TV-Nyt

Mythbusters siger farvel 19. maj kl. 21.00

En æra er slut. Efter 14 år, 245 afsnit og 920 eksplosioner takker ’Mythbusters’ torsdag den 19. maj kl. 21.00 endegyldigt af på Discovery Channel.

Gennem mere end et årti år har Jamie Hyneman og Adam Savage ’busted, ’confirmed’ og ’plausibled’ et utal af myter med deres altid modige crashtest dummy; Buster.

Mythbusters har gennem tiden været en af grundstenene i Discovery Channels programflade og ramte et absolut højdepunkt, da Barack Obama i 2010 gæstede showet, for at sætte fokus på naturfaglige fag i den amerikanske folkeskole. En mission som i høj grad lykkedes.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Torsdag den 19. maj gennemgår Adam og Jamie rekvisitterne fra de sidste 14 år, og i vanlig Mythbuster-stil tilintetgør de biler, juletræer, flyvemaskiner, motorbåde, kunstige hajer, mobile toiletter, gamle skure, murstensvægge, veldækkede borde, cykler, campingvogne og hvad lageret ellers gemmer af mærkværdige genstande som kan smadres.Se Adam Savage gå amok i en lastbil her.

Mythbusters har gennem tiden givet seere svar på følgende af livets store spørgsmål:
– Var NASAs månelanding et mediestunt?
– Kan en frossen kalkun knuse en fod?
– Kan en sneplov vælte en bil?
– Kan man flygte fra en amerikansk retssal med et reb af toiletpapir?
– Kan en kæmpe bold, lavet af LEGO, smadre en bil?

Torsdag den 19. maj dedikerer Discovery Channel sendefladen til den dynamiske duo. Se hele den sidste sæson af Mythbusters allerede fra kl. 11.00

I samme kategori

Back to top button