Medieafspiller produktnyt

Ny Apple TV klar i maj – det mest interessante er måske fjernbetjeningen

Som ventet så var der en ny Apple TV medieafspiller med på programmet, da Apple præsenterede nye produkter 20. april.

Ny chip åbner for 60 FPS Dolby Vision HDR

Den nye model udmærker sig ved at tilføje HDR gengivelse i højere framerate end på den gamle model. Hvor 30 fps HDR har været maks hidtil, så kan den nye model håndtere 60 fps HDR indhold.

Om man reelt får glæde af dette afhænger dog af om der bliver indhold tilgængeligt der kan udnytte dette. Sport ville være oplagt men her på vores breddegrader har streaming af sport i HDR hidtil ikke været på tale. Du kan gengive video optaget på iPhone 12 Pro i 60 FPS HDR på dit tv via AirPlay.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Gigabit Ethernet, Bluetooth 5.0 og WiFi 6 er også en del af den nye Apple TV.

Ny Fjernbetjening

Apple TV Next Gen fjernbetjening

Fjernbetjeningen er måske det mest interessante ved den nye Apple TV. Den gamle har fået en del kritik, og vi var heller ikke fans af den. Den nye model skulle ligge bedre i hånden og tilføjer også en tænd/sluk knap der kan slukke og tænde ens TV.

Du behøver ikke at købe en ny Apple TV for at få fingrene i den nye fjernbetjenig, da den også sælges separat og fungere med Apple TV 4K modellen fra 2017 og den gamle Apple TV HD model. Prisen på den er 499,-, lidt pebret kan man mene…

Kalibrerering via iPhone

Apple introducerer også en mulighed for at optimere billedgengivelsen via testbilleder på ens TV og en iPhone. Bemærk dog at denne funktion ikke som sådan ændrer noget på dit TV, optimeringerne sker kun på din Apple TV. Det er dog ikke som sådan noget der er bundet op på den nye Apple TV, funktionen kommer også til ældre Apple TV modeller.

Pris og tilgængelighed

Den nye Apple TV er klar til levering medio maj og koster 1.499,- for 32GB og 1.699,- for 64GB versionen.


I samme kategori

Back to top button