TV-Nyt

Næste uges tv med Anders Lund Madsen og Poul Nesgaard

Næste uges tv DRSendeplanen for DR2 på søndag kan nok få visse til at spærre øjnene op. For 19 år efter, det sidst stod i programoversigten, står der pludselig ’Næste uges TV’ på ny.

Nogle vil nok tænke: Nå, skal DR nu give den ekstra gas med selvpromoveringen, mens andre, der har alderen til det, utvivlsomt vil sende tankerne ned ad Mindernes Allé. De vil huske de mange lørdage i 1970’erne og 1980’erne, hvor Bent Bertramsen, Vagn Simonsen, Anne Jerichow, Bjørn Andersen, Torben Thune, Peter Sprechler, Ole Geisnäs og Ida Kongsted så ind i monopolfjernsynets fremtid og fik seerne til forventningsfuldt at se frem til den næste uge og alt det, man kunne vente sig. På landets eneste tv-kanal.

I ’Næste uges TV’ anno 2015 er det Anders Lund Madsen og Poul Nesgaard, der udplukker og omtaler tv-programmer fra den kommende uges sendeplan. Og det nærmest borger for, at det ikke kommer til at ske på samme måde, som eksempelvis Bent Bertramsen eller Anne Jerichow gjorde det.

For som der står i programoversigten for DR2 søndag klokken 21.30:

”Hvilke oplevelser, erfaringer og visdomme kan man udlede af fjernsynet – Danmarks største og sidste kulturfællesskab, hvis man gør sig ulejligheden at lede efter dem?”

”Vi vil lave ’Næste uges TV’ på vores egen måde og ud fra, hvilke programmer der sætter noget i gang hos os. Samtidig mener vi, at der er mere behov end nogen sinde for, at programmet kommer tilbage. I en tid, hvor flow-tv har det svært, og hvor der er masser af kanaler, håber vi, at vi kan være med til at bryde seermønstrene og atter får folk til at se tv, når det bliver sendt. Man kan godt sige, at ’Næste uges TV’ er en sidste redningskrans til flow-tv,” siger Poul Nesgaard.

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button