Nyheder

Nomineringer klar til MTV European Music Awards 2015 25. oktober

mtv logo2015 MTV EMA-galla afholdes søndag den 25. oktober og sendes live fra Milano. Taylor Swift er den kunstner, som har fået flest nomineringer, og i kategorien ”Bedste Danske Kunstner” er Ankerstjerne, Christopher, Djämes Braun, Lukas Graham og Topgunn nominerede.

Dette års EMA-galla bliver sendt live den 25. oktober kl 21.00 fra Mediolanum Forum i Milano på MTV.

De nominerede til Bedste Danske Kunstner er Ankerstjerne, Christopher, Djämes Braun, Lukas Graham og Topgunn. Afstemningen for alle kategorier er nu åben på mtvema.com.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”At være nomineret til MTV EMA sammen med verdens bedste og mest populære kunstnere føles fantastisk. Reaktionerne på ’Tulips’ var overvældende, og jeg er så stolt af at være nomineret igen til ’Best Danish Act’. Jeg ser meget frem til showet,” siger sidste års MTV EMA-vinder Christopher.

Justin Bieber, som er aktuel med sin nye hitsang ”What Do You Mean?”, er den mandlige artist, som har fået flest nomineringer – intet mindre end seks. I kategorien Best Female vil årets MTV VMA-vært Miley Cyrus konkurrere med sidste års vært Nicki Minaj. To af verdens førende boybands, One Direction og 5 Seconds of Summer, konkurrerer i kategorierne Best Pop og Biggest Fans.

Afstemningen i kategorien Biggest Fans gennemføres via sociale medier. Fans over hele verden har mulighed for at stemme på deres favoritkunstner på Twitter, Instagram og Vine ved at anvende hashtagget #EMABiggestFans sammen med kunstnerens navn. De officielle hashtags for Biggest Fans er:

  • #EMABiggestFans5SOS
  • #EMABiggestFansJustinBieber
  • #EMABiggestFansKatyPerry
  • #EMABiggestFans1D
  • #EMABiggestFansTaylorSwift

Afstemningen til 2015 MTV EMA er åben til og med den 24. oktober kl. 23.59. Man kan stemme på mtvema.com.

Om 2015 MTV EMA

2015 MTV EMA, der er sponsoreret af Tezenis Underwear, Guitar Hero Live og JuicyPlay.se, sendes live verden over søndag den 25. oktober kl. 20.00 fra Mediolanum Forum i Milano i samarbejde med Expo 2015. Gallaen er et af verdens største musikevents, som hylder de hotteste kunstnere. MTV EMA giver fans en unik multiplatformsoplevelse over MTVs globale netværk med over 60 kanaler og over 300 digitale platforme. Følg @mtvema på Facebook, Twitter, Instagram og Vine og brug #MTVEMA. Ved hjælp af MTV Bump kan fans deltage i 2015 MTV EMA.

Kilde: MTV

I samme kategori

Back to top button