Parabol-TV

Nat Geo Wild HD starter hos Canal Digital

nat geo wild hdCanal Digital fortsætter med at styrke sit udbud af high definition tv-kanaler. Den 1. september går endnu en kvalitetskanal i luften, når Nat Geo Wild HD får premiere hos Canal Digitals kunder. Den nye HDTV-kanal bliver inkluderet i Family-pakken og vil vise enestående naturprogrammer om klodens dyreliv – med fantastisk lyd og unikke tv-billeder i HD.

Naturens verden er rig på skønhed og dramatik, og gennem mange år har National Geographics højt præmierede naturfotografer arbejdet kloden rundt for at fange naturens forunderlige dyreliv på tætteste hold. Det hele kan opleves på Nat Geo Wild HD, som med spektakulær filmkunst og overbevisende historiefortælling tager seerne med på en uforglemmelig rejse ind i den vilde verden.

”Lanceringen af Nat Geo Wild HD er en naturlig udbygning af vores strategi om, at give vores kunder de allerbedste tv-kanaler i HD. Når man først én gang har oplevet de fantastiske naturprogrammer i high definition på en stor fladskærm, bliver man lidt afhængig. Det er bare en anden oplevelse at se fx dramaet blandt Tanzanias løveflokke, når dyr og landskaber gengives med utrolige detaljer og intense farver som kun HDTV kan levere,” siger kommunikationsdirektør Catja Middelboe Andersen fra Canal Digital Danmark.

Kunder hos Canal Digital kan glæde sig til flere spændende tv-premierer på Nat Geo Wild HD, når kanalen går i luften den 1. september.

Torsdag den 14. september kl. 20.00 blænder kanalen således op for programmet ”Kingdom of the Blue Whale”. Her kommer seerne med verdens dygtigste blåhvalseksperter på en enestående mission, hvor de kæmpe store pattedyrs ynglepladser skal kortlægges. Og som noget helt særligt lykkes det for første gang nogensinde at filme en nyfødt kalv.

Tirsdag den 21. september kl. 20.00 kan man se dokumentarprogrammet ”Wild Japan”, der viser en anden side af det Japan vi kender fra de tætpakkede, neonoplyste storbyer. Fra tæt bevoksede øer med utæmmet skov, enorme bjerge og vulkaner vises det vilde Japan, hvor et rigt og forskelligartet dyreliv stortrives, mod alle odds.

Bemærk 20/8/2010: Starten på kanalen er pt udskudt.

Kilde: Canal Digital presse

Her de 15 HD kanaler Canal Digital i alt tilbyder fra 1/9:

 

DR HD
BBC HD
Eurosport HD ( opskaleret/ægte HD indhold )
Canal+Film HD
Canal+Sport HD
Discovery HD
Animal Planet HD
Kanal 5 HD ( opskaleret/ægte HD indhold )
History HD
National Geographic HD
Nat Geo Wild HD
ESPN America HD ( opskaleret/ægte HD indhold )
Silver HD
TV2 Film HD ( opskaleret/ægte HD indhold )
Rush HD

I samme kategori

Back to top button