Allente

Ny Allente streaming pakkestruktur sender prisen i vejret på sport

Allente har lavet ny pakkestruktur for sin streaming tv-pakke tilbud. Mens sportskanalerne var en del af den gamle pakkestruktur, så er de ikke automatisk med i den nye dyreste Flex 4 pakke.

Desuden var Viaplay Total pakken, der inkluderer sport, en del af den gamle Premium pakke til 649,- ( i de første 6 måneder, derefter 249/mdr.), mens det kun er Viaplay Film & Serier, der er med i den nye Flex 4 pakke til 629,-

Allente streaming sports viaplay total kanalpakke november 2023

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

For de sportsinteresserede hos Allente, så var den gamle Premium pakke et ret fornuftigt tilbud, da Viaplay Total var inkluderet uden beregning i 6 mdr. Men med den nye struktur skal disse kunder tilkøbe tv-sports kanalerne til 130 kr. eller sportskanaler + Viaplay Total til 449,- / måned, hvis de ønsker adgang til det hele.

Dermed så skal man minimum af med 429,- (Stream Basic pakken) + 449,- for Sports tv-kanaler + Viaplay Total. Altså i  alt 878,- / mdr. Altså en prisstigning på 229,- / mdr. sammenlignet med det gamle Premium tilbud (over de første 6 mdr.).

Tager man Flex 4 pakken og tilkøber Viaplay Total + sports tv-kanaler, så havner regningen, med den nye pakke struktur, på 1078,- / måned.

Billigere med parabol

Allente sælger fortsat Parabol TV pakker herunder en Premium pakke med alle sportskanalerne og Viaplay Total + SkyShowtime til 758 kr/md. (6 mdr. bindning / 2 måneder til 0 kr.). Her kan du i princippet også nøjes med at streame…

Læs også


Bestil Allente TV her
Reklame-link

I samme kategori

Back to top button