Allente

Allente lancerer mere fleksible streaming abonnementer

Allente ændrer sit tilbud til streamingkunderne, efter at have foretaget en stor forbrugerundersøgelse af, hvad kunder og forbrugere ønsker fra deres underholdningsleverandør. Selskabets svar er mere fleksible abonnementer.

Allente så dagens lys for to år siden, da Canal Digital og Viasat blev slået sammen til ét fælles brand, og har siden da tilbudt tv-kanaler, streamingtjenester og bredbånd til kunder over hele Norden.

Nu foretager selskabet ændringer i Allente Stream, underholdningspakkerne med både streaming-tv og -tjenester, efter at kunderne har givet udtryk for deres ønsker i en stor undersøgelse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Blandt de vigtigste ændringer er, at Allentes streamingkunder får fleksibiliteten til at ændre dele af indholdet i abonnementet fra måned til måned. Unge voksne og forældre til småbørn har skabt behov for større fokus på streamingtjenester. Og ikke mindst vil Allente give større valgfrihed inden for sport med flere pakker og mere fleksibel pakning.

I første omgang vil Allente nu tilbyde tre hovedpakker med underholdning, med en række muligheder for tilvalg:

Allente streaming pakker november 2023Allente ekstra kanaler

Allente Stream Basic

  • Danske lineære TV-kanaler + streamingtjenesten Viaplay Film & Serier
  • 429,- per måned

Allente Stream Flex 2

  • «Basic»-pakken + to ekstra tilbud (streamingtjenester og/eller en pakke med ekstra TV-kanaler). Du kan vælge at udskifte tjenesterne fra måned til måned.
  • 529,- per måned

Allente Stream Flex 4

  • «Basic»-pakken + fire ekstra tilbud (streamingtjenester og/eller en pakke med ekstra TV-kanaler). Du kan vælge at udskifte tjenester fra måned til måned.
  • 629,- per måned

Væsentligt dyrere at se sport med ny struktur

Mens alle sportskanaler og Viaplay Total været en del af den gamle Premium pakke til 649,- i de første seks måneder, så skal de sportsinteresserede nu tilvælge sportsunderholdning i form af 2 pakker.

Allente streaming sports kanalpakke november 2023

Enten med sports TV-kanaler til 130 kr./mdr. eller med både sportskanaler og Viaplay Total til til 449kr/mdr.

Hidtil har Viaplay Total været en del af den gamle Premium pakke til 649,- i de første seks måneder, oprindeligt var Viaplay Total inkluderet i premium pakken uden tidsbegrænsning.

I de nye pakker ser det ud til at Viaplay Explorer, Nature og History desuden ud til at være forsvundet.

Bestil Allente her reklame-link

De nye pakker tilbydes nye kunder i Danmark fra november 2023. Eksisterende kunder vil overgå til disse i løbet af 2024.

Per oktober 2023 er de streamingtjenesterne som kan vælges til og fra måned til måned i «Flex»-pakkene SKY Showtime, HBO Max, Nordisk Film+, Discovery + og kanalpakken «Extra TV-kanaler». Dette tilbud til «Flex»-pakkene vil blive udvidet i nærmeste fremtid.

Mahmoud Mustapha, Kommerciel direktør i Allente forklarer hvorfor selskabet vælger at ændre på sine pakkeløsninger for streamingkunderne:

”Måden folk konsumerer indhold på, ændrer sig hurtigt og hele tiden. Et eksempel er den kontinuerlige digitalisering. Et andet eksempel er, hvordan antallet af abonnementer pr. husstand stiger. Dette stiller krav til os som underholdningsleverandør og skaber samtidig muligheder. Vores mål er, at Allente skal blive størst i Norden inden for underholdning. For at opnå det, skal vi lytte til det, vores kunder fortæller os”, siger Mahmoud Mustapha.

”For kort tid siden gennemførte vi derfor en bred undersøgelse i Danmark, Norge og Sverige, hvor vi bad folk sige deres mening om forskellige abonnementsløsninger. Vores nye underholdningspakker for streamingkunderne er et direkte, skræddersyet svar på det, folk sagde i denne undersøgelse”, fortsætter Mustapha.

Fleksibilitet, enkelhed og værdi for pengene

Indsigt fra undersøgelsen viser, at fleksible streamingabonnementer er vigtige for mange, såsom muligheden for at ændre dele af indholdet i abonnementet fra måned til måned. Fleksibiliteten skal også være nem at forstå, med tydelige pakker, hvor man betaler for det, man virkelig ønsker at se. Værdi for pengene er vigtigt. Hvis man eksempelvis ikke er interesseret i sport, ønsker man ikke at betale for dette som obligatorisk del af et abonnement.

”For os er det vigtigt, at vores pakker nu bliver mere attraktive for endnu flere, herunder med større fokus på streamingtjenester. Hos os skal folk finde al deres favoritunderholdning ét sted via Allente-appen. De skal have fleksibilitet, og de skal få mere for pengene end ved at hente indholdet direkte fra de forskellige udbydere”, siger Mustapha.

Allente introducerer løbende nye streamingprodukter – såsom Streaming Hub, selskabets egen Google TV™-streamingdongle – og ved at tilbyde ’alt’ underholdning ét sted, vil de fleste af Allentes streamingkunder kunne klare sig helt uden apparater i stuen. De behøver kun en mobiltelefon og internetforbindelse for at nyde underholdningen.

Allente’s parabol-tv pakker koster aktuelt: 508,- / 638,- og 758,- hvor sidstnævnte står til at have Viaplay Total inkluderet.

Kilde: Allente presse

Læs også


Bestil Allente TV her
Reklame-link

I samme kategori

Back to top button