Smart Home produktnyt

NETGEAR klar med High End WiFi 7-router

NETGEAR lancerer i dag den første WiFi 7-router med den nyeste tilføjelse til sin prisvindende Nighthawk-produktserie. NETGEAR Nighthawk RS700S-routeren er sammensat med ny teknologi, der leverer op til 19 Gbps lynhurtigt WiFi, hvilket mere end fordobler hastigheden i forhold til tidligere generationer af trådløse forbindelser.

NETGEAR Nighthawk® WiFi 7 Tri-Band Router RS700S er tilgængelig i slutningen af oktober, 2023, fra NETGEAR.com og førende forhandlere, med en vejledende pris på 6899 kroner. Hvis ikke du allerede nu er afskrækket af den pris, så kan du læse mere om produktet i pressemeddelelsen herunder

WiFi 7 åbner op for nye muligheder
WiFi-kravene i det moderne hjem forsætter med at sætte større forventninger til de trådløse forbindelser. Multi gigabit-internetforbindelser, flere tilsluttede enheder, den stadigt stigende vækst i båndbreddehungrende 4K og 8K videostreaming, hvad enten det er for at se den nyeste serie eller deltage i et videomøde, er efterhånden hverdagskost for de fleste. På samme tid er kravene til den stabile og hurtige forbindelse blevet flere, i takt med at også de mere avancerede spiloplevelser, hvor selv et splitsekunds forstyrrelse i forbindelsen kan betyde forskellen mellem liv og død, hvorfor der til stadighed er brug for hurtigere hastigheder, lavere ventetider og større stabilitet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hvor WiFi 6E åbnede 6GHz-båndet som en motorvej for de nyeste, hurtigste enheder, tager WiFi 7 dette op på et nyt niveau ved at frigøre hidtil usete hastigheder og ydeevne.

For maksimal kompatibilitet, er RS700S udstyret med en 10 Gb internetport, der understøtter de hurtigste internethastigheder i dag og i morgen, samt en 10 Gb og fire 1 Gb LAN-porte til hurtige, fleksible kablede forbindelser. Routeren leveres samtidigt med et års ”NETGEAR Armor Powered by Bitdefender,” en omfattende sikkerhedsløsning bygget ind i routeren.

Nyt design, maksimal ydeevne
Nighthawk RS700S er skabt ned et nyt, slankt kabinet, der indeholder højtydende antenner, som er lavet med et 3D-antennedesign, der giver 360 graders dækning og er blevet optimeret til at understøtte op til 200 samtidige klientenheder i hele hjemmet over en rækkevidde på op til 250 kvadratmeter. Den slanke profil giver et mindre samlet fodaftryk, hvilket betyder, at routeren diskret kan placeres på en bogreol eller bordplade.

“Med lanceringen af Nighthawk RS700S sætter vi tempoet for introduktionen af den næste generation af WiFi. RS700S er lavet for at levere den højest mulige ydeevne, og vi har udnyttet vores store ekspertise til at maksimere antennens rækkevidde i et kompakt design, der minimerer interferens, samtidig med at det elegant passer ind i hjemmemiljø,” siger David Henry, præsident og GM for Connected Home Products and Services hos NETGEAR.

Routeren inkluderer linksammenlægning til multi-gig internet og LAN-adgang, som gør det nemt at opgradere hjemmenetværket til et multi-gig netværk. En USB-harddisk kan samtidigt tilsluttes for at fungere som et netværkstilsluttet lager til sikkerhedskopieringer eller deling af store filer.

Tekniske specifikationer:

  • 320MHz kanaler med høj kapacitet & 4K QAM – Ny, ultrabred båndbredde betyder 2.4x hastigheder til dine tilsluttede enheder. WiFi 7 smartphones og bærbare computere kan få hastigheder op til 5 Gbps.
  • Multi-Link Operation – Bruger flere WiFi-bånd på én gang for at forbedre netværkets driftsikkerhed, reducere latenstid og sikre, at data leveres med maksimal hastighed.
  • Lavere ventetid – Opgraderer spil og interaktive onlineoplevelser dramatisk og åbner døren for fordybende næste generations AR og VR-oplevelser.
  • Mere kapacitet til dataintensive aktiviteter – Tilslut op til 200 enheder, f.eks. overvågningskameraer, smartenheder i hjemmet og højttalere, mens du nyder 4K/8K-videostreaming, onlinespil og HD-videokonferencer.
  • Multi-Gig-hastigheder med 10 GbE-internetport – Brug internetporten på 10 gig til kabel- og fiberforbindelser på op til 10 Gbps.
  • Flere kablede porte på hver enhed – Tilslut kablede enheder for at forbedre ydeevnen via en 10 Gbps og fire 1 Gbps LAN-porte.

Mere er på vej
Trods at RS700S’s rækkevidde og hastigheder som enkeltstående enhed allerede er langtrækkende, understøttes også Nighthawk Mesh hvor flere enheder kan sluttes sammen til et stort netværk for at levere topklassedækning i de største hjem. For at højne sikkerheden understøtte routeren også muligheden for at lave fire separate netværk, samtidigt med at brugeren selv kan bestemme hvilke services, der skal prioriteres og modtage de bedst mulige hastigheder, hvilket eksempelvis kan være særlig vigtigt i spil-regi.

Mesh-funktionerne vil blive tilføjet i starten af 2024 via software-opdateringer.

Mere information kan findes her: https://www.netgear.com/dk/home/wifi/routers/rs700s/

 

Kilde: Netgear presse

I samme kategori

Back to top button