Canal Digital

Nu kommer der Netflix på Canal Digitals OnePlace boks

Det var tilbage i marts måned, at Canal Digital lancerede deres seneste tv-boks OnePlace, der bygger på Android TV platformen og har Ultra HD opløsning. Dengang var Netflix ikke med som app mulighed, men det kommer nu.  Det betyder, at alt Netflix-indhold bliver nemt tilgængeligt ved siden af Canal Digitals og Googles indhold på OnePlace tv-boksen.

Netflix får sit eget kanalnummer på kanallisten og kan også findes som app i menuen, og tjenesten bliver tilgængelig med både Ultra HD og HDR support.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

For at få titler i denne kvalitet, så kræver det dog at du har Premium Netflix abonnementet. Har man det, så udvides det tilgængelige Ultra HD indhold på boksen betragteligt. Canal Digital har jo som bekendt ingen Ultra HD tv-kanaler i sit udbud endnu.

Samtidig med at Netflix lanceres, foretager Canal Digital også en betydelig opgradering af TV-oplevelsen med blandt andet forbedret søgning på tværs af Canal Digitals TV-platform.

Opgraderingen med Netflix og forbedret søgning sker automatisk hos kunder, som har OnePlace og er koblet til internettet. Udrulningen starter i uge 45.

”Vi har lovet kunderne at samle det bedste og mest relevante indhold i vores tilbud til dem. Ved at integrere Netflix med resten af vores indhold giver vi vores kunder adgang til endnu flere serier og film i tillæg til alt vores andet indhold,” siger Tone Krohn Clausen, produkt- og digitaldirektør i Canal Digital.
“Vi er begejstrede for at samarbejde med Canal Digital og give deres kunder en flydende adgang til deres foretrukne Netflix shows, film, dokumentarer, stand-up-, børneprogrammer med mere,” siger Rene Rummel-Mergeryan, Director of Business Development for Netflix EMEA. ”Da 4K og HDR understøttes fuldt ud via Canal Digital, betyder det, at vores prisbelønnede indhold kan nydes i den bedste billedkvalitet.”

”Lokalt indhold udgør en grundpille i vores TV-tilbud og rangerer højt i popularitet af det, der bliver set mest. Med Netflix udvider vi dog bredden af det kunderne kan få, noget som er helt i tråd med de TV-vaner, vi har i dag”, siger Krohn Clausen.

Kilde: Canal Digital presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button