NFL SuperBowl på TV og Streaming

| torsdag 01. feb, 2018 15:55 | opdateret 05. feb, 2018 kl. 6:42 | 8 Kommentarer

Super Bowl LIIVerdens største sportsbegivenhed venter i Minneapolis, når New England Patriots som forsvarende Super Bowl-mestre møder Philadelphia Eagles, som ikke har været i Super Bowl siden 2004-sæsonen. Her tabte de til netop New England Patriots i et tæt opgør afgjort i de døende sekunder. Patriots slog i AFC-finalen Jacksonville Jaguars i en dramatisk kamp, som endte langt tættere end NFC-finalen, hvor Philadelphia Eagles storsejrede over Minnesota Vikings.

Med al Belichicks trups erfaring er de dog store favoritter til at tage endnu en Super Bowl-ring, men Eagles har i år haft det ganske godt med at være underdogs – en titel de har haft, lige siden quarterback Carson Wentz blev langtidsskadet. Kan back up-quarterback Nick Foles lede sit hold til deres første Super Bowl-sejr nogensinde? Eller kan Tom Brady iføre sig en sjette ring?

Superbowl spilles 4. februar og kampen mellem  Philadelphia Eagles og New England Patriots kan ses på TV3+ og Viaplay Sport. Du kan på Viaplay Sport også se kampen med amerikanske kommentatorer.

Der er optakt fra kl. 22:00 og kampen går i gang 00:30. På tysk TV kan kampen ses på ProSieben, hvis du har adgang til denne.

NFL TV og Streaming

Ingen TV-Tider pt.

Kampe er angivet efter dansk tid. Står der eksempelvis fredag 02:30, så er det natten mellem torsdag og fredag. Game pass viser alle kampe. Husk du kan streame forskudt på Viaplay Sport op til 48 timer efter live sending.

Se NFL online på Viaplay

På Viaplay kan du følge de NFL kampe der sendes på TV og en ekstra kamp søndag 19:00 og 22:25.
Bestil Viaplay Sport

Viaplay tilbyder også Red Zone i år, altså signalet hvor der løbende skiftes mellem kampene, der spilles søndag aften dansk tid.

NFL TV Guide 2017/18

Typisk spilles der efterfølgende mønster:

 • Natten til fredage 02:30 TV3+
 • Søndage 19:00 TV3 Sport 1
 • Søndage 22:25 TV3+
 • Natten til mandage 02:30 TV3+
 • Natten til tirsdage 02:30 TV3 Sport 1

Vælg selv din kamp. Se alt NFL på NFL Game pass

Vil du følge dit favorithold hele sæsonen, så er NFL Gamepass oplagt. Her kan du se alle kampe live og forskudt. Her får du altså adgang til det hele og i den bedste billedekvalitet.

NFL Game Pass er tilgængeligt på smartphone, tablet, computer, Apple TV, Chromecast med flere.

Bedste kvalitet får du med Windows 10 NFL on Windows app’en. Her er der 60 billeder i sekundet og altså lige så flydende som almindelig tv. Opløsningen er 720p. Skulle vist også være muligt på Xbox har vi hørt. De andre platforme kører ikke med 60 billeder i sekundet.

 

Del på:

Tags: , , ,

Gemt under:: TV-Nyt, Streaming, TV og Streaming Guide, TV-Sport

Kommentarer (8)

 1. tom88 siger:

  “Dækningen af den amerikanske nationalsport number one er massiv på dansk fjernsyn. Faktisk er Danmark et af de lande uden for USA, der sender allerflest timer fra NFL”

  Hvorfor ? er der virkelig så mange seere til nfl kampe ?

 2. Bo Fredborg siger:

  De er vist meget pæne seertallene.

  I hvert fald lød det sådan da seneste rettighedsaftale blev indgået.

  Sportschef Lene Ugilt Hansen siger:
  -Der er ingen tvivl om, at NFL har en stor og voksende fanskare i Danmark. Det kan vi se på både seertallene og når vi inviterer til arrangementer som for eksempel biograf-forevisninger og “NFL på Bremen”.

  Viasats sportschef, Peter Nørrelund, konstaterer, at seertallene på den amerikanske fodbold er vokset gennem årene, og at stadigt flere har fået øjnene op for den fantastiske sport:

 3. tom88 siger:

  hmm, okay…..men det er vist mere fordi det er “smart” at se…..for “fantastisk sport” er det ikke imo……der er mere stop i spillet og pauser end der er faktisk “gameplay”
  .
  According to a Wall Street Journal study, the average NFL game features just 10 minutes 43 seconds of action. Commercials account for nearly 60 minutes of the three hour affairs. And when the networks are showing the game, the bulk of the time is spent either on replays or shots of players huddling, in pre-snap formations or “milling about.”

  3 timers kamp…….10 minutters spil…….det er vist derfor viasat elsker nfl og prøver at gøre det populært……

 4. tom88 siger:

  vidst ikke vist

 5. Per M siger:

  Hvis Amerikansk fodbold havde en så stor interesse som Viasat siger det har her hjemme, hvorfor er der så estimeret 69 klubber i Danmark, der har ret svært ved at trække tilskuere til deres kampe ?
  Jeg kan huske bare nogle uddrag der blev vist tidligere på året på vores lokale TV2 kanal og her var tilskuerpladserne praktisk talt tomme.

  En anden ting er også, at TV2 Zulu droppede at vise NFL kampe for længe siden om søndagen, tilsyneladende grundet manglende Dansk seer interesse.

  • lunddal siger:

   “Hvis Amerikansk fodbold havde en så stor interesse som Viasat siger det har her hjemme, hvorfor er der så estimeret 69 klubber i Danmark, der har ret svært ved at trække tilskuere til deres kampe ?”

   Sikkert af samme årsag som Serie 6 fodboldkampe ikke har samme tilskuertal som La Liga har seertal 😉

 6. martin siger:

  Jeg savner Zulu-dækningen – måske fordi reklamepauserne blev brugt på andet end reklamer 🙂

 7. Super siger:

  Jeg synes at Viasat skal droppe NFL. Det kan umuligt have så store seertal. De færreste er i stand til at se en kamp mandag morgen. Pengene de betaler de rettigheder med kan bruges bedre på europæisk sport. F.eks. La Liga og Serie A, og Formel 1 uden reklamer.

  Hvis NFL var skiftet ud med La Liga og Serie A kunne programmet i denne weekend set sådan her ud:

  Søndag
  15:00 Sampdoria – Inter (3SP 1)
  18:15 Levante – Villarreal (3SP 2)
  20:30 Atletico Madrid – Real Madrid (TV3+)
  20:45 AC Milan – Napoli (3SP 2)

Skriv et svar

Privacy Preference Center

Luk din konto?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?