Smart Home produktnyt

Nu lanceres tedee smartlåsen i Danmark

Danskerne er vilde med smart homes. Faktisk ejer 23% i alderen 16-74 år smart home-produkter, ifølge Danmarks Statistik, hvilket gør os til en slags digitale europamestre.  Smartlåse er et marked i stigning og producenten tedee har nu gjort sin entré på det danske marked.

tedee er generation 2.0 af smartlåse med et stilrent look der passer til ethvert moderne hjem. Samtidig fremhæver tedee selv, at den er mindre og mere sikker end sine konkurrenter.

Smartlåsen har et energieffektivt batteri, der skulle virke i op til seks måneder. Det skal ikke udskiftes, blot genoplades, hvilket nemt kan klares natten over via et medfølgende USB-kabel med et praktisk magnetisk stik.
Derudover er der den ekstra fordel, at installeringen ikke kræver en låsesmed, hvis du har en helt almindelig nordisk cylinder (hvor nøglehullet sidder over håndtaget). Du kan selv klare opgraderingen på få minutter med den specialdesignede nordiske adapter.

Endelig er appen med til at fuldende smart home-oplevelsen ved at øge komforten og sikkerheden i hverdagen med:

  • Kontaktløs døråbning. Du skal ikke at tage dine mobil op af lommen. tedee åbner for dig, når du er tæt nok på til at oprette en forbindelse via Bluetooth
  • Automatisk dørlåsning. Med denne funktion skal du aldrig igen bekymre dig over, om døren blev låst, da du gik hjemmefra
  • Fuld kontrol over alle låsens funktioner. Bestem selv, hvem du vil give adgang til dit hus – og i hvilket tidsrum
  • Historie-log og notifikationer af lås-aktiviteter. Uanset hvor du er i verden, så ved du, hvad der sker med din lås

Priser og forhandler
Nordisk sæt + bridge (adapter, smartlås, wifi-aktiveret fjernbro og nødvendigt tilbehør i form en USB-lader, mikro USB-laderkabel med en magnetisk adapter og værktøjs-kittet): 2.894 DKK via tedee.com/da, hvor du også kan købe alle dele enkeltvis samt den europæiske cylinder.

Appen kan downloades gratis i Apple Store og Google Play.

Kilde: tedee presse

I samme kategori

Back to top button