[responsive_menu_pro]

NFL på TV og Streaming

| lørdag 05. jan, 2019 08:55 | opdateret 05. jan, 2019 kl. 9:06 | 8 Kommentarer

Så er det NFL Playoff tid, og du kan følge alle kampe på TV3+ og Viaplay Sport

NFL TV og Streaming

fredag 2. august
TV3 SportTV3 SportStream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
02-08-2019 01:55:00 02-08-2019 05:00:00 Europe/Copenhagen Denver Broncos-Atlanta Falcons

Vi kan ikke komme uden om at der fortsat er mere end en måned til, at NFL-sæsonen begynder. Heldigvis giver vi dig her en lille smagsprøve på, hvad der venter i den nye sæson. Denver Broncos tørner sammen Atlanta Falcons i et Hall of Fame Game, der sym …

TV3 Sport Viaplay Sport
01:55
Denver Broncos-Atlanta Falcons

Vi kan ikke komme uden om at der fortsat er mere end en måned til, at NFL-sæsonen begynder. Heldigvis giver vi dig her en lille smagsprøve på, hvad der venter i den nye sæson. Denver Broncos tørner sammen Atlanta Falcons i et Hall of Fame Game, der symbolisere afslutningen på seks måneder off-season. Opgøret spilles traditionen tro på Tom Benson Hall of Fame Stadium i Canton i Ohio. Kampen er en god måde at få gang i pre-season, inden jagten på Super Bowl LIV sættes i gang.

WWW.DIGITALT.TV Guide
fredag 16. august
TV3 SportTV3 SportStream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
16-08-2019 01:55:00 16-08-2019 05:00:00 Europe/Copenhagen Arizona Cardinals-Oakland Raiders

Preseason er sparket i gang, og vi er klar med opgøret mellem NFL’s ældste footballteam, Arizona Cardinals og de tredobbelte Super Bowl vindere fra Oakland Raiders. Det er de to mandskabers anden kamp i opstarten, så den værste rust skulle meget gerne …

TV3 Sport Viaplay Sport
01:55
Arizona Cardinals-Oakland Raiders

Preseason er sparket i gang, og vi er klar med opgøret mellem NFL’s ældste footballteam, Arizona Cardinals og de tredobbelte Super Bowl vindere fra Oakland Raiders. Det er de to mandskabers anden kamp i opstarten, så den værste rust skulle meget gerne være banket ud af kroppen. Se med, når vi får et praj om, hvor de to AFC West klubber står forud for sæsonen, der begynder om mindre end en måned.

WWW.DIGITALT.TV Guide
søndag 18. august
TV3 SportTV3 SportStream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
18-08-2019 21:55:00 19-08-2019 01:00:00 Europe/Copenhagen Los Angeles Chargers-New Orleans Saints

Med under en måned til sæsonstart er det ved at være tid for de to rutinerede quarterbacks, Philip Rivers og Drew Brees at stille skarpt, hvis de to hold igen skal være at finde blandt kandidaterne til Lombardi trofæet. Se med, når vi får nogle af de f …

TV3 Sport Viaplay Sport
21:55
Los Angeles Chargers-New Orleans Saints

Med under en måned til sæsonstart er det ved at være tid for de to rutinerede quarterbacks, Philip Rivers og Drew Brees at stille skarpt, hvis de to hold igen skal være at finde blandt kandidaterne til Lombardi trofæet. Se med, når vi får nogle af de første peg om, hvor de to mandskaber står.

WWW.DIGITALT.TV Guide
mandag 19. august
TV3 SportTV3 SportStream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
19-08-2019 01:55:00 19-08-2019 05:00:00 Europe/Copenhagen Minnesota Vikings-Seattle Seahawks

Med hastige skridt nærmer vi os den nye NFL-sæson og som en del af forberedelserne tørner Minnesota Vikings sammen med Seattle Seahawks. Hundredvis af træningstimer er brugt, nye kontrakter er skrevet og nye spil har været på tegnebrættet. Alt dette sk …

TV3 Sport Viaplay Sport
01:55
Minnesota Vikings-Seattle Seahawks

Med hastige skridt nærmer vi os den nye NFL-sæson og som en del af forberedelserne tørner Minnesota Vikings sammen med Seattle Seahawks. Hundredvis af træningstimer er brugt, nye kontrakter er skrevet og nye spil har været på tegnebrættet. Alt dette skal kulminere inden længe, hvis sidste sæsons skuffende bedrifter skal overgås. Se med, når det går løs på U.S. Bank Stadium.

WWW.DIGITALT.TV Guide

Kampe er angivet efter dansk tid. Står der eksempelvis fredag 02:30, så er det natten mellem torsdag og fredag. Game pass viser alle kampe. Husk du kan streame forskudt på Viaplay Sport op til 48 timer efter live sending.

Se NFL online på Viaplay

På Viaplay kan du følge de NFL kampe der sendes på TV.
Bestil Viaplay Sport

NFL TV Guide 2018/19

Typisk spilles der efterfølgende mønster:

  • Natten til fredage 02:30 TV3+
  • Søndage 19:00 TV3 Sport 1
  • Søndage 22:25 TV3+
  • Natten til mandage 02:30 TV3+
  • Natten til tirsdage 02:30 TV3 Sport 1

Vælg selv din kamp. Se alt NFL på NFL Game pass

Vil du følge dit favorithold hele sæsonen, så er NFL Gamepass oplagt. Her kan du se alle kampe live og forskudt. Her får du altså adgang til det hele og i den bedste billedekvalitet.

NFL Game Pass er tilgængeligt på smartphone, tablet, computer, Apple TV, Chromecast med flere.

Bedste kvalitet får du med Windows 10 NFL on Windows app’en. Her er der 60 billeder i sekundet og altså lige så flydende som almindelig tv. Opløsningen er 720p. Skulle vist også være muligt på Xbox har vi hørt. De andre platforme kører ikke med 60 billeder i sekundet.

 

Del på:

Tags: , , ,

Gemt under:: TV-Nyt, Streaming, Nyt på TV og Streaming, TV-Sport

8
Kommentarer

Please Login to comment
7 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
tom88

“Dækningen af den amerikanske nationalsport number one er massiv på dansk fjernsyn. Faktisk er Danmark et af de lande uden for USA, der sender allerflest timer fra NFL”

Hvorfor ? er der virkelig så mange seere til nfl kampe ?

tom88

hmm, okay…..men det er vist mere fordi det er “smart” at se…..for “fantastisk sport” er det ikke imo……der er mere stop i spillet og pauser end der er faktisk “gameplay” . According to a Wall Street Journal study, the average NFL game features just 10 minutes 43 seconds of action. Commercials account for nearly 60 minutes of the three hour affairs. And when the networks are showing the game, the bulk of the time is spent either on replays or shots of players huddling, in pre-snap formations or “milling about.” 3 timers kamp…….10 minutters spil…….det er vist derfor viasat elsker… Læs mere »

tom88

vidst ikke vist

Per M

Hvis Amerikansk fodbold havde en så stor interesse som Viasat siger det har her hjemme, hvorfor er der så estimeret 69 klubber i Danmark, der har ret svært ved at trække tilskuere til deres kampe ?
Jeg kan huske bare nogle uddrag der blev vist tidligere på året på vores lokale TV2 kanal og her var tilskuerpladserne praktisk talt tomme.

En anden ting er også, at TV2 Zulu droppede at vise NFL kampe for længe siden om søndagen, tilsyneladende grundet manglende Dansk seer interesse.

lunddal

“Hvis Amerikansk fodbold havde en så stor interesse som Viasat siger det har her hjemme, hvorfor er der så estimeret 69 klubber i Danmark, der har ret svært ved at trække tilskuere til deres kampe ?”

Sikkert af samme årsag som Serie 6 fodboldkampe ikke har samme tilskuertal som La Liga har seertal 😉

martin

Jeg savner Zulu-dækningen – måske fordi reklamepauserne blev brugt på andet end reklamer 🙂

Super

Jeg synes at Viasat skal droppe NFL. Det kan umuligt have så store seertal. De færreste er i stand til at se en kamp mandag morgen. Pengene de betaler de rettigheder med kan bruges bedre på europæisk sport. F.eks. La Liga og Serie A, og Formel 1 uden reklamer.

Hvis NFL var skiftet ud med La Liga og Serie A kunne programmet i denne weekend set sådan her ud:

Søndag
15:00 Sampdoria – Inter (3SP 1)
18:15 Levante – Villarreal (3SP 2)
20:30 Atletico Madrid – Real Madrid (TV3+)
20:45 AC Milan – Napoli (3SP 2)