Radio og Podcast Nyt

Nu er det jul igen på Radio Soft

Radio SOFT tager hul på julehyggen med julemusik døgnet rundt her fra 8. november. Som den eneste landsdækkende radiostation herhjemme. Radio SOFT har gennem det sidste årti spillet non-stop julemusik i julen, og det er naturligvis ikke anderledes i år.

Radio SOFT gik i luften med julemusikken fra fredag morgen klokken 8.00. Så nu kan du igen høre Jingle Bells, Driving Home for Christmas og Last Christmas, for bare at nævne nogle af de julesange, som for mange er lyden af god julestemning

Radio SOFTs antal af lyttere er rekordhøjt, når man rammer julemånederne. Sidste år lyttede flere end 1 millioner med om ugen på den populære radiostation.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det er virkelig noget Radio SOFTs lyttere går op i. Der er blevet væddet om hvilken sang, der er den første og for mange er det ikke rigtig juletid før vi her på Radio SOFT går i gang med non-stop julemusik. Lyder det fra Radio SOFTs programchef Lars Johansson.

Den første sang man kunne høre på Radio SOFT klokken 08.00 blev fundet på Facebook blandt Radio SOFTs lytteres mange gode forslag.

Julemusikken døgnet rundt vil vare til og med 2.juledag.

Kilde: Bauer Media presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button