Canal DigitalParabol-TV

MTVN HD hos Canal Digital

canaldigital mtvn hdDen 4. november præsenterer Canal Digital Danmark sine parabol-kunder for MTV Networks HD  – en musikbaseret underholdningskanal, der i lyd og billede kan yde store prisshows og rockkoncerter fuld retfærdighed. Med hele 16 HD-kanaler tilbyder Canal Digital et af Danmarks største og stærkeste udvalg af HDTV.

Canal Digital cementerer nok engang sin position som dedikeret HDTV-udbyder med lanceringen af MTVN HD. Den musikbaserede underholdningskanal vil med HD-producerede programmer levere fem gange så skarpe billeder som almindeligt fjernsyn og give den ultimative lydoplevelse, Dolby Digital 5.1., der også er kendt som surround sound. Skarpere lyd og billeder giver rigtig god mening for en kanal som MTV, der som bekendt er verdensmester i at formidle store musikoplevelser både for øjne og ører.

Med HD-programmer som MTV European Music Awards og MTV Worldstage, der viser de mest eftertragtede koncerter verden over, kan danske musikelskere roligt læne sig tilbage og nyde den nye, langt mere intense HD-oplevelse. Og er man også til ekstremsport, kan man få et adrenalinkick hjemme i sofaen med HD Extreme, et 30 minutters ekstremsportsshow i HD-kvalitet, hvor man kan se hver en svedperle på panden og hvert et snefnug på snowboardet.  

HD-kanaler med i alle tv-pakker

Hos Canal Digital glæder man sig over at kunne præsentere sine kunder for MTVN HD.

”Vi er glade for nu at kunne tilbyde vores parabol-kunder den fulde MTV-oplevelse med MTVN HD, som er vores 16. HD-kanal. Hos Canal Digital indgår HD-kanaler automatisk i alle vores tv-pakker, så der er nem adgang til de flotteste tv-signaler, uden at man skal betale mere i form af ekstra HD-abonnementer til uigennemskuelige priser. Vi tror meget på HD som fremtidens TV, og derfor synes vi, det er vigtigt, at vores kunder har en nem og enkel adgang til HD-kanalerne,” fortæller Catja Middelboe Andersen, der er kommunikationsdirektør i Canal Digital.

Med sine 16 HD-kanaler er Canal Digital blandt Danmarks største udbydere af HDTV, og i år er Canal Digital netop blevet kåret som den tv-udbyder, der tilbyder sine kunder den bedste HD-kvalitet – både i Politiken og på Flatpanels.dk.

HD-kanalerne, som blandt andre tæller Eurosport HD, Discovery HD, Kanal 5 HD og CANAL+ FILM HD, giver helt nyt liv til alt fra sportsoplevelser og naturprogrammer til lørdagsaften-storfilmen hjemme foran fladskærmen.

Kilde: Canal Digital presse

I samme kategori

Back to top button