Netflix klar med første original serie 6. februar

| torsdag 05. jan, 2012 13:01 | 0 Kommentarer

Trenden i tv-verdenen går mere og mere mod streamet indhold og net tjenester som Netflix ses i USA som et reelt alternativ til almindelig tv-kanaler.

NetFlix har tidligere annonceret, at man ikke kun fremover også vil tilbyde originalt indhold på serie fronten, og altså ikke alene tv-serier allerede sendt på amerikanske tv-kanaler, og nu ligger datoen før det første eksempel i forhold til dette så klart.

Lilyhammer serie med Steve Van Zandt

Steve Van Zandt som New York gangster under vidnebeskyttelse i serien Lilyhammer

6. februar vil Netflix abonnenterne nemlig kunne se serien Lilyhammer, der som navnet antyder er en norsk produceret serie med den amerikanske musiker og skuespiller Steven Van Zandt. Steven Van Zandt er kendt fra rollen som Silvio Dante i The Sopranos og ikke mindst som guitarist i Bruce Springsteens E-Street Band.

I serien Lilyhammer spiller Steven Van Zandt New York-gangsteren Frank “The Fixer” Tagliano, som kommer under vidnebeskyttelse og ekspederes til Lillehammer, hvor han oplever nogle gevaldige sammenstød med den lokale kultur.

Se videotrailer for serien herunder

Serien skulle i Norge have haft premiere på norske NRK1 her 1. januar, men serien er kommet i problemer i forhold til product placement elementer, så premieren er udsat indtil videre på NRK.

Brud med traditionel tv-serie visning og flere Netflix serier på vej

Interessant nok så gør Netflix med Lilyhammer også op med den traditionelle måde at vise serier på. Hvor det almindelige på tv-kanaler er 1 gang om ugen, så vil NetFlix gøre alle 8 episode tilgængelige på samme tid, og taler således mere til den moderne måde at se tv-serie på.

Udover Lilyhammer så har Netflix også annonceret en amerikansk indspilning af den britiske miniserie House of Cards samt nye afsnit af komedieserien Arrested Development.

Om og hvordan serien vil blive sendt i Danmark, har vi ingen oplysninger om. Helt umuligt er det dog ikke at se Netflix i Danmark.

Kilde: geekosystem.com / tvtid.dk

Del på:

Gemt under:: Net-TV