Smart Home produktnyt

Netatmo lancerer transformere til videodørklokke

Netatmo har i dag lanceret to transformere til deres smarte videodørklokke, så Netatmos smarte videodørklokke nu understøtter en lang række opsætninger, der også inkluderer dem uden elektrisk forbindelse. De to nye transformere gør det derfor muligt for mange flere at installere en smart videodørklokke.

Den ene af de to transformere er et plug-in, der kan kobles til en almindelig indendørs stikkontakt. Det eneste, brugeren skal gøre, er at bore et hul i væggen til kablet, og så kan videodørklokken nemt installeres. Den anden transformer er en vægmonteret transformer, som kræver en installatør.

Netatmos smarte videodørklokke kan både ringe som en almindelig dørklokke, men gør det også muligt for brugeren at se, hvem der står uden for døren og interagere med dem – uanset hvor man befinder sig. Brugeren modtager nemlig en notifikation på sin smartphone, når nogen ringer på, og kan gennem den indbyggede mikrofon og smarthøjtaler tale med gæsten. Videodørklokken er også med til at sikre hjemmet, da den advarer brugeren lige så snart, der registreres aktivitet ved hoveddøren.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Netatmos smarte videodørklokke er nem at installere som erstatning for en kabelbaseret dørklokke og understøtter de fleste elinstallationer (8-24 V og 230 V).

Pris og tilgængelighed

Netatmos transformere til den smarte videodørklokke bliver tilgængelige til en vejledende udsalgspris på 189,99 kr.
En pakke med Netatmos smarte videodørklokke og en valgfri transformer bliver tilgængelig til en vejledende udsalgspris på 2399,98 kr.

Netatmos transformere til den smarte videodørklokke kan fra i dag købes hos netatmo.com/da-dk og bliver snart tilgængelige hos udvalgte forhandlere.

Der kræves intet abonnement eller ekstra gebyrer for at benytte dørklokken eller for at få adgang til private data. Samtidig er brugerens data også fuldstændig sikret, takket være et indbygget microSD-kort. Den smarte videodørklokke understøttes både af Amazon Alexa, Apples Siri samt Google Assistant. Med Apple HomeKit kan brugerne nemt oprette forskellige automatiseringer i samspil med hjemmets andre smart home-produkter.

Kilde: Netatmo presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button