Ny hjemmeside informerer om Nabolandskanalerne

| fredag 13. maj, 2016 11:20 | 2 Kommentarer

nabolandskanalerne hjemmesideNabolandskanalerne.dk er en ny hjemmeside, der samler alt det bedste tv, som vores nabolandskanaler byder på.

Du får tv-guide over kanalerne med information omkring hvilke programmer der er tekstet på dansk og redaktionens aktuelle tv-anbefalinger.  Du kan også gemme tv-programmer i din personlige kalender, så du automatisk bliver mindet om det, når det er tid til at tænde for din yndlingsserie.

Nabolandskanalerne.dk går også i dybden med artikler om de seneste tendenser inden for tv-verdenen og markante svenske, norske og tyske kulturbegivenheder. Her er der plads til at undersøge det særlige og rige kulturliv, som vores nabolande hver især rummer. Det er kulturliv, der både minder om og adskiller sig fra det, vi kender.

Kilde: Nabolandskanalerne.dk

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer (2)

 1. Palleba2000 siger:

  Havde man så havt adgang til nabolandskanalerne, men nej, Canal Digital vil ikke. : (

  MVH
  Palleba

 2. Jeg har spurt Canal Digital mange gange om de vil tilby nabolandskanalene, men nei.

  Først var det rettigheter, men nå er der en avtale i skandinavien, der gjør det mulig å selge nabolandskanalene også på satellitt.

  Nå er begrunnelsen for avslag, at der er lite interesse. Merkelig at man ikke kan lave en NO, SV, DK pakke med nabolandskanaler.

  Dessuten, mangler der også en masse kanaler. “NRK2 (N)” og “TV2 Nyhetskanalen (N)” kunne være rart.

Skriv et svar