Net-TV

NHL GameCenter Live på Viaplay anmeldelse

Viaplay NHL GameCenter LiveFor kort tid siden fik Viasat onDemand net-tv tjeneste Viaplay tilføjet adgang til NHL GameCenter Live tjenesten. DIGITALT.TV har efter lidt startproblemer nu også fået adgang til tjenesten og bringer her en kort anmeldelse.

NHL GameCenter Live i Danmark

NHL GameCenter Live tjenesten er i Danmark (dansk ip-adresse) kun tilgængelig for TV+FIlm+Sport kunder på Viaplay.dk.

Viasat har købt eksklusiv rettighederne til NHL både på tv og på nettet, så derfor kan du nu ikke købe tjenesten direkte. Du skal altså betale 229,- om måneden for Viaplay abonnementet for at få adgang.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Er du parabolkunde hos Viasat med Stor tv-pakke, så har du dog adgang til Viaplay.dk uden merpris. Du skal blot tilmelde dig med dit Viasat parabolkundenummer. Så hører du til sidstnævnte i forvejen så er Viasat’s aftale faktisk en fordel.

Prisen for tjenesten alene er så vidt jeg har kunnet finde frem til lidt under 900,- danske kroner, så ja Viaplay er dyrere men byder jo så også på en hel del udover NHL.

Sådan kommer du ind på NHL GameCenter Live via Viaplay.dk

Med adgangen på plads til den store pakke på Viaplay.dk, så kan du klikke dig ind på NHL GameCenter Live ved at finde en NHL begivenhed på Viaplay.

Her klikker du på “Fans kan også se alle NHL live events på NHL Game Center”

Du skal desværre gøre det den vej og via dette link, da du kun bliver godkendt som havende adgang på den måde.

Hvad tilbyder NHL GameCenter Live og hvordan fungerer det?

NHL GameCenter byder på alle NHL kampe både live og forskudt ,så du kan se dem, når du har tid. Indtil videre i hvert fald kræver NHL GameCenter Live via Viaplay, at du bruger din computer til at se det på. Der er ikke adgang via iPad eller mobile udgaver af Viaplay.

Er du NHL fan, så må man sige, at NHL GameCenter er den ultimative oplevelse med sine muligheder for frit at vælge kamp. Du vælger den kamp du vil se øverst i vinduet på NHL GameCenter, hvor alle nattens kampe er listet. Vil du se en kamp fra arkivet, så vælger du ganske enkelt, hvilken dato du vil se kampe fra.

Når du har valgt kamp, så bliver den afspillet fra starten med det samme. Det med pregame optakt, men du har naturligvis mulighed for at trække i tidslinjen og hoppe direkte til kampstart.

En lækker detalje er muligheden for at se kampdækning med hjemme eller udebane signal. Du kan altså selv vælge at få kommentator og tv-dækning målrettet f.eks. Vancouver Canucks, selv om det ikke er dem der er på hjemmebane. Det gør du ved at klikke på “Change Feed” nederst i playeren.

Er én kamp ikke nok, så kan du vælge billede i billede visning fra en anden kamp samtidigt. Faktisk kan du have helt op til 4 kampe kørende på samme tid i den visningstype, der hedder mosaik. Kræver dog at du har hurtigt bredbåndsforbindelse.

Ser du en kamp live, kan du gå tilbage i kampen og senere springe tilbage på live signalet via Live knappen.

NHL GameCenter benytter Flash Video, og det kan, afhængigt af din GPU, kræve noget af din CPU ved fuldskærmsvisning ved den højeste billedkvalitet der er 3000 Kbps. Men for de fleste er det næppe et problem.

Billedkvaliteten er god ved 3000 Kbps, men måler sig dog ikke med at se NHL på TV3 Sport 2 HD, der stadig er nummer 1 for den bedste helt flydende billedoplevelse.

Mangler og bugs

En irriterende ting, i hvert fald hos mig, er at resultaterne vises automatisk, når man går tilbage i kamparkivet f.eks. i forhold til natten før. Det selv om “Scores” står til off i playeren. Så jeg skulle altså sørge for at klikke on/off få at få dem væk og altså holde øjnene fra at kigge på resultaterne, for at bevare spændingen.

Så vidt jeg ved, så er der arkiv for 4 år tilbage på NHL GameCenter Live i sin originaludgave, men gennem Viaplay er der dog kun adgang til kampe fra denne sæson, og jeg kunne kun få adgang til at se kampe fra 5/11 og senere.

Jeg bemærkede desuden, at kun kampe fra de seneste 2 dage tilbydes i den højeste billedkvalitet 3000 Kbps, mens ældre kampe maks tilbydes med 1600 Kbps. Man kan altså med fordel undgå at vente for længe med at se kampene.

I fuldskærm visning kan man se “Back to Viaplay” knap i højre side, hvis man vil undgå denne, kan man dog vælge pop out player under “More Views” i playeren.

Viaplay udgaven af GameCenter har, så vidt jeg kan se, heller ikke statistik info, som ellers tilbydes i original udgaven.

I samme kategori

Back to top button