Smart Home produktnyt

Netatmo Smart Alarm System with Camera

Netatmo lancerer nu Netatmo Smart Alarm System with Camera. I 2018 blev der anmeldt 54.868 indbrud i Danmark, og med dette in mente ønsker Netatmo at tilbyde danskerne en funktionel og nem løsning til at forbedre sikkerheden i hjemmet.

Med sit Smart Alarm System with Camera, der består af et Smart Indoor Camera, en Smart Indoor Siren og Smart Door and Window Sensors, tilbyder Netatmo en komplet løsning til sikring af hjemmet.

Smart Indoor Camera

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Netatmo Smart Indoor Camera advarer brugeren i realtid med præcise notifikationer. Ved hjælp af ansigtsgenkendelsesteknologi kan kameraet skelne mellem en fremmed, en pårørende eller bare en harmløs bevægelse. Når kameraet opfanger et ukendt ansigt, bliver brugeren advaret i realtid på sin smartphone med foto og video af hændelsen.

Smart Door and Window Sensors

Smarte dør- og vinduessensorer registrerer enhver bevægelse eller vibration på døre og vinduer, som tyder på, at en eller anden forsøger at bryde ind. Brugeren bliver således omgående advaret på sin smartphone med en præcis besked såsom “Bevægelse registreret på køkkenvindue”.

Med Netatmo Door and Window Sensors kan man også tjekke sine døres og vinduers status direkte i app’en. Afhængig af de valgte parametre kan sensorerne også advare brugeren, hvis en dør eller et vindue har stået åben(t) for længe i forhold til den tid, brugeren selv har programmeret.

Smart Indoor Siren

Smart Indoor Siren arbejder sammen med Smart Indoor Camera og Smart Door and Window Sensors. Dens øredøvende 110 dB alarm udløses automatisk, når Smart Indoor Camera har opdaget en ubuden gæst, eller hvis nogle bestemte dør- og vinduessensorer registrerer en bevægelse på en dør eller et vindue.

Brugeren modtager en besked på sin smartphone såsom “Ukendt person registreret” samt en video af hændelsen, som kameraet har optaget.

Sirenen kan også udløses eller deaktiveres fra app’en Netatmo Security.

Smart Alarm System with Camera kan indstilles efter præferencer

Brugeren laver sine egne indstillinger i Smart Alarm System with Camera i app’en Netatmo Security og modtager kun relevante notifikationer. F.eks. kan alarmen programmeres til kun at gå i gang hvis du ikke er hjemme og indstillede kriterier er opfyldt, eksempelvis hvis det indendørs kamera ser et ukendt ansigt eller en bevægelse, eller hvis nogle bestemte dør- og vinduessensorer registrerer en bevægelse på en dør eller et vindue.

Forskellige preindspillede lyde såsom gøen eller et regelmæssigt bip kan også aktiveres fra app’en for at simulere en tilstedeværelse og afskrække indbrudstyve.

For at gøre det hele nemmere for brugeren aktiveres og deaktiveres Smart Alarm System with Camera automatisk, når brugeren forlader sit hjem eller kommer hjem. Med Smart Indoor Camera’s ansigtsgenkendelsesteknologi registrerer systemet, at det er brugeren, der kommer hjem, hvorefter det deaktiveres.

Endelig kan brugeren deaktivere advarsler fra dør- og vinduessensorer, når familiemedlemmerne er hjemme. Således sendes der ikke irrelevante notifikationer, når en pårørende åbner f.eks. et vindue for at lufte ud.

Intet abonnement

Der er gratis adgang til alle funktioner i Smart Alarm System with Camera. Det kræver ikke abonnement eller yderligere omkostninger at bruge systemet eller få adgang til sine informationer, når man først har købt systemet.

Respekt for privatliv

Videoer, der optages af Smart Indoor Camera, gemmes lokalt på et internt micro SD-kort. De kan

også automatisk overføres til og arkiveres på brugerens Dropbox-konto eller personlige FTP-server.

Nem og hurtig installation

Netatmo Smart Alarm System with Camera er nemt at installere. Brugeren downloader app’en Netatmo Security på sin smartphone for at tilslutte de forskellige produkter. Kameraet og sirenen placeres i hjemmets entré, og dør- og vinduessensorerne sættes på de døre og vinduer, der skal overvåges. Brugeren kan installere én sirene pr. indendørs kamera og op til 12 dør- og vinduessensorer.

Pris og Tilgængelighed

Smart Door and Window Sensors vil være i handlen d. 6. september 2019 og Smart Indoor Siren vil være i handlen d. 26. september 2019. Produkterne kan bl.a. købes på www.shop.netatmo.com.

Smart Alarm System with Camera har en vejledende udsalgspris på 2869,99 kr. Smart Indoor Camera har en vejledende udsalgspris på 1669,99 kr, Smart Indoor Siren på 649,99 kr og Smart Door and Window Sensors (indeholder 3 sensorer) på 799,99 kr.

Smart Indoor Siren og Smart Door and Window Sensors er tilbehør til Smart Indoor Camera og kan kun fungere i forbindelse med dette.

Netatmos Security App er gratis og kompatibel med iPhones og iPads med iOS 10 og derover samt Android smartphones og tablets fra version 5.0.

Netatmos Web App er tilgængelig for både Mac og PC.

Kilde: Netatmo presse

I samme kategori

Back to top button