Smart Home produktnyt

Netatmo lancerer understøttelse af HomeKit Secure Video til deres smarte udendørskameraer

Netatmo har lancereret understøttelse af Apple HomeKit Secure Video til begge deres udendørskameraer (Netatmo Smart Udendørs Kamera og Netatmo Smart Udendørs Kamera med Sirene). Understøttelsen bliver mulig via en softwareopdatering, hvilket betyder, at brugerne kan se videoer fra deres kameraer i Apple Home-appen og opbevare videoerne sikkert i iCloud. Opdateringen blev tilgængelig til Netatmos indendørskameraer i februar 2020 og vil blive rullet ud til alle udendørskameraerne i løbet af de kommende dage. Softwareopdateringen sker automatisk og er gratis.

Med Netatmos smarte udendørskameraer bliver brugeren advaret i realtid, hvis der sker et indbrud. Kameraerne skelner desuden mellem mennesker, dyr og køretøjer, samt hvorvidt en bevægelse er harmløs – og hvis der registreres mistænkelig aktivitet, advares brugeren med det samme.

Brugere er især nervøse for sikkerheden omkring videooptagelserne af deres hjem. De vil nemlig være sikre på, at deres videoer forbliver fortrolige, og at ingen andre har, eller kan få, adgang til dem. Derfor har vi udviklet vores kameraer med lokal lagring. Med tanke for brugernes personoplysninger, og ønsket om at give dem flere muligheder for at lagre deres videoer, besluttede vi at understøtte produkterne med Apple HomeKit Secure Video. Det giver Netatmos brugere mulighed for sikkert at lagre videoer fra vores smarte udendørskameraer i iCloud. Brugerne kan dermed, ud over lokal lagring, nu vælge mellem tre backupmuligheder i skyen: Apple HomeKit Secure Video, deres personlige Dropbox-konto og deres FTP-server,” forklarer Fred Potter, der er grundlægger af Netatmo.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Med HomeKit Secure Video kan brugere sikkert og privat overvåge deres hjem

Med HomeKit Secure Video får Apple-brugere nu både mulighed for at se videooptagelser fra deres smarte udendørskameraer fra Netatmo i realtid og fra de sidste 10 dage direkte i Apple Home-appen på deres iPhone, iPad eller Mac. Har man enten Apple TV, HomePod eller iPad som hub for hjemmet, bruger HomeKit Secure Video Apple-enhedens teknologi til at analysere aktivitet opfanget af udendørskameraerne.

Med HomeKit Secure Video tilføjes der også nye funktioner til Netatmos smarte udendørskameraer. Brugerne kan nu oprette automatiseringer med HomeKit Secure Video via kameraerne, så der f.eks. tændes lys i haven, så snart et udendørskamera registrerer en person.

For at benytte HomeKit Secure Video kræves en iCloud-lagringskapacitet på minimum 200 GB. Der kan tilføjes ét kamera uden ekstra omkostninger, og de brugere, der har en 2 TB-aftale, kan tilføje op til fem kameraer, uden at det har betydning for begrænsningen af lagerplads i iCloud.

Pris og tilgængelighed

  • Netatmo Smart Udendørs Kamera med Sirene sælges til en vejledende udsalgspris på 2.799,99 kr.
  • Netatmo Smart Udendørs Kamera sælges til en vejledende udsalgspris på 2.499,99 kr.

Find den billigste pris lige nu på Netatmo Smart Udendørs her

Produkterne kan købes hos netatmo.com/da-dk samt udvalgte forhandlere.

Alle funktionerne i de smarte udendørskameraer fra Netatmo er tilgængelige gratis. Der kræves intet abonnement eller ekstra gebyrer for at benytte kameraerne eller for at få adgang til private data.

Kilde: Netatmo presse

I samme kategori

Back to top button