Lyd produktnyt

Nu har Ultimate Ears BOOM 3 og MEGABOOM 3 fået Spotify integration

Du kan nu brug den såkaldte magiske knap på toppen af Ultimate Ears’ BOOM 3 og MEGABOOM 3 til at igangsætte og styre Spotify. Funktionen er tilgængeligt på alle Android enheder med 5.0 og op efter.

Android brugere med Spotify har nu altså adgang til deres musik vha. én berøring, ved at trykke længe på knappen for at igangsætte deres favorit spillelister, albummer, sange og podcasts, og endda springe over spillelister ved at trykke længe igen. Den Magiske Knap virker også med Apple Music og Deezer Premium, og det er planlagt at flere musik-udbydere tilføjes.

For at starte afspilning af musik fra Spotify via Den Magiske Knap, skal man downloade den gratis BOOM and MEGABOOM by Ultimate Ears mobil app.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”BOOM 3 og MEGABOOM 3 ændrede måden vi lytter til musik på, med bekvemmeligheden og den nemme integrering af Den Magiske Knap”, sagde Charlotte Johs, General Manager hos Ultimate Ears. ”Vi tilføjer konsekvent nye egenskaber til vores række af kvalitetshøjtalere og ved at tilføje understøttelsen af Spotify til Android enheder, bliver BOOM 3 og MEGABOOM 3 kun bedre.”

Læs vores anmeldelse af Megaboom 3 her

Brug Pricerunner.dk til at tjekke om der er tilbud på BOOM 3 og MEGABOOM 3 lige nu?

Kilde: Ultimate Ears pressemeddelelse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button