Ny Canal Digital pakkeopdeling og priser – billigere at se sport

| onsdag 20. nov, 2019 15:20 | opdateret 20. nov, 2019 kl. 20:20 | 4 Kommentarer
Canal Digital logo

Canal Digital deler deres Family-pakken op i to nye pakker, Underholdning og Sport, som kan tilkøbes ovenpå Lokal pakken.

TV-kanalerne TV 2 Sport, TV3 Sport, TV3+, Eurosport 1, Motorvision TV og Sport Live vil blive flyttet fra deres nuværende pakker til den nye Sport-pakke. Sport vil desuden byde på nye kanaler som TV3 Max, Viasat Ultra HD og TV 2 Sport X.

Priser for Canal Digitals tv-pakker

Canal Digital Lokal pakken 2020

Lokal pakken koster fortsat 429,- / måned. I forhold til tidligere så udgår TV2 Sport af pakken.

 

Canal Digital Underholdning pakken

Underholdning pakken + 99,- / måned

 

Canal Digital Sport pakken

Sport pakken +79,- / måned. TV 2 Sport X starter 4. januar 2020.

 

Vil man have alle tre pakker bliver den månedlige pris altså 607,- / måned. For de sportsinteresserede, der kan undvære underholdningspakken, bliver det 508,-  / måned.

Billigere at se sport og flere sportskanaler

Canal Digitals Family pakke har hidtil kostet 565,- / måned, så er det primært sporten man går efter, så er det altså muligt at spare lidt penge med den nye pakkestruktur, samtidigt med at man får flere sportskanaler end tidligere.

Som det kan ses, så er Eurosport 2 med i Lokal pakken, hvilket kan virke lidt mærkeligt, når der er en sportspakke.

TV3 Sport har man hidtil skulle købe separat som tillægskanal til 49,- / måned. Så samlet set er Canal Digitals nye pakke struktur positivt for de sportsinteresserede. Sportspakken har dog ikke Xee kanalen fra YouSee, så man må fortsat som Canal Digital kunde undvære 50% af Premier League.

Sammenligner man med den anden parabol-tv udbyder Viasat, så får man lige nu deres Totalpakke til 399,- / måned i de første 6 måneder. Her må man dog undvære Eurosport 1 samt nøjes med Canal9 og Eurosport 2 i SD.

Husk at vælge abonnement, hvis ikke du vil have det hele

Hvis du i dag er Family-kunde, behøver du ikke foretage dig noget, såfremt du vil fortsætte med Lokal samt Sport og Underholdning.

Ønsker du derimod at tilpasse dit abonnement, kan du gøre det på Min side hos Canal Digital efter 2. december, hvis du er uden for binding.

Fortsætter man bare sit eksisterende Family abonnement, så får man altså både underholdning og sport pakkerne og prisen stiger med 42,- / måned altså for abonnement.

Er du i binding, fortsætter dit abonnement som før frem til din bindingsperiode er udløbet.

Fra 2. december 2019 ændres ens abonnement til de nye pakker.

Fra 1. januar 2020 begynder opkrævning i forhold til de nye pakker.

Pakkeændringerne har fået en del Canal Digital kunder til tasterne på Canal Digitals Facebook side og sat stort pres på Canal Digitals kundeservice. Canal Digital har derfor midlertidigt har lukket for opslag på deres Facebooks side væg.

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Tags:

Gemt under:: Canal Digital

4
Kommentarer

for at kommentere
2 Kommentartråde
2 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
HansPedersen

Er der noget nyt om Viasat får TV2 sport X, når den starter op?

Og hvis Canal Digital og Viasat alligevel slår sig sammen… Hvad så? Forventede ikke der ville ske en masse hvis de er på vej til at slå sig sammen.

JornHansen

TV2 Sport X, starter den 4. januar, men jeg tror ikke hos Viasat endnu…

HansPedersen

Tænker snart at man får mest ud af et Canal Digital abonnement. Men jeg vil til gengæld savne Viasat Golf, ikke fordi jeg ser den hver uge, men en weekend hvor det pludselig går en dansker godt og man har lyst til at slappe af, så kan den jo godt køre en hel eftermiddag eksempelvis. Nå, men vi må se. Men når de gør noget ud af Digital nu, tyder det jo på det er deres setup de satser på fremover måske…