyttige antennebranche, sikre antenneforeningernes uafhængighed og fremme udvikling og samarbejde, lyder det i en pressemeddelelse ifølge mediawatch.dk.

“Det er nødvendigt, at vi som antenneforeninger er med i forreste linje i udviklingen på både det tekniske og kommercielle område,” siger formand Carsten Jørgensen. Derfor vil A2012 stå i spidsen for stadige forandringer i antenneforeningerne. F.eks. ved at de store og ressourcestærke foreninger hjælper de mindre foreninger, men også at alle foreninger hele tiden udvikler sig sammen. A2012 er et fælleskab for alle antenneforeninger, og vi vil levere kompetencer på højeste niveau. Foreningen vil fremføre antenneforeningernes synspunkter over for politikere, ministerier og interesseorganisationer, som vi ser frem til at møde i den kommende tid,” siger Carsten Jørgensen, formand for A2012, i meddelelsen.

Ud over Carsten Jørgensen, Glentevejens Antennelaug i Odense, består den daglige ledelse i A2012 af Ole Bendix, Vindinge Antennelaug, og sekretær er Poul Juul, tidligere landsformand i interesseorganisationen Forenede Danske Antenneanlæg, FDA.

Kilde: Mediawatch.dk

I samme kategori

Back to top button