Branche-Nyt

Ny kommerciel chef for TV 2 Play

Klaus Andersen TV 2 Play
Klaus Andersen TV 2 Play

TV 2 PLAYs kommercielle chef gennem mere end syv år, Jan Færch, har opsagt sin stilling i TV 2 for at forfølge en ny spændende karrieremulighed. Nu er afløseren fundet, og det bliver en rekruttering fra TV 2s egne rækker, idet nuværende CRM Manager Klaus Andersen pr. 1/1 2016 overtager stillingen som kommerciel chef for TV 2 PLAY.

– Klaus har været en del af det kommercielle TV 2 PLAY-team i tre år og har i denne periode leveret imponerende resultater i arbejdet med at forbedre fastholdelse på PLAYs abonnementsbase – en performance-forbedring som er en meget vigtig komponent i TV 2 PLAYs samlede vækst de år, fortæller salgsdirektør for TV 2 Betalings-tv, Stig Møller Christensen, og fortsætter:

I de sidste tre år er vi lykkedes med mere end en firedobling af TV 2 PLAYs abonnementsbase og forretning. Klaus Andersen er med sin meget stærke faglighed inden for abonnementsforretning og databaseret forretningsoptimering den helt rigtige kandidat til at drive TV 2 PLAYs kommercielle udvikling videre.

Klaus Andersen er glad for at overtage stafetten og fortsætte udviklingen, der bl.a. handler om at udnytte nye digitale muligheder.

– Jeg er glad og stolt over den en her mulighed. Jeg skal sammen med mit team og resten af TV 2 forme rejsen mod fremtidens måde at se TV 2 på. Vi har ambitiøse vækstmål, men samtidig enorme muligheder for at øge performance i både salg og fastholdelse af abonnenterne. Bl.a. kommer vi til at styrke predictive omnichannel marketing, som betyder, at abonnenterne i højere grad vil opleve et individuelt, skræddersyet TV 2 PLAY, fortæller Klaus Andersen.

Klaus Andersen, 33 år, har før sin ansættelse på TV 2 arbejdet som iværksætter, Research Manager i Søndagsavisens analyseafdeling og Sales Optimization Manager i Berlingske Medias abonnementssalg.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button