Norsk medie – Viasat har købt Spansk og Italiensk fodbold

| mandag 12. okt, 2015 22:49 | opdateret 13. okt, 2015 kl. 8:34 | 4 Kommentarer

tv fodboldViasat har sikret sig La Liga og Serie A rettighederne. Det norske medie kampanje.com føler sig i hvert fald sikker på at aftalen er i hus, så italiensk og spansk fodbold fremover vil kunne vises på Viasats kanaler og ikke som tidligere på Canal9, 6’eren.

MTG / Viasat har endnu ikke bekræftet at aftalen er en realitet, men afvist at kommentere. Tirsdag morgen har de bekræftet i en pressemeddelelse. Læs mere her

For nylig sikrede MTG/Viasat sig Premier League rettighederne i Sverige, Danmark og Finland og med de eksisterende Champions League rettigheder, så sætter man sig tungt på fodboldrettighederne. MTG / Viasat har dog meldt ud, at de er interesseret i at videresælge en del af Premier League rettighederne i Danmark.

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer (4)

  1. Super siger:

    Hvis det passer så har Viasat virkelig sat SBS til vægs. Men de bliver nødt til at rokere om på kanalerne hos Viasat. Den måde som de gør det på i Sverige og Norge er absolut en mulighed. Viasat Sport, Viasat Motor, Viasat Fodbold, Viasat Golf og Viasat Hockey.

  2. simon.frost siger:

    Kan man forestille sig at købet kun gælder Norge som kompensation for at Viasat deroppe ikke fik rettighederne til engelsk fodbold?

Skriv et svar